fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Pare domowych fotek czyli seria, ale w domu nudno jest :evil_lol: Na tapczanie z ogryzkiem :eviltong: ktorego to ogryzka nikt zamiaru rzucac nie ma, biedny , skrzywdzony pies :p A moze jadnak pobawia sie ze mna ( ta nadzieja w tych oczach ) Biedny pies , uwieziony w klatce ;p Quote
Shaunell Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 :loveu: on jest taki słodki, a Ty go jeszcze więzisz w klatce :diabloti: :loveu: Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 border_collie&westie napisał(a)::loveu: on jest taki słodki, a Ty go jeszcze więzisz w klatce :diabloti: :loveu: Naslij na mnie Toz :) hihi Dzis Fuksowaty mial dzien pelen atrakcji ;) O koszmarnej godzinie 5 nad ranem kundel wybral sie z moim sasiadem na ryby :evil_lol: Powrocil do mni po 10, i pojechalismy na rowerach do lasu w towarzystwie psich znajomych. :) Teraz Fuksymilian lezy padniety na lozku, rozwalony czterema lapami do gory :evil_lol: Ten pies za grosz kondycji nie ma! Eh pewnie za dlugo w tej klatce przesiaduje , zanik miesni i inne sprawy :oops: hihi Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Uwaga! Uwaga! Reportaz pod tytulem na osiedlu tez sie mozna dobrze bawic :) Poczatek spaceru a juz smycz gdzies zgubilem :diabloti: Z ogryzkiem :) Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 IMG]http://i43.tinypic.com/2gv0jgj.jpg Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Dziewczyny to jeszcze nie koniec fotek :) wlasnie mi sie laduja .... Powoli bardzo , eh Wez mnie do domu i przytul mnie do serduszka , te jego miny wygrywaja :D aktor pierwsza klasa Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 cwiczymy strefy, wszedzie gdzie sie da :) O bosz! jak te posty skacza , masakra jakas Quote
BobowitaMW Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 [quote name='fuksowata'] co do koloru pokoju, to sie nie smiej sama go malowalam :oops: a w planach byl ostry pink, no ale plany sie zmienily :p Lecz nic straconego na sweet roz kuchnie pomaluje :evil_lol: Wspolokatorzy pokochaja mnie za to :razz:Przynajmniej tak mysle :p Ja się nie śmieję! Kolorek bardzo mi się podoba. :) Lubię żywo pomalowane pokoje. Sama mam żółty pokój i... sufit. :evil_lol: :razz: Pinkowa kuchnia rządzi! :evil_lol: http://i40.tinypic.com/ru1zjs.jpg Normalnie jak z plakatu "Weź mnie do domu". :lol: Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 I wciaz cwiczymy strefy i zasluzony odpoczynek Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 I dwa filmiki :) YouTube - Fuks- rozne sztuczki YouTube - Fuks - obrociki w lewo i w prawo :D Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 BobowitaMW napisał(a):Super Fuks!! :loveu::loveu: Jak zawsze :loveu: Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Lucky. napisał(a):Jacy wy zdolni jesteście :crazyeye: To może, żeby nie pisac cały czas w galerii Kiki przeniesiemy się tutaj :evil_lol: Dobra dobra, ja mieszkam blisko parku więc droga nie była by długa, jakieś 10 min do parku :cool3: No ale oczywiście pójdziemy na te głębokie :eviltong: Możemy się umówić pod moim blokiem bo będzie najbliżej :p Ano mozemy i tu sie przeniesc badz do Ciebie ;p hihi Dziekuje za mile slowa na temat fuksia, ale ten kto go zna to nie jest nim az tak zachwycony ;p hihih szczekacz okropny, oszolom, i zadziorny :mad: w dodatku wybitnie inteligentny ;p hihih mieszanka piorunujaca ano mozemy umowic sie pod twoim blokiem :) mi to nie robi roznicy :) wiec jestesmy umowione na niedziele za tydzien ;p chyba , ze pod wieczor w ta niedziele, powiedzmy na 17 mozemy sie umowic u gosi w ogrodku na jej tor agility - jesli malgos nie bedzie miec nic przeciwko i bedzie chetna Quote
Lucky. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Jacy wy zdolni jesteście :crazyeye: To może, żeby nie pisac cały czas w galerii Kiki przeniesiemy się tutaj :evil_lol: Dobra dobra, ja mieszkam blisko parku więc droga nie była by długa, jakieś 10 min do parku :cool3: No ale oczywiście pójdziemy na te głębokie :eviltong: Możemy się umówić pod moim blokiem bo będzie najbliżej :p Quote
