fuksowata Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witam, a oto Fuksymilian :D :loveu: zwany Fuksem , Sztruksem i Oszolomem – maly potwor ze schroniska :D Fuksowaty pomimo wygladu pospolitego kundla to typowy terrier z charakteru : maly, szybki i niestety zadziorny :P Wszedzie go pelno, Zawsze go widac, a jak nie widac to przynajmniej słychać :diabloti: Uwielbia gonic wszystko , byleby się ruszalo. Pilki, badyle, frisbee….. to jest to co Fuksowate lubia najbardziej . Wiecej Fuksinskiego : Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Kolejna porcja zdjec :multi: Fotka pod tytulem, ale krzzywe lapy mam :evil_lol: hihi I to co robimy cale dnie, szczekam, szczekam, bo ja mam glos :evil_lol: Jezyk to ja mam piekny :) Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Troche fotek z agility! Czyli latajacy paszczur ! Zdjecia autorstwa Gosi :loveu: i believe i can fly lol :) Quote
BobowitaMW Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Oh! Ile Fuksika na raz!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/aseia.jpg Czy ja dobrze widzę, że on ma COŚ na sobie?? :lol::lol::lol: P.S. Jestem pierwsza. :cool3: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='BobowitaMW']Oh! Ile Fuksika na raz!!! :loveu::loveu::loveu::loveu: http://i42.tinypic.com/aseia.jpg Czy ja dobrze widzę, że on ma COŚ na sobie?? :lol::lol::lol: P.S. Jestem pierwsza. :cool3: Ano ma! Bluzeczke, ktorajuz zjadl ! :mad: Specjalnie dla Ciebie wiecej Fuksikow :) Tylko Iwonka mogla zrobic takie zdjecie :-o Maly pies w wieeelkim tunelu Quote
BobowitaMW Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ojejciu, jejciu!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój Fuksiczek!! :loveu::loveu::loveu: Chyba zrobię Ci nowy banerek. :cool3: http://i39.tinypic.com/15d3v2u.jpg Cóż za mokra kurka!! :evil_lol: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 [quote name='BobowitaMW']Ojejciu, jejciu!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Mój Fuksiczek!! :loveu::loveu::loveu: Chyba zrobię Ci nowy banerek. :cool3:, http://i39.tinypic.com/15d3v2u.jpg Cóż za mokra kurka!! :evil_lol: Bo rosa rano byla, a on po krzakach biega , potm mi taki do lozka wskoczyl :diabloti: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Jaki klubowy potwor? :diabloti: No wiesz co? Moze jutro po treningu, pojade do Ciebie, co Ty na to???? Quote
Dynamique Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Fuksik :loveu: Nasz klubowy potwór :diabloti::razz: Kiedy wybieramy się na frisbee ? :cool3: Quote
fuksowata Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 I ostatni na dzis portecik Debila: Gwiazda fotografii :p Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='fuksowata']I ostatni na dzis portecik Debila: Gwiazda fotografii :p http://i39.tinypic.com/n62vxf.jpg Co debila, co debila? :mad: Bo nie wstawię Ci tu tego z piłeczką. :cool3: :eviltong: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Ty mnie nie strasz!!!!! :) Sama wiesz , ze po dzisiejszym treningu jestem z niego bardzo dumna, ja jeszcze o taki jeden filmik poprosze!!!!! ty wiesz jaki , bez fuksowatego w roli glownej Quote
Dynamique Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Mnie z moimi glebami nie wstawiaj :lol::evil_lol: Mogłabyś mi Gosiu wysłac na maila to co dzisiaj nagrałas z Luckiem ? Havahattion@gmail.com z góry thx :D Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='fuksowata']Ty mnie nie strasz!!!!! :) Sama wiesz , ze po dzisiejszym treningu jestem z niego bardzo dumna, ja jeszcze o taki jeden filmik poprosze!!!!! ty wiesz jaki , bez fuksowatego w roli glownej Ale jaki filmik? Ja nic nie wiem... :evil_lol: Proszę bardzo: :loveu::loveu: [quote name='Dynamique']Mnie z moimi glebami nie wstawiaj :lol::evil_lol: Mogłabyś mi Gosiu wysłac na maila to co dzisiaj nagrałas z Luckiem ? Havahattion@gmail.com z góry thx :D Zaraz wyślę, a gleb nie mam, także spoko. :lol: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Aaaa latajacy Fuks :loveu: Nie sciemniaj Gosia , ze ie wiesz o jaki filmik chodzi , hihi , Wiec tak dzis bylam na treningu, z moim paszczurem :loveu: Wlasciwe , jednym z pierwsych po seminarium :p Fuksowaty spisal sie na medal, biegal, slicznie ,- czysto, szybko, czyli jak FUKS :evil_lol: , jestem z niego niesamowicie dumna :loveu: Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):Aaaa latajacy Fuks :loveu: Nie sciemniaj Gosia , ze ie wiesz o jaki filmik chodzi , hihi , Wiec tak dzis bylam na treningu, z moim paszczurem :loveu: Wlasciwe , jednym z pierwsych po seminarium :p Fuksowaty spisal sie na medal, biegal, slicznie ,- czysto, szybko, czyli jak FUKS :evil_lol: , jestem z niego niesamowicie dumna :loveu: I takie podejście mi się podoba! A nie od "debili" go wyzywać! :evil_lol: Dobra, nie ściemniam. I tak mi to nie wychodzi. Filmik już się ładuje. :cool3: Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Dziekuje!!!! :loveu: Gosia ja Cie wprost uwielbiam !!!! A ja zaprosilam Dominike do Ciebie na kiedys tam, chyba sie nie gniewasz? :cool3: Zeby nauczycja tych wszystkich zmian Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 fuksowata napisał(a):Dziekuje!!!! :loveu: Gosia ja Cie wprost uwielbiam !!!! A ja zaprosilam Dominike do Ciebie na kiedys tam, chyba sie nie gniewasz? :cool3: Zeby nauczycja tych wszystkich zmian Jasne, ze się nie gniewam. :) im więcej ćwiczeń - tym lepiej. :cool3: Quote
BobowitaMW Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Ta da da dam!! :cool3: YouTube - lucky kinga Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Nono ja z borderem :loveu: Ha! Ale dawalam rade calkiem, calkiem, co nie? Tylko nie rozumiem tym smiechow pod koniec w tle !!!!:mad: No , Gosia dawaj teraz filmik Fuksika, zby nie bylo ze ja fuksy dyskryminuje na rzecz borderow ! Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Fuksymilian i jego bieg :multi: YouTube - fuks1 Quote
fuksowata Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='BobowitaMW']Z tymi śmiechami, to już Ci tłumaczyłam. ;) ładny masz avatarek! :loveu: Wiem :evil_lol::evil_lol: Jaka ja skromna :cool3: Kolejny filmik malego mistrza YouTube - fuks2 Quote
Recommended Posts