zuzka Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Dzisiaj widziałam Ciapuleńke na żywo ona jest naprawdę przepiękna :-o fotki nie nieodzwierciedlają jej prawdziwej urody.To będzie kobietka z charakterkiem bo już teraz warknięciem pokazała Maksiowi kto jest ważniejszy. Quote
ciapuś Posted May 17, 2009 Author Posted May 17, 2009 oj tak panienka jest z charakterkiem :evil_lol: Cioteczki czy któraś nie ma na zbyciu takiej torby do noszenia psiaczka,bo ten mały potwór nie chce sam zostawać w domku,a tak mogłaby podróżować wszędzie ze mną. Quote
Ra_dunia Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Z wieczorka Ciapulka pokazuje swój piękny pysiaczek i bardzo prosi o wsparcie... Quote
Energy Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Zdrowiej maleńka Ciapulko:loveu: Ja niestety nie mam takiej torby:shake: Quote
ciapuś Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Wskakuj maluszku na pierwszą bo widzę że coraz większa cisza u Ciebie :placz: Quote
monika083 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Ciapusio na pierwsza!! moze na bazarku napisac o tej torbie ,moze ktos ma do sprzedania tanio?? Quote
zuzka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Hopsaj Ciapuleńko przypominaj się wszystkim:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ciapuś Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Mam wrażenie że jest troszkę lepiej ,zaczyna jej wracać czucie w paluszkach. Wczoraj jak ja smyrałam po łapkach to je cofała a to chyba dobry znak. Zaczynamy też podnosić tyłeczek na szeleczkach i tłumaczyć do czego służą tylne łapki,bo ona chyba nie bardzo wie poco je ma.Daje sobie świetnie radę na przednich. Co do jedzenia to takiego żarłoka jeszcze nie miałam.Jak dostanie puszeczkę to jeszcze dobrze nie zdążę postawić miseczki na podłodze a ona już jest pusta.Z gotowanym i suchym idzie troszkę wolniej :evil_lol: Quote
Energy Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 To świetnie, że wraca czucie:multi:oby niedługo biegala na czterech łapkach:thumbs: Puszeczka ma widać najlepsze zapachy i smak;) Quote
ciapuś Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 Rozliczenie zapłaciłam wczoraj 755zł za zabiegi oraz 53,45 za leki ,podkłady i puszki Quote
Ra_dunia Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 super by było, jakby małej czucie zaczęło wracać... Będzie dobrze mocno zaciskam kciuki za zdrowie maleńkiej :loveu: Quote
zuzka Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 ciapuś napisał(a):Mam wrażenie że jest troszkę lepiej ,zaczyna jej wracać czucie w paluszkach. Wczoraj jak ja smyrałam po łapkach to je cofała a to chyba dobry znak. Zaczynamy też podnosić tyłeczek na szeleczkach i tłumaczyć do czego służą tylne łapki,bo ona chyba nie bardzo wie poco je ma.Daje sobie świetnie radę na przednich. Co do jedzenia to takiego żarłoka jeszcze nie miałam.Jak dostanie puszeczkę to jeszcze dobrze nie zdążę postawić miseczki na podłodze a ona już jest pusta.Z gotowanym i suchym idzie troszkę wolniej :evil_lol: To są świetne wieści tylko hmmmm Ciapuleńka nie bądź żarłokiem :shake: bo musisz dbać o linie no wiesz jak tyłeczek za bardzo się rozrośnie to będzie Ci ciężko stanąć na tych Twoich biednych łapinkach:shake: Quote
czarna0987 Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 [LEFT]Maleńka biegnij na pierwszą przypomnieć o sobie [/LEFT] Quote
mamamuminka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Jeżeli Ciapulka w dalszym ciągu nie ma torby,to na bazarku " Różności dla zwierzaków w dłużynie...do 21 05 " jest torba dla małego pieska. Jeżeli byłaby odpowiednia dla Ciapulki,to ją kupię. Quote
ciapuś Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 oooo bardzo dziękuje bo nadal nie mamy torby. Nowa to koszt ok 60zł więc trochę mi szkoda kasy :oops: wolę ją wydać na zabiegi. Quote
mamamuminka Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To rozumiem,że Pani oglądała ją na bazarku i jest odpowiednia dla Ciapulki.Bazarek jest do jutra,więc dotrze za parę dni. Kupiłam. Quote
monika083 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 mamamuminka napisał(a):To rozumiem,że Pani oglądała ją na bazarku i jest odpowiednia dla Ciapulki.Bazarek jest do jutra,więc dotrze za parę dni. Kupiłam. ooo to dwie Ciapusie beda juz nierozlaczne :evil_lol: Quote
MyrkurDagur Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Przepraszam... ...proszę Was - zajrzyjcie na wątek poniżej - pilnie poszukiwane DT dla maleństwa, z którego oczkiem stało się coś potwornego... http://www.dogomania.pl/forum/f28/psy-z-ostatniej-szansy-pilnie-dt-dla-ninki-po-usunieciu-oczka-str-59-a-131337/index59.html Quote
Recommended Posts