Lucky. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 fuksowata napisał(a):Ano mozemy i tu sie przeniesc badz do Ciebie ;p hihi Dziekuje za mile slowa na temat fuksia, ale ten kto go zna to nie jest nim az tak zachwycony ;p hihih szczekacz okropny, oszolom, i zadziorny :mad: w dodatku wybitnie inteligentny ;p hihih mieszanka piorunujaca ano mozemy umowic sie pod twoim blokiem :) mi to nie robi roznicy :) wiec jestesmy umowione na niedziele za tydzien ;p chyba , ze pod wieczor w ta niedziele, powiedzmy na 17 mozemy sie umowic u gosi w ogrodku na jej tor agility - jesli malgos nie bedzie miec nic przeciwko i bedzie chetna Możecie się do mnie tez przenieść :evil_lol: Nie, w tą niedzielę nie bo ja jadę wieczorem, chyba że koło 15:00 bo o 19 :00 mam być na dworcu, co o 15-16 do 19 jak najbardziej ;) Chyba, że będziecie jechać ze mną do Zakopenego ;d Fuks po prostu wymiata, wszechstronny pies :multi: Mi pasuje też w tą sobotę, niedzielę ale 15-16 , i za tydzień :loveu: Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Lucky. napisał(a):Możecie się do mnie tez przenieść :evil_lol: Nie, w tą niedzielę nie bo ja jadę wieczorem, chyba że koło 15:00 bo o 19 :00 mam być na dworcu, co o 15-16 do 19 jak najbardziej ;) Chyba, że będziecie jechać ze mną do Zakopenego ;d Fuks po prostu wymiata, wszechstronny pies :multi: Mi pasuje też w tą sobotę, niedzielę ale 15-16 , i za tydzień :loveu: o juz predzej w przyszlym tygodniu, niedziela :) eh jaki wszechstronny :) pies jak kazdy tylko dobrego nauczyciela ma :eviltong: a ty sie powaznie zastanow nad papilonem :) one sa swietne !!!!! male to to ale jaki potencjal zarowno jezeli chodzi o agility jak i o sztuczki, i w ogole swietne psy! sama bym takiego chciala kiedys,, w przyszlosci dos dalekiej miec, ale w najblizszej to sie na bordera zapowiada, no i moze trzeci pies to pewnie jakis terrier ;p hihi wiesz moj pies - cos z terriera pewnie ma, wiec sentyment pozostal Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Lucky. napisał(a):A nie pasowało by wam w tą niedzielę o 15-16 bo mi najbardziej ;d A jeżeli nie to dlaczego, może dasz się namówić co ? A jak nie to za tydzień w niedzielę ;p W ta niedziele??? hmm no ja wlasciwie na 15.30 powinnam sie wyrobic :) poczekajmy co na to gosia powie Quote
Lucky. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 A nie pasowało by wam w tą niedzielę o 15-16 bo mi najbardziej ;d A jeżeli nie to dlaczego, może dasz się namówić co ? A jak nie to za tydzień w niedzielę ;p Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Lucky. napisał(a):Bo wtedy ja bym Rudzielca wymęczyła bo przez tydzień będzie zero spacerków bo mnie nie ma, chociaż możemy spotkać się 2 razy :evil_lol: No ja wlasnie mowie, ze niedziela wlasciwie jak najbardziej :) Fuksowaty wlasnie przeprowadza atak na mojego swiniaka morskiego ;p o bosz, co za wredny pies, a swinka chce tylko do jego miski wlezc , mu w ogole empatii brakuje znow te posty skacza jak chca :mad: Quote
Lucky. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Bo wtedy ja bym Rudzielca wymęczyła bo przez tydzień będzie zero spacerków bo mnie nie ma, chociaż możemy spotkać się 2 razy :evil_lol: Quote
fuksowata Posted May 21, 2009 Author Posted May 21, 2009 Lucky. napisał(a):Biedny świniak :shake: Ja też kiedyś miałam świnkę morską Kubuś, ale haszczak go zagryzł ... (*) Fuksowaty Glutkowi nic nie zrobi , jedynie troche nastraszy, inna sprawa, ze Glutek jest terroryzowany, jak nie przez Fuksa to przez kota, nie dlugo swiniak mi w depresje wpadnie :) Quote
Lucky. Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Biedny świniak :shake: Ja też kiedyś miałam świnkę morską Kubuś, ale haszczak go zagryzł ... (*) Quote
Onomato-Peja Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Witanko my tu pierwszy raz:cool3: Fuks to ma Fuksa, ze na taką pańcię trafił :loveu: baaardzo by się przydały fotki świniaczka :cool3: Quote
fuksowata Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 [quote name='Onomato-Peja']Witanko my tu pierwszy raz:cool3: Fuks to ma Fuksa, ze na taką pańcię trafił :loveu: baaardzo by się przydały fotki świniaczka :cool3: Witamy , witamy :cool3: to ja mam fuksa , ze na takiego Fuksa trafilam, fotki Glutka na pewno sie pojawia :) z czasem A teraz niespodzianka czyli Dyzio :) kocur znajda, ktory z nami jest juz 12 lat, a weterynarz ocenia go na jakies 18 :crazyeye: Dyziek jest gruby ( po kastracji przytylo mu sie za bardzo ) i jeszcze raz gruby i bardzo leniwy, calymi dniami moze spac, nocami zreszta tez :evil_lol:wlasciwie to on noc nie robi innego oprocz spania, jeszcze kilka lat temu to i na dwor wychodzil, i sie bawil w polowanie sztucznych myszy na sznurku , teraz niestety juz nie To wlasnie Dyzio kroluje u nas w domu :) Fuks czuje przed nim wielki respekt. Glutek jak widzi, ze kocur jest w pokoju to z klatki nie wyjdzie, hihi A wiec przedstawiam Wam kota, ktorego psy sie boja - czyli Dyzio nasz staruszek Quote
Recommended Posts