ciapuś Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 NOOOOOO będziemy teraz zbierać na pole magnetyczne dla ciapusia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
feliksik Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ciapuś napisał(a):tak brano ale nic z tego na razie nie wyszło,zaczynam sie przyzwyczajać do posiadania trzech psów i oswajać z myślą że tak już zostanie :oops: no ale gromadka 3 psów to całkiem rozsądna ilość :evil_lol: Podobno po 5-tym już wszystko jedno ile ich jest, więc jeszcze dużo przed Tobą;) Quote
Energy Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 feliksik napisał(a):no ale gromadka 3 psów to całkiem rozsądna ilość :evil_lol: Podobno po 5-tym już wszystko jedno ile ich jest, więc jeszcze dużo przed Tobą;) No ja mam trzy suczydła, Ciapuś 3 to świetna ilość:loveu::loveu::loveu: A na Twoją kręgosłupową rehabilitację zawsze jakiś bazarek można zrobić:evil_lol: Quote
ciapuś Posted December 17, 2009 Author Posted December 17, 2009 Dzisiaj spadł u nas pierwszy śnieg.Troszkę sie obawiałam jak ten maluch z króciutkimi nóżkami da sobie radę ,ale jak zawsze mnie zaskoczyła.Szalała jak nakręcona zupełnie nie miała problemów z pokonywaniem zasp.Będzie trudniej jak śnieg zrobi się mokry i zacznie sie przylepiać ale i z tym damy sobie radę ;) Quote
ewatonieja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 mam namiar na bezpłatna lub co łąska :) Panią która zajmuje się nastawianiem kręgosłupów :) a na razie jeszcze podnosimy Ciapulke wirtualnie i szukamy domu Quote
feliksik Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 [quote name='ewatonieja']mam namiar na bezpłatna lub co łąska :) Panią która zajmuje się nastawianiem kręgosłupów :) [/QUOTE] A Pani nastawia kręgosłupy ludziom czy psom:evil_lol:, bo nieraz w obu przypadkach to potrzebne Quote
ciapuś Posted December 29, 2009 Author Posted December 29, 2009 [quote name='ewatonieja']mam namiar na bezpłatna lub co łąska :) Panią która zajmuje się nastawianiem kręgosłupów :) a na razie jeszcze podnosimy Ciapulke wirtualnie i szukamy domu[/QUOTE] A pani nastawia czy też wykonuje masaże lecznicze ? Bo jeśli pani jest dla ludziów :evil_lol: to ja bym się pisała Quote
ewatonieja Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 raczej obsługuje ludzi :) masażem to bym tego nie nazwała chyba, że ktoś za normalne uważacie kiedy ktoś wrzeszczy i płacze przy masowaniu :)) moja siostra i jej narzeczony korzystali z tych tortur ale po 2 dniach odczuli wyraźna poprawę np moja siostra dowiedziała sie ze miała 6 kregów wypadnietych super co? Quote
ciapuś Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 Na tortury sie nie pisze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: U mnie zapowiada sie super sylwester bo okazało się że Ciapulka to cykor i boi się wystrzałów Więc w tym roku mam Ciapka i Ciapulkę dwa cykory :diabloti: myślę że noc zapowiada sie super bo już jest "wesoło":mad: Quote
Energy Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 [SIZE="3"]Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Was:lol: Quote
ewatonieja Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 całe 5 dni ciuchutko tu było może pomóc w ogłoszeniach? czy juz nie ma sensu? :)) Quote
ciapuś Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Ciapulka ma ogłoszenia ,a ja coraz bardziej przyzwyczajam sie do myśli że mam trzy psy na stałe :oops: Quote
feliksik Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 to ja tak skromnie zaproponuję przeniesienie wątku na "znalazły dom":evil_lol: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 feliksik napisał(a):to ja tak skromnie zaproponuję przeniesienie wątku na "znalazły dom":evil_lol: Głośno tego nie mów, bo Cię Ciapuś:mad::evil_lol: Ja napisałam dużo wcześniej to trochę zebrałam:cool3::evil_lol:A Ciapulka pięknie pacuje do stada Ciapuś:loveu: Quote
ciapuś Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 No więc tak :mad: Ciapulka ma u mnie miejsce do momentu znalezienia wspaniałego domu ,ale takiego najwspanialszego w którym będą ją szanować i traktować jak członka rodziny.Nie będziemy niczego przyspieszać i szukać za wszelką cenę żeby ją tylko wypchnąć bo nie po to ją ratowałam. Jeśli się taki domek nie znajdzie to trudno będzie u mnie siedzieć - krzywda jej sie nie dzieje :evil_lol: a że zainteresowanie jest praktycznie zerowe więc powoli oswajam sie z myślą że u mnie zostanie . Ale tak bardzo powoli :diabloti: Quote
Energy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 A mówiłam, że będzie :mad::evil_lol: Rozumiem, bardzo powoli:lol: Quote
ciapuś Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 Ciapulka jest już prawdziwą panną ,dzisiaj dostała drugą cieczkę Quote
Energy Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 ciapuś napisał(a):Ciapulka jest już prawdziwą panną ,dzisiaj dostała drugą cieczkę Dorosła panienka się z Ciapulki zrobiła:loveu: Quote
Ra_dunia Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Ciapuś, ależ my nie mamy zmiaru niczego przyspieszać ;) przyzwyczajaj się powoli :D Skoro już druga cieczka, to czy nie warto byłoby pomyśleć o sterylizacji? Quote
ewatonieja Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 a czy sa jakies przeciwskazania do przeprowadzenia sterylki? co mówią weci? Quote
ciapuś Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 ewatonieja napisał(a):a czy sa jakies przeciwskazania do przeprowadzenia sterylki? co mówią weci? Rozmawiałam z weterynarzem i poradził mi aby poczekać ze sterylizacją do 2 cieczki ponieważ podobno wytwarzane są jakieś hormony które mają wpływ na rozwój i gęstość kości ,a w jej przypadku to bardzo ważne. Quote
ciapuś Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 Dzisiaj u mas spadło tyle śniegu że praktycznie zasypało wszystkie drogi którymi spacerujemy. Śnieg na nich był po kolana więc Ciapulki praktycznie nie bylo widać,ale to szałaput i nic nie jest jej straszne,no prawie nic bo sanek panicznie się boi i obszczekuje je już z daleka a jak sie zbliżają to robi szybki odwrót .Więc mój szałaput mimo że śnieg ją zakrywał nie miała ochoty zrezygnować z zabawy.Jak kret poruszała się pod śniegiem i co jakiś czas było jej widać tylko czubki uszu.Co jakis czas musiałam ją wykopywać jak już nie dawała sobie sama rady ale radzi sobie super:evil_lol:. Po powrocie do domu całe stado padło jakby spacer trwał 3 razy tyle co zwykle.:crazyeye: Quote
Ra_dunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Hahaha, to musiało rewelacyjnie wyglądać :) Quote
Recommended Posts