fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 [quote name='Talia']Ja tez chce żeby moja tak pływała! Widzę, ze pływanie w ciuszkach to super zabawa :p A jak potem się do domu wracało?:cool3: Zdazylo sie wyschnac, bo upal byl okropny :) __________________ Quote
fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Reszta fotek jutro bo Gosi juz wiecej sie dzis wrzucac nie chce :-( Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ja tez chce żeby moja tak pływała! Widzę, ze pływanie w ciuszkach to super zabawa :p A jak potem się do domu wracało?:cool3: Quote
fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 gratisowo, dorzucam jeszcze dzis dwa filmiki :) Fuks slalom metoda tunelowa, 17 cm YouTube - fuks slalom tunel 17cm YouTube - fuks slalom tunel 17cm Quote
BobowitaMW Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale masz fajne pastuszki! :evil_lol: Podziel się! :eviltong: :evil_lol: Quote
Shaunell Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Oj jak dawno nie zaglądałam śliczny agilitowy Fuks :loveu: Quote
Talia Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Ale mały gazuje :lol::evil_lol: Ja tez tak chce z moją! :eviltong: Quote
stratoos Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Agilitowy Fuks :) Super :loveu: Mam nadzieję, że my też tak kiedyś będziemy Quote
fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 BobowitaMW napisał(a):Ale masz fajne pastuszki! :evil_lol: Podziel się! :eviltong: :evil_lol: pastuszkami Ty sie podzielisz, we wrzesniu je od Ciebie zabieram., wiesz o tym :evil_lol: musze zdazyc przed zima :diabloti: border_collie&westie napisał(a):Oj jak dawno nie zaglądałam śliczny agilitowy Fuks :loveu: my do Was tez, ale nadrobimy to, obiecuje Russellka napisał(a):No pięknie wam idzie :loveu: dziekuje :) Talia napisał(a):Ale mały gazuje :lol::evil_lol: Ja tez tak chce z moją! :eviltong: eh, slalom to nasza zmora, ale speeda rzeczywiscie ma stratoos napisał(a):Agilitowy Fuks :) Super :loveu: Mam nadzieję, że my też tak kiedyś będziemy z pewnoscia Wam sie udda Quote
Shaunell Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ok, a gdzie nowe fotki? :diabloti: Zazdroszczę Ci takiego agilitomaniaka... Moja Mi uwielbia, ale tylko tunel i przechodzi go z prędkością żółwia :angryy: A o skokach czy slalomie nie ma mowy... Quote
Dynamique Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ale fotek ! Fuksowaty fajowo slalomuje ! ;) A wy nas ostatnio nie odwiedzacie :angryy: Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 Dynamique napisał(a):Ale fotek ! Fuksowaty fajowo slalomuje ! ;) A wy nas ostatnio nie odwiedzacie :angryy: zaczniemy :evil_lol: Koejna porcja fotek z Gebokiego: __________________ Quote
BobowitaMW Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Oż Ty! Przeklejasz sobie focie i nawet mi w galerii nie powiedziałaś, żę są ładne? Ty niedobra!! :eviltong::eviltong: Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 BobowitaMW napisał(a):Oż Ty! Przeklejasz sobie focie i nawet mi w galerii nie powiedziałaś, żę są ładne? Ty niedobra!! :eviltong::eviltong: bo Ci na zywo to powiedziallam ;p __________________ Quote
BobowitaMW Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 fuksowata napisał(a):bo Ci na zywo to powiedziallam ;p A faktycznie! Zapomniałam :eviltong: Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 BobowitaMW napisał(a):A faktycznie! Zapomniałam :eviltong: Jasne...... :evil_lol: __________________ Quote
fuksowata Posted July 10, 2009 Author Posted July 10, 2009 moje ulubione zdjecia ;p lesbijka megi zalec sie do pys ;p __________________ Quote
Recommended Posts