Kinia Posted June 24, 2009 Posted June 24, 2009 fuksowata napisał(a):wiem, wiem, ja to umiem czllowieka zdolowac :oops: ale prawda jest, ze swietnie bylo, i jestesmy bardzo nakreceni na dalsza prace :evil_lol: A przyjechac zawsze do nas mozesz, nic straconego :cool3: Myśle, że bardzo chętnie przejechałabym całą Polske zeby z Wami porzucać:lol: Może jak będe mieć własny samochód i prawko:evil_lol: Quote
taxelina Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Kinia napisał(a): Może jak będe mieć własny samochód i prawko:evil_lol: a kiedy to bedzie? :D Quote
fuksowata Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Za godzine wychodzimy juz z domu , biedny Fuks nie wie co go czeka, :shake: Quote
BobowitaMW Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Trzymamy kciuki! Oby wszystko się ładnie udało, bez komplikacji! :kciuki: :kciuki: Na pocieszenie - obróżka gotowa. :razz: Quote
fuksowata Posted June 26, 2009 Author Posted June 26, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):I jak tam Fuksio?? Agus :) mlody jeszcze dochodzi do siebie , i caly czas patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka :oops: narazie jeszcze z bardzo nie kontktuje, w kolniezu chodzic nie umie :/ i mam wrazenie, ze sie go boi, ale jak go zdejme to jest zainteresowny rana :/ Jednak wracajac do domu, obsikiwal wszystkie krzaki, ba! nawet kota probowal pogonic, wiec chyba tak zle z nim nie jest :) Quote
BobowitaMW Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 Przygotuj się na to, że może cały dzień do siebie dochodzić. I noc w sumie tez. Jutro powinien być normalniejszy. :) A w kołnierzu nauczy się chodzić. ;) Kika umiała w nim nawet pić. ;) Quote
Dynamique Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 To dobrze, ze wszystko jest ok. Fuksiu wracaj szybko do formy ! :razz: Quote
Russellka Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 No to szybkiego powrotu do zdrówka dla Fuksisława :cool3: Quote
Dynamique Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 Ale tu cisza ! :mad::mad::mad: Kinga się obija.... :mad: Quote
cockermaister Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Hej :cool3::cool3: śliczny Fuksik :loveu::loveu::loveu: zapraszamy do nas :lol::lol: Quote
Lucky. Posted July 5, 2009 Posted July 5, 2009 Ojj nie ładnie Kinga nie ładnie :mad: Fotki Fuksa ! I co u niego, a nie :shake: Quote
BobowitaMW Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Z tego co wiem Kinga ma komputer w naprawie. Także na fotki to sobie poczekacie. ;) Quote
stratoos Posted July 6, 2009 Posted July 6, 2009 Hej :) Wpadliśmy się przywitać, a tu nic... Chcemy fotki Fuksia! :evil_lol: :loveu: Quote
fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 PositiveThought napisał(a): A tak ogólnie, to niektóre rzuty były śmieszne... :evil_lol: Beatko! chcesz mi podpasc? :mad: Twoje zreszta tez byly podobne :P no coz my we dwie, zdolnosciami sie nie popisalysmy :oops: deer_1987 napisał(a):Miny smieszne robi :P Ja czy Fuks? :evil_lol: Quote
fuksowata Posted July 8, 2009 Author Posted July 8, 2009 Wczoraj byismy na Gebokim w skladzie : Gosia & Kika, Ja & Fuks, Marianna & Pyś , Ada & Megi, Jako , ze jedyna Marysia wziela stroj, to inni musieli sobie radzic jak umieli ;p A oto fotki F i jego pilka Quote
Recommended Posts