Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, a oto Fuksymilian :D :loveu: zwany Fuksem , Sztruksem i Oszolomem – maly potwor ze schroniska :D

Fuksowaty pomimo wygladu pospolitego kundla to typowy terrier z charakteru : maly, szybki i niestety zadziorny :P Wszedzie go pelno,
Zawsze go widac, a jak nie widac to przynajmniej słychać :diabloti:
Uwielbia gonic wszystko , byleby się ruszalo. Pilki, badyle, frisbee….. to jest to co Fuksowate lubia najbardziej .

Wiecej Fuksinskiego :

• Replies 747
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kolejna porcja zdjec :multi:

Fotka pod tytulem, ale krzzywe lapy mam :evil_lol: hihi

I to co robimy cale dnie, szczekam, szczekam, bo ja mam glos :evil_lol:

Jezyk to ja mam piekny :)

Posted

[quote name='BobowitaMW']Oh! Ile Fuksika na raz!!! :loveu::loveu::loveu::loveu:

http://i42.tinypic.com/aseia.jpg
Czy ja dobrze widzę, że on ma COŚ na sobie?? :lol::lol::lol:

P.S.
Jestem pierwsza. :cool3:

Ano ma! Bluzeczke, ktorajuz zjadl ! :mad:

Specjalnie dla Ciebie wiecej Fuksikow :)

Tylko Iwonka mogla zrobic takie zdjecie :-o

Maly pies w wieeelkim tunelu

Posted

Ty mnie nie strasz!!!!! :) Sama wiesz , ze po dzisiejszym treningu jestem z niego bardzo dumna, ja jeszcze o taki jeden filmik poprosze!!!!! ty wiesz jaki , bez fuksowatego w roli glownej

Posted

[quote name='fuksowata']Ty mnie nie strasz!!!!! :) Sama wiesz , ze po dzisiejszym treningu jestem z niego bardzo dumna, ja jeszcze o taki jeden filmik poprosze!!!!! ty wiesz jaki , bez fuksowatego w roli glownej
Ale jaki filmik? Ja nic nie wiem... :evil_lol:

Proszę bardzo:

:loveu::loveu:

[quote name='Dynamique']Mnie z moimi glebami nie wstawiaj :lol::evil_lol: Mogłabyś mi Gosiu wysłac na maila to co dzisiaj nagrałas z Luckiem ? Havahattion@gmail.com z góry thx :D
Zaraz wyślę, a gleb nie mam, także spoko. :lol:

Posted

Aaaa latajacy Fuks :loveu: Nie sciemniaj Gosia , ze ie wiesz o jaki filmik chodzi , hihi ,

Wiec tak dzis bylam na treningu, z moim paszczurem :loveu: Wlasciwe , jednym z pierwsych po seminarium :p Fuksowaty spisal sie na medal, biegal, slicznie ,- czysto, szybko, czyli jak FUKS :evil_lol: , jestem z niego niesamowicie dumna :loveu:

Posted

fuksowata napisał(a):
Aaaa latajacy Fuks :loveu: Nie sciemniaj Gosia , ze ie wiesz o jaki filmik chodzi , hihi ,

Wiec tak dzis bylam na treningu, z moim paszczurem :loveu: Wlasciwe , jednym z pierwsych po seminarium :p Fuksowaty spisal sie na medal, biegal, slicznie ,- czysto, szybko, czyli jak FUKS :evil_lol: , jestem z niego niesamowicie dumna :loveu:

I takie podejście mi się podoba! A nie od "debili" go wyzywać! :evil_lol:

Dobra, nie ściemniam. I tak mi to nie wychodzi. Filmik już się ładuje. :cool3:

Posted

Dziekuje!!!! :loveu: Gosia ja Cie wprost uwielbiam !!!! A ja zaprosilam Dominike do Ciebie na kiedys tam, chyba sie nie gniewasz? :cool3: Zeby nauczycja tych wszystkich zmian

Posted

fuksowata napisał(a):
Dziekuje!!!! :loveu: Gosia ja Cie wprost uwielbiam !!!! A ja zaprosilam Dominike do Ciebie na kiedys tam, chyba sie nie gniewasz? :cool3: Zeby nauczycja tych wszystkich zmian

Jasne, ze się nie gniewam. :) im więcej ćwiczeń - tym lepiej. :cool3:

Posted

Nono ja z borderem :loveu: Ha! Ale dawalam rade calkiem, calkiem, co nie? Tylko nie rozumiem tym smiechow pod koniec w tle !!!!:mad: No , Gosia dawaj teraz filmik Fuksika, zby nie bylo ze ja fuksy dyskryminuje na rzecz borderow !