fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Fuks i ja J Portreciki Fuksa Agility: Quote
fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Kinia napisał(a):Ostatnie świetne! Szczegolnie moja mina :evil_lol: Quote
sonia123 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 o boze kinga!!!!! kocham Cie!!!!!!!:diabloti: super zdjecia fuksa i mojej Zu :multi: (wcale nie wyglada na taka mala na zdjeciach :eviltong::roll:) tak, wiem wiem Zu jest piekna i baaardzo pasuje do fuksa :razz: :diabloti::loveu:na obozie mnie nie bedzie, ale na zawodach itp. przeciez mozna sie spotkac ;) kurde alze mi mistrz wyrosl...na serio...i to jeszcze przy Cioci Kindze :diabloti: :razz: Quote
Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Jakiś czas temu mnie o coś prosiaś więc prosze: Muscat Space Wouaf Mars... - Zabawki - Zabawa i nauka - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Quote
fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 sonia123 napisał(a):o boze kinga!!!!! kocham Cie!!!!!!!:diabloti: super zdjecia fuksa i mojej Zu :multi: (wcale nie wyglada na taka mala na zdjeciach :eviltong::roll:) tak, wiem wiem Zu jest piekna i baaardzo pasuje do fuksa :razz: :diabloti::loveu:na obozie mnie nie bedzie, ale na zawodach itp. przeciez mozna sie spotkac ;) kurde alze mi mistrz wyrosl...na serio...i to jeszcze przy Cioci Kindze :diabloti: :razz: wiem, ze mnie kochasz, my zu tez kochamy i tylko czekamy na informacje, zebys od zu na pare dni odpoczela! hihi!!!! :) Zgloszenie na zawody do goleniowa juz wyslane :cool3: iec liczymy na twoje wsparcie, haha! Sonia, Sonia, my musimy sie w najblizszym czasie spotkac! Quote
fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 [quote name='Kinia']Jakiś czas temu mnie o coś prosiaś więc prosze: Muscat Space Wouaf Mars... - Zabawki - Zabawa i nauka - Pies - KuchniaPupila dla psów - Warszawa Dzieki, Fuksinski bedzie Ci wdzieczny ! Quote
sonia123 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 moje wsparcie jest nieograniczone i nie do opisania :eviltong: :eviltong::diabloti: tak musimy sie spotkac jak tylko bedzie mozliwosc :cool3: juto o 9:30 dominika przyjezdza do mnie i idziemy na wybieg ;) chcesz isc z nami :razz::cool3:;>? Quote
mineralna_ Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Ja poproszę więcej zdjęć agilitowych :cool3: Quote
fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 sonia123 napisał(a):moje wsparcie jest nieograniczone i nie do opisania :eviltong: :eviltong::diabloti: tak musimy sie spotkac jak tylko bedzie mozliwosc :cool3: juto o 9:30 dominika przyjezdza do mnie i idziemy na wybieg ;) chcesz isc z nami :razz::cool3:;>? Chce!, chce! czyli o 9,30 pod Twoim domkiem bede :) Quote
norka1911 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 portreciki Fuksika miodzio-uroczy pycholek,wogóle cały jest śliczny;) Quote
fuksowata Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Dzis bylismy na spacerze z Gosia i Kika, zabawa byla przednia :) Psy prakycznie nie wychodzily z wody :evil_lol: niektore kradly kielbaski :evil_lol: inne polowaly na labedzie :p ogolnie wesolo bylo! Zdjec jest sporo wiec beda wstawiane ratami Quote
BobowitaMW Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Jejciu, jakie śliczne zdjęcia. :cool3::cool3: Spacerek był MEGA! :loveu: :multi: :cool3: Po prostu CZAD! :razz: Quote
Illusion Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 http://i42.tinypic.com/jqgap2.jpg To zdjęcie jest typowo pozowane, czy Fuks tak sobie potrafi z Tobą dreptać? Ja teraz chcę swojego babsztyla nauczyć czegoś takiego :). Quote
Recommended Posts