Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agnieszka & Figo napisał(a):
O, macie galerię :p śliczny Fuksik, śliczny :loveu:

Ano mamy :eviltong: od wczoraj :p Agus galeria nie tylko dl Was jest przewidziana:eviltong: Ty sie chwal kiedy do nas wpadasz, bo jak nie to pakuje manatki, Fuksowatego biore pod pache i jedziemy do Was :evil_lol:

Posted

fuksowata napisał(a):
Ano mamy :eviltong: od wczoraj :p Agus galeria nie tylko dl Was jest przewidziana:eviltong: Ty sie chwal kiedy do nas wpadasz, bo jak nie to pakuje manatki, Fuksowatego biore pod pache i jedziemy do Was :evil_lol:

Przyjeżdżajcie :cool3:!
Ale no weźcie wszyscy tak nie naciskajcie, bo zaczynam odczuwać presję :eviltong:

Posted

M&T napisał(a):
Jaki zimowy Fuksik :loveu: Cieszę się, że będę miała okazje was poznać na obozie :multi:

My tez sie cieszymy , ze poznamy zarowno Cie jak i mixa szelciaka :multi:Uprzedzam tylko, ze moj glpek potrafi byc zadziorny do innych samcow :mad:
RCookie dzieki :loveu:

Posted

Cos spejalnie dla Sonii :loveu:, ktora zreszta nas jezcze nie odwiedzila :diabloti:

Zuzu - border collie u mnie w domu ( Widzisz Sonia - wcale, a wcala Zu za Toba pzez te pare dni nie tesknila :eviltong:)

Posted

Oj Kinga jaki ty amsz talent do nabijania stron w galerii ! :-o:-o:crazyeye: A Lucusia to już nie kochasz ?

Jutro wezme aparat na Głębokie i porobie oszołomom fotki :cool3::cool3::cool3:

Posted

Wez, Wez! Ba moze jakies filmiki nakrecimy!!!! Juz sie nie moge jutra doczekac :loveu: Ha! Oszolomy dwa w akcji beda, a wiesz , ze w czwartek tez sie na Glebokim spotykamy! :evil_lol: Bedzie spacer borderowo - fuksowaty! Czyli dwa bordery i jeden maly prawie border! :evil_lol: :multi:

Posted

Dynamique napisał(a):
Oj Kinga jaki ty amsz talent do nabijania stron w galerii ! :-o:-o:crazyeye: A Lucusia to już nie kochasz ?

Jutro wezme aparat na Głębokie i porobie oszołomom fotki :cool3::cool3::cool3:

Aaaaa i Dominika Lucusia kocham i to bardzo ! :loveu: A talent mam, oj mam , zreszta sama wiesz, ze jutro Lucka zdjecia pojawia sie w mojej galerii!!!! haha :) I sporo ich bedzie, a w czwartek, zdjecia Zu & Fu & Lu :evil_lol: :loveu: Jak te imiona do siebie pasuja!!!!! haha

Posted

jako, ze wczoraj aparatu nie wzielismy! Wiec i zdjec ze spaceru z PYSIA :loveu: nie bedzie , spacer byl frisbowo - jak to z borderem - kapielowy, zabawa byla przednia , Fuks wrocil do domu padniety,w koncu praktycznie 5 godzin byl poza domem a ja poszlam prosto do pracy :/ Zaraz powrzucam jakies stare zdjecia Fuksowatego