Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

starlet1 napisał(a):
Muczia, kiedy przyjeżdżacie po Pradę? Mam problemy rodzinne, ale chętnie bym Was poznała.:lol: Agnieszka mi tyle o Was naopowiadała:multi::multi:

Po rozmowach z Pania która prowadzi hotelik stwierdziliśmy że najlepiej będzie jak tam jeszcze tydzień zostanie. Rana się jeszcze ne wygoiła i psy mogłby ją uszkodzić:shake:. Wszystkie inne wiadomości sa juz tylko dobre:loveu:.
Prada bardzo lubi inne psy, ale w kaszę nie da sobie dmuchać. Je dużo i chętnie. Podono przytyła. Jest coraz bardziej ufna, codziennie wychodzi na spacerki i chodzenie na smyczy nieźle jej idzie.

Też chciałabym Cie poznać. Z osobami ktore kochają psy zawsze mam miliony tematów;).
A te problemy to mam nadzieje że nie jakieś bardzo poważne?.

Posted

[quote name='muczia']Jak sie miew Ciapulka tą wieczorowa porą??????????????

Ciapulka bez zmian.
Uczymy się siusiać tylko na podkłady a nie gdzie się da :eviltong: i mam nadzieję ze niebawem załapie o co chodzi :evil_lol: bo zaczyna u mnie niezbyt ładnie pachnieć:mad:

Posted

Jesteśmy już po zabiegach w polu magnetycznym i 4 zastrzykach:-(
Ciapulka wstępnie umówiona jest na czwartek na operację :placz:
Musi też codziennie być na zabiegach i zastrzykach więc bardzo proszę Cioteczki z Łodzi o pomoc w transporcie

Posted

Jeszcze godzina operacji dokładnie nie jest ustalona ,ale na pewno pomiędzy 11 a 13 bo w tej lecznicy zawsze tak są zabiegi.
Na zabiegi w polu magnetycznym można jeździć od 8 do 19 z tym że ja mogę tylko w określonych godzinach bo 31 mam komunie dziecka i biegamy do kościoła :oops:

Posted

Sory za offa:
Jest w schronisku taka sunia Mia. Mia jest bardzo chora. Wczoraj miała zrobiony rtg i niestety Mia umiera, ma raka płuc. Sterydy jedynie przedłużą jej życie. Czy Mia ma umrzeć samotna? Bez ręki która ją pogłaszcze i przy której poczuje się bezpieczna? Czy znajdzie sie dla niej miejsce na ostatnie chwile w domowym zaciszu?
O pomoc dla Mia prosimy,aby nie odeszła sama i niekochana :-(

" class="ipsImage" alt="">

Posted

Właśnie wróciłyśmy z badań
Czucie w łapkach ładnie wraca
Dziewczynka jest gotowa do kolejnej operacji
W czwartek od 13 prosimy o mocne ściskanie kciuków

Posted

NusiaiJa napisał(a):
zapełniamy Ciapuniu Twój "portfelik" ;), wracaj mam do zdrowia pieseczku i dzielnie znoś zastrzyki.

O widzę że nową rodzinkę Nusi wciągneło dogo i psie nieszczęścia oby jak najwięcej takich ludzi si tu pojawiło.

Posted

[quote name='ciapuś']Właśnie wróciłyśmy z badań
Czucie w łapkach ładnie wraca
Dziewczynka jest gotowa do kolejnej operacji
W czwartek od 13 prosimy o mocne ściskanie kciuków
To są świetne wiadomości Ciapuleńko oby tak dalej.Jesteś dzielna dziewczynka i już niedługo będziesz biegać ze swoją pancią .