rita60 Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ciapuś napisał(a):Wczoraj wyszłyśmy wieczorem w obróżce na spacer,to po powrocie wyglądała jak kokon oblepiony błotem:evil_lol: Jako że bała się zostać to zamiast biec za mną pokonywała drogę turlając się :diabloti: To ubłocona cwaniara:evil_lol: Quote
bunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 ciapuś napisał(a):Wczoraj wyszłyśmy wieczorem w obróżce na spacer,to po powrocie wyglądała jak kokon oblepiony błotem:evil_lol: Jako że bała się zostać to zamiast biec za mną pokonywała drogę turlając się :diabloti: Koffany szczeniaczek :loveu::loveu::loveu: Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Norma u szczeniaków :evil_lol: Mój jak był młody to się też rozkładał :evil_lol: Nie można ustępować ;) nawet jak ludzie stają i komentują - o jaki biedny szczeniaczek, pewnie zmęczony... a ta bestia potem jeszcze bardziej się popisuje :evil_lol: Ja tam nie chcę straszyć - ale mojemu to ten "charakterek" do teraz pozostał ;) Quote
szajbus Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Dziewusia z charakterkiem :evil_lol::evil_lol: Quote
Energy Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Kochany maluszek nie lubi uwięzi:evil_lol: Ciapuś może spróbuj zakładać obroże do zabawy, jedzenia, miziania żeby jej się dobrze kojarzyła to się przyzwyczai;) Quote
Ra_dunia Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Załóż jej po prostu obróżkę i nie ściągaj :) Po pewnym czasie zapomni, że ją ma ;) Quote
ewatonieja Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 czekamy na kolejne wieści z Ciapulkowego dt :cool3: Quote
ciapuś Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Ra_dunia napisał(a):Załóż jej po prostu obróżkę i nie ściągaj :) Po pewnym czasie zapomni, że ją ma ;) Wiem że to najlepszy sposób i z każdym innym psem tak właśnie bym postąpiła,ale Ciapulka w obroży ćwiczy dziwne obroty i wali o podłogę tymi chorymi łapkami więc boje się że może sobie coś zrobić To jest po prostu dziewczyna z charakterkiem :evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 Zapraszam do licytacji ślicznego portretu Ciapulki i nie tylko :multi: http://www.dogomania.pl/forum/f99/fpr-zwp-sliczne-portrety-podopiecznych-naszej-fundacji-do-26-07-a-142150/#post12634797 Quote
Ra_dunia Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Jaki piękny portrecik ślicznej panieneczki :loveu: A z tą obróżką to rzeczywiście... lepiej niech się Ciapulka za bardzo nie wygina na razie... Quote
ewatonieja Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 dziewczyny wypoczywaja na działce na pewno będa jakieś ciekawe newsy po powrocie, czuje to przez skóre :cool3: Quote
rita60 Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 ewatonieja napisał(a):dziewczyny wypoczywaja na działce na pewno będa jakieś ciekawe newsy po powrocie, czuje to przez skóre :cool3: Poczekamy na info:lol:zobaczymy jak to jest z ta twoja skora:evil_lol: Quote
ciapuś Posted July 19, 2009 Author Posted July 19, 2009 Ciapulka mówi dzień dobry Nasza mała robi się psem obronnym,kiedy przebywa tylko z Ciapkiem jest cicha i grzeczna,ale kiedy w pobliżu znajdzie się Lala wszyscy muszą je słyszeć w obrębie kilometra.Muszę nad tym jakoś zapanować bo dziewczynki nakręcają się nawzajem i obszczekują wszystko co się rusza i nie tylko :evil_lol:.Ostatnio największym wrogiem była reklamówka poruszająca się na wietrze :mad::evil_lol: Quote
Energy Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Hej Ciapulka pewnie rozrabiasz na działce:p a mnie się udało zalogować:cool3: Quote
Ra_dunia Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Ciapulka pies obronny :) ciekawe, ciekawe... ;) Quote
szajbus Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Pies myśliwsko-przechwytująco - obronny marki Ciapulka prosi o domek i to nie byle jaki Quote
Ra_dunia Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 z Ciapulki wcale już nie taka ciapulka ;) tylko mała obrończyni :evil_lol: Quote
zuzka Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 Wskakuj szczęściaro na górę po domek niech twoje szczęście do końca się spełni. Quote
ciapuś Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Ciapulka nam dorasta właśnie dostała pierwszą cieczkę Teraz to już panna Ciapulka :evil_lol: Quote
Energy Posted July 23, 2009 Posted July 23, 2009 ciapuś napisał(a):Ciapulka nam dorasta właśnie dostała pierwszą cieczkę Teraz to już panna Ciapulka :evil_lol: :crazyeye:to już dorosła panienka:loveu: Quote
ciapuś Posted July 23, 2009 Author Posted July 23, 2009 Energy napisał(a):Ciapuś a jak łapki malutkiej? Łapki bez zmian codziennie wykonujemy zalecone ćwiczenia i coraz więcej chodzimy. Quote
Recommended Posts