Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o boze kinga!!!!! kocham Cie!!!!!!!:diabloti: super zdjecia fuksa i mojej Zu :multi: (wcale nie wyglada na taka mala na zdjeciach :eviltong::roll:) tak, wiem wiem Zu jest piekna i baaardzo pasuje do fuksa :razz: :diabloti::loveu:na obozie mnie nie bedzie, ale na zawodach itp. przeciez mozna sie spotkac ;) kurde alze mi mistrz wyrosl...na serio...i to jeszcze przy Cioci Kindze :diabloti: :razz:

Posted

sonia123 napisał(a):
o boze kinga!!!!! kocham Cie!!!!!!!:diabloti: super zdjecia fuksa i mojej Zu :multi: (wcale nie wyglada na taka mala na zdjeciach :eviltong::roll:) tak, wiem wiem Zu jest piekna i baaardzo pasuje do fuksa :razz: :diabloti::loveu:na obozie mnie nie bedzie, ale na zawodach itp. przeciez mozna sie spotkac ;) kurde alze mi mistrz wyrosl...na serio...i to jeszcze przy Cioci Kindze :diabloti: :razz:

wiem, ze mnie kochasz, my zu tez kochamy i tylko czekamy na informacje, zebys od zu na pare dni odpoczela! hihi!!!! :) Zgloszenie na zawody do goleniowa juz wyslane :cool3: iec liczymy na twoje wsparcie, haha! Sonia, Sonia, my musimy sie w najblizszym czasie spotkac!

Posted

moje wsparcie jest nieograniczone i nie do opisania :eviltong: :eviltong::diabloti: tak musimy sie spotkac jak tylko bedzie mozliwosc :cool3: juto o 9:30 dominika przyjezdza do mnie i idziemy na wybieg ;) chcesz isc z nami :razz::cool3:;>?

Posted

sonia123 napisał(a):
moje wsparcie jest nieograniczone i nie do opisania :eviltong: :eviltong::diabloti: tak musimy sie spotkac jak tylko bedzie mozliwosc :cool3: juto o 9:30 dominika przyjezdza do mnie i idziemy na wybieg ;) chcesz isc z nami :razz::cool3:;>?

Chce!, chce! czyli o 9,30 pod Twoim domkiem bede :)

Posted

Dzis bylismy na spacerze z Gosia i Kika, zabawa byla przednia :) Psy prakycznie nie wychodzily z wody :evil_lol: niektore kradly kielbaski :evil_lol: inne polowaly na labedzie :p ogolnie wesolo bylo! Zdjec jest sporo wiec beda wstawiane ratami