Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

fuksowata napisał(a):
wiem, wiem, ja to umiem czllowieka zdolowac :oops: ale prawda jest, ze swietnie bylo, i jestesmy bardzo nakreceni na dalsza prace :evil_lol: A przyjechac zawsze do nas mozesz, nic straconego :cool3:

Myśle, że bardzo chętnie przejechałabym całą Polske zeby z Wami porzucać:lol: Może jak będe mieć własny samochód i prawko:evil_lol:

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
I jak tam Fuksio??

Agus :) mlody jeszcze dochodzi do siebie , i caly czas patrzy na mnie spojrzeniem kota ze shreka :oops:
narazie jeszcze z bardzo nie kontktuje, w kolniezu chodzic nie umie :/ i mam wrazenie, ze sie go boi, ale jak go zdejme to jest zainteresowny rana :/

Jednak wracajac do domu, obsikiwal wszystkie krzaki, ba! nawet kota probowal pogonic, wiec chyba tak zle z nim nie jest :)

Posted

Przygotuj się na to, że może cały dzień do siebie dochodzić. I noc w sumie tez. Jutro powinien być normalniejszy. :)
A w kołnierzu nauczy się chodzić. ;) Kika umiała w nim nawet pić. ;)

Posted

PositiveThought napisał(a):

A tak ogólnie, to niektóre rzuty były śmieszne... :evil_lol:

Beatko! chcesz mi podpasc? :mad: Twoje zreszta tez byly podobne :P no coz my we dwie, zdolnosciami sie nie popisalysmy :oops:

deer_1987 napisał(a):
Miny smieszne robi :P

Ja czy Fuks? :evil_lol:

Posted

Wczoraj byismy na Gebokim w skladzie : Gosia & Kika, Ja & Fuks, Marianna & Pyś , Ada & Megi, Jako , ze jedyna Marysia wziela stroj, to inni musieli sobie radzic jak umieli ;p

A oto fotki

F i jego pilka