taxelina Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Zainteresowana Waszym agility zagladam :D My tez cwiczymy agility, jutro sie tam wybieram - zdjecia z agility u nas na pierwszej stronie Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Agnieszka & Figo napisał(a):O, macie galerię :p śliczny Fuksik, śliczny :loveu: Ano mamy :eviltong: od wczoraj :p Agus galeria nie tylko dl Was jest przewidziana:eviltong: Ty sie chwal kiedy do nas wpadasz, bo jak nie to pakuje manatki, Fuksowatego biore pod pache i jedziemy do Was :evil_lol: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Jeszcze wcalele nie tak dawno Fuksislaw w trakcie naszych spacerow wygladal tak : :evil_lol: Quote
BobowitaMW Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jejciu, jakie śliczne Fuksiki!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Agnieszka & Figo Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 fuksowata napisał(a):Ano mamy :eviltong: od wczoraj :p Agus galeria nie tylko dl Was jest przewidziana:eviltong: Ty sie chwal kiedy do nas wpadasz, bo jak nie to pakuje manatki, Fuksowatego biore pod pache i jedziemy do Was :evil_lol: Przyjeżdżajcie :cool3:! Ale no weźcie wszyscy tak nie naciskajcie, bo zaczynam odczuwać presję :eviltong: Quote
M&T Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Jaki zimowy Fuksik :loveu: Cieszę się, że będę miała okazje was poznać na obozie :multi: Quote
Illusion Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Obejrzałam chyba wszystkie filmiki! :multi: Super Wam idzie :loveu:. Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 M&T napisał(a):Jaki zimowy Fuksik :loveu: Cieszę się, że będę miała okazje was poznać na obozie :multi: My tez sie cieszymy , ze poznamy zarowno Cie jak i mixa szelciaka :multi:Uprzedzam tylko, ze moj glpek potrafi byc zadziorny do innych samcow :mad: RCookie dzieki :loveu: Quote
M&T Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A mój niestety bardzo lubi mi uciekać do innych psów (nieważne jakiej płci) :placz: Ale pracujemy nad tym :eviltong: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Cos spejalnie dla Sonii :loveu:, ktora zreszta nas jezcze nie odwiedzila :diabloti: Zuzu - border collie u mnie w domu ( Widzisz Sonia - wcale, a wcala Zu za Toba pzez te pare dni nie tesknila :eviltong:) Quote
M&T Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 http://i44.tinypic.com/29o3g3a.jpg Jezu, jaki przepiękny merlak!!!! :-o:-o Zakochałam się :loveu: Kogo to cudo? :loveu: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Zu & Fuks - jako najlepsi kumple :loveu: Fotki niestety tylko pozowane, bo tych wariatow w ruchu uchwycic za nic nie moglam :evil_lol: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='M&T']http://i44.tinypic.com/29o3g3a.jpg Jezu, jaki przepiękny merlak!!!! :-o:-o Zakochałam się :loveu: Kogo to cudo? :loveu: Kolezanki , ze Szzecina , niestety jej na obozie nie bedzie , wiemn, wiem jest cudny Quote
M&T Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Szkoda, że nie będzie :( Naprawdę śliczny BC :loveu: Quote
fuksowata Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Wiem , wiem , sama zapalalam do niej miloscia od pierwszego wejrzenia i nie sklamie ,jesli powiem ze z wzajemnoscia :evil_lol: Quote
taxelina Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='M&T']http://i44.tinypic.com/29o3g3a.jpg Jezu, jaki przepiękny merlak!!!! :-o:-o Zakochałam się :loveu: zgadzam sie - cudowny! Quote
Illusion Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Fajnie wyglądają bordery o takim umaszczeniu :loveu:, ale osobiście nie chciałabym mieć takiego psa, wykończyłabym się :evil_lol:. Quote
mineralna_ Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 border :loveu: Ja poproszę więcej fot merlaka :cool3: A Fuksik też fajny, widzę ze macie plażę to dyspozycji na spacerki :evil_lol: Quote
Dynamique Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Oj Kinga jaki ty amsz talent do nabijania stron w galerii ! :-o:-o:crazyeye: A Lucusia to już nie kochasz ? Jutro wezme aparat na Głębokie i porobie oszołomom fotki :cool3::cool3::cool3: Quote
fuksowata Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Wez, Wez! Ba moze jakies filmiki nakrecimy!!!! Juz sie nie moge jutra doczekac :loveu: Ha! Oszolomy dwa w akcji beda, a wiesz , ze w czwartek tez sie na Glebokim spotykamy! :evil_lol: Bedzie spacer borderowo - fuksowaty! Czyli dwa bordery i jeden maly prawie border! :evil_lol: :multi: Quote
fuksowata Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Dynamique napisał(a):Oj Kinga jaki ty amsz talent do nabijania stron w galerii ! :-o:-o:crazyeye: A Lucusia to już nie kochasz ? Jutro wezme aparat na Głębokie i porobie oszołomom fotki :cool3::cool3::cool3: Aaaaa i Dominika Lucusia kocham i to bardzo ! :loveu: A talent mam, oj mam , zreszta sama wiesz, ze jutro Lucka zdjecia pojawia sie w mojej galerii!!!! haha :) I sporo ich bedzie, a w czwartek, zdjecia Zu & Fu & Lu :evil_lol: :loveu: Jak te imiona do siebie pasuja!!!!! haha Quote
norka1911 Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Fuksisławek jest prześliczny,uwielbiam takie kudłaczki,przesyłamy głaski i czochranki dla Fuksiorka:Dog_run: Quote
fuksowata Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 jako, ze wczoraj aparatu nie wzielismy! Wiec i zdjec ze spaceru z PYSIA :loveu: nie bedzie , spacer byl frisbowo - jak to z borderem - kapielowy, zabawa byla przednia , Fuks wrocil do domu padniety,w koncu praktycznie 5 godzin byl poza domem a ja poszlam prosto do pracy :/ Zaraz powrzucam jakies stare zdjecia Fuksowatego Quote
Recommended Posts