Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz foty z agilitowej majowki w Goleniowie , ktore pozwolilam sobie przekleic. Naturalnie tworczosci naszej uzdolnionej Jess :loveu: Kocham Cie i musisz przyznac , ze bylam nad wyraz cierplwa ..... hihi

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Onomato-Peja napisał(a):
Hih Fuks lewituje :evil_lol:

Fajny kocurek :loveu:

u mnie to proś królował w domu :loveu:

• Dzieki , Dyzio jest cudowny :loveu:

Relacja z dzisiejszego dnia :) Fuksowaty wlasnie wrocil do domu z wyprawy na dzialke, gdzie sasiedzi go zabrali,
    Zalapal sie ponoc na kielbaske z grilla :mad: ile razy mozna im tlumaczyc zeby mi kundla nie dokarmiali, az brak mi slow :) ale i tak ich kocham bez nich zdecydowanie z fuksem bym sobie nie poradzila.
    Wracajac z dzialki fuksowaty wykorzystal okazje i wykapal sie w bajorze cuchnacym wiec jestesmy po kapieli :)

Teraz mlody biega jak szalony po calym domu i wyciera sie we wszystko co da :loveu:

Eh, inna sprawa , ze to juz druga jego kapiel w ciagu dwoch tygodni, zalamac sie mozna, ten pies ma specyficzne gust jesli chodzi o zapachy :mad::angryy:

Posted

BobowitaMW napisał(a):
    Co do spotkania - w sumie pasuje mi na tą 15.30. :) Bez różnicy - moja klasa wyjeżdża jutro do Anglii, a mi się ta wycieczka nie podoba, więc nie jadę. Mam teraz cały tydzień wolny. :) Kiedy Wam pasuje, ja się dopasuję. :)

To ja dam Wam dokladnie jutro znac czy sie wyrobie na 15.30 czy na 16 :) Uwaga, kolejny filmik sie laduje ;p

Posted

Co do spotkania - w sumie pasuje mi na tą 15.30. :) Bez różnicy - moja klasa wyjeżdża jutro do Anglii, a mi się ta wycieczka nie podoba, więc nie jadę. Mam teraz cały tydzień wolny. :) Kiedy Wam pasuje, ja się dopasuję. :)

Posted

Russellka napisał(a):
    Witamy się :loveu: Mały ślicznie zapyla :multi: Trenujecie tylko agility? :cool3:

Dzieki, ostatnimi czasy zaczelismy cwiczyc frisbee dodatkowo, ale nasze treningi rozkreca sie dopiero po seminarium z Darkiem Radomskim :) ktore odbedzie sie juz za parenascie dni :multi:
    A tak poza tym to glownie spacerujemy, jezdzimy na rowerze no i jakis sztuczek sie uczymy,
    A tak nie na temat to ja jestem pod wrazeniem Kody, dzis przejrzalam praktycznie cala Twoja galerie, troche chaotycznie, ale w sumie galeria przejzana :multi: Swietny psiak

Posted

BobowitaMW napisał(a):
    Super filmik. :) :loveu: :multi:
    Ale ja to już wszystko widziałam. :eviltong: Na żywo. :razz:
    Poproszę coś NOWGO! :cool3:

Ale fuksia zwiewajacego do klatki to ty nie widzialas;p no coz sama na to zapracowalam,

Dobra sprobuje nakrecic sprzatanie zabawek ;p albo przynajmniej jednej

Posted

No no ja nie mogę się napatrzeć ;d
    No to teraz czekamy na niedzielę, tylko że ja mogę gdzieś tak do 18:00 bo jadę na zieloną szkołę a o 19:00 mam być na dworcu i nim ja się ubiorę, i nim dojedziemy . Także nie wiem, a Ty Kinga nie możesz wcześniej się wyrobić ? Czemu dopiero o 15:30 ? A w sobotę ?;d

Posted

Lucky. napisał(a):
    No no ja nie mogę się napatrzeć ;d
    No to teraz czekamy na niedzielę, tylko że ja mogę gdzieś tak do 18:00 bo jadę na zieloną szkołę a o 19:00 mam być na dworcu i nim ja się ubiorę, i nim dojedziemy . Także nie wiem, a Ty Kinga nie możesz wcześniej się wyrobić ? Czemu dopiero o 15:30 ? A w sobotę ?;d

Mi sobota tyż pasuje. :razz:

Posted

fuksowata napisał(a):
    Ale fuksia zwiewajacego do klatki to ty nie widzialas;p no coz sama na to zapracowalam,

Dobra sprobuje nakrecic sprzatanie zabawek ;p albo przynajmniej jednej

Kika też zwiewa do klatki jak jej się klikanie znudzi. :eviltong:

Tak! Tak! Nakręć!! :loveu: