fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 A teraz foty z agilitowej majowki w Goleniowie , ktore pozwolilam sobie przekleic. Naturalnie tworczosci naszej uzdolnionej Jess :loveu: Kocham Cie i musisz przyznac , ze bylam nad wyraz cierplwa ..... hihi Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 czekamy na wiecej, ! bo wiem ze fuksika bylo jeszcze kilka :D Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Hih Fuks lewituje :evil_lol: Fajny kocurek :loveu: u mnie to proś królował w domu :loveu: [*] Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Onomato-Peja napisał(a):Hih Fuks lewituje :evil_lol: Fajny kocurek :loveu: u mnie to proś królował w domu :loveu: Dzieki , Dyzio jest cudowny :loveu: Relacja z dzisiejszego dnia :) Fuksowaty wlasnie wrocil do domu z wyprawy na dzialke, gdzie sasiedzi go zabrali, Zalapal sie ponoc na kielbaske z grilla :mad: ile razy mozna im tlumaczyc zeby mi kundla nie dokarmiali, az brak mi slow :) ale i tak ich kocham bez nich zdecydowanie z fuksem bym sobie nie poradzila. Wracajac z dzialki fuksowaty wykorzystal okazje i wykapal sie w bajorze cuchnacym wiec jestesmy po kapieli :) Teraz mlody biega jak szalony po calym domu i wyciera sie we wszystko co da :loveu: Eh, inna sprawa , ze to juz druga jego kapiel w ciagu dwoch tygodni, zalamac sie mozna, ten pies ma specyficzne gust jesli chodzi o zapachy :mad::angryy: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 BobowitaMW napisał(a):Co do spotkania - w sumie pasuje mi na tą 15.30. :) Bez różnicy - moja klasa wyjeżdża jutro do Anglii, a mi się ta wycieczka nie podoba, więc nie jadę. Mam teraz cały tydzień wolny. :) Kiedy Wam pasuje, ja się dopasuję. :) To ja dam Wam dokladnie jutro znac czy sie wyrobie na 15.30 czy na 16 :) Uwaga, kolejny filmik sie laduje ;p Quote
BobowitaMW Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Co do spotkania - w sumie pasuje mi na tą 15.30. :) Bez różnicy - moja klasa wyjeżdża jutro do Anglii, a mi się ta wycieczka nie podoba, więc nie jadę. Mam teraz cały tydzień wolny. :) Kiedy Wam pasuje, ja się dopasuję. :) Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Russellka napisał(a):Witamy się :loveu: Mały ślicznie zapyla :multi: Trenujecie tylko agility? :cool3: Dzieki, ostatnimi czasy zaczelismy cwiczyc frisbee dodatkowo, ale nasze treningi rozkreca sie dopiero po seminarium z Darkiem Radomskim :) ktore odbedzie sie juz za parenascie dni :multi: A tak poza tym to glownie spacerujemy, jezdzimy na rowerze no i jakis sztuczek sie uczymy, A tak nie na temat to ja jestem pod wrazeniem Kody, dzis przejrzalam praktycznie cala Twoja galerie, troche chaotycznie, ale w sumie galeria przejzana :multi: Swietny psiak Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Obiecany filmik YouTube - Fuks - wskakiwanie na plecy Quote
Russellka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Witamy się :loveu: Mały ślicznie zapyla :multi: Trenujecie tylko agility? :cool3: Quote
Dynamique Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Russellka napisał(a):Witamy się :loveu: Mały ślicznie zapyla :multi: Trenujecie tylko agility? :cool3: Jeszcze frisbee razem z nami :diabloti: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 BobowitaMW napisał(a):Super filmik. :) :loveu: :multi: Ale ja to już wszystko widziałam. :eviltong: Na żywo. :razz: Poproszę coś NOWGO! :cool3: Ale fuksia zwiewajacego do klatki to ty nie widzialas;p no coz sama na to zapracowalam, Dobra sprobuje nakrecic sprzatanie zabawek ;p albo przynajmniej jednej Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Dynamique']Jeszcze frisbee razem z nami :diabloti: albo wy z nami ;p hihi troche wspomnien frisbee http://www.wrzuta.pl/film/p55FIbwt07/tr … 21.03.2009 Quote
BobowitaMW Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Super filmik. :) :loveu: :multi: Ale ja to już wszystko widziałam. :eviltong: Na żywo. :razz: Poproszę coś NOWGO! :cool3: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 BobowitaMW napisał(a):Mi sobota tyż pasuje. :razz: Sobota czyli jutro hmmm najwczesniej o 16,30 bede wolna :/ Quote
Lucky. Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 No no ja nie mogę się napatrzeć ;d No to teraz czekamy na niedzielę, tylko że ja mogę gdzieś tak do 18:00 bo jadę na zieloną szkołę a o 19:00 mam być na dworcu i nim ja się ubiorę, i nim dojedziemy . Także nie wiem, a Ty Kinga nie możesz wcześniej się wyrobić ? Czemu dopiero o 15:30 ? A w sobotę ?;d Quote
BobowitaMW Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Lucky. napisał(a):No no ja nie mogę się napatrzeć ;d No to teraz czekamy na niedzielę, tylko że ja mogę gdzieś tak do 18:00 bo jadę na zieloną szkołę a o 19:00 mam być na dworcu i nim ja się ubiorę, i nim dojedziemy . Także nie wiem, a Ty Kinga nie możesz wcześniej się wyrobić ? Czemu dopiero o 15:30 ? A w sobotę ?;d Mi sobota tyż pasuje. :razz: Quote
BobowitaMW Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 fuksowata napisał(a):Ale fuksia zwiewajacego do klatki to ty nie widzialas;p no coz sama na to zapracowalam, Dobra sprobuje nakrecic sprzatanie zabawek ;p albo przynajmniej jednej Kika też zwiewa do klatki jak jej się klikanie znudzi. :eviltong: Tak! Tak! Nakręć!! :loveu: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='BobowitaMW']Kika też zwiewa do klatki jak jej się klikanie znudzi. :eviltong: Tak! Tak! Nakręć!! :loveu: Dobra obiecany filmik :) YouTube - Fuks sprzata zabawke Laduja misie jeszcze dwa , ale nie powiem Wam co bo to bedzie niespodzianka Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='deer_1987']A jak bym zdjecia poogladala :D Wedle zyczenia : Spioch: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 I kolejne dwa filmiki YouTube - Fuks poczatki chodzenia na dwoch lapach YouTube - Fuks :) Quote
Kinia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 deer_1987 napisał(a):A jak bym zdjecia poogladala :D ja też, ale filmy bardzo mi się podobają Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Kinia napisał(a):ja też, ale filmy bardzo mi się podobają No bez przesady ! i tak dzisiaj fotek dwa razy wiecej sie pojawilo niz filmikow :eviltong: Quote
Recommended Posts