Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaczek w potrzebie !!!!!!!!!!!!!

Musimy się śpieszyć z pomocą,bo czas ucieka .
Rozsyłam wątek wśród znajomych .
Przydałyby się porozwieszane ogłoszenia w okolicy ,gdzie szczeniaczka znaleziono.
Może komuś zaginął ? .....choć w to sama nie wierzę :shake:

Posted

Aska7 napisał(a):
Szarlotkę operował bardzo dobry ortopeda. To prawda, że im szybciej po urazie ortopedycznym tym lepiej. Ten ortopeda jest z Łasku, nie jest drogi, ale niestety też nie ma szpitalika. Ale naprawdę umie.

który to lekarz z Łasku???Nazwisko albo gdzie przyjmuje??

Posted

tez coś dorzucę do leczenia - on musi dostac szansę! tylko jesli zbiórka pieniędzy ruszy to ewentualnie prosze o jakies przypomnienie żebym wpłaciła bo u mnie z pamięcią ostatnio kiepsko :oops:
musi sie udać!!
mogłabym też komuś przesłać jutro rzeczy na bazarek (ja niestety nie potrafię:-( ) tzn zdjęcia jesli ktos byłby chętny do wystawienia?

Posted

Jest szansa wiec moim zdaniem trzeba ją wykorzystać!
Z finansami u mnie na razie gorzej niż kiepsko ( znów ruszam z badaniami kontrolnymi) ale pomogę jak zwykle w ogłoszeniach malucha.

Podnosze wątek

BARDZO PILNE

Posted

Boże, Aga, gdzie to cudo jest?
Ja cholera dalej nieco uziemiona, wiesz gdzie. W poniedziałek jadę do Sochaczewa, w piatek i sobotę obskakuję Mielec, więc cholera trochę ten tydzień rozbity. Jesli jednak w tygodniu jakos mogłabym pomóc to pisz, dzwoń ...

Posted

Jeśli ktoś z Łodzi zrobi bazarek to mogę dać jakieś fanty, możemy się umówić na mieście, bo nie będę wysyłała pocztą,szkoda kasy, którą wolę przeznaczyć na psiory.

Posted

Nie tak dawno byla podobna sytuacja z Janeczka, kt. urodzila sie z posklejanymi kiszkami, czy jak tam sie to nazywa:roll:

byla do uzbierania podobna kwota w krociotkim czasie. Udalo sie.
Moze
1/ napisac w tytule ze 1000zl potrzebne na pon inaczej smierc szczeniaka
2/napisac na watku Janeczki i poprosic o pomoc, etc. Moze zostaly pieniazki, moze mozna pozyczyc/podzielic...jesli Janeczka juz nie jest w potrzebie (nie czytalam watku od kilku ladnych dni)
wkleje link, i napisze tam...

oto link do watku Janeczki
http://www.dogomania.pl/forum/f28/janeczka-przezyla-skomplikowana-operacje-teraz-szukamy-jej-domu-133491/

3/ wyslac PW do cioteczek/wujkow, kt. Janeczce pomagali.....moze i tu zdolaja cos dorzucic. Nie mam czasu sie tym zajac....KTOS SIE POEDEJMIE???
Ja niestety pomoge tylko pomyslami:oops:

Posted

Szczeniak jutro od rana jedzie do lecznicy z która współpracujemy i w której jest obecnie Ariel,(wiec cioteczki będą mogły odwiedzać teraz dwa psiaki).Mamy nadzieję że uda się wszystko tak zorganizować aby jutro został zoperowany.

Bardzo prosimy o wpłacanie pieniędzy na konto fundacji abyśmy mogły dalej działać

Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8
Łódź 93-239
z dopiskiem "Darowizna na szczeniaka"

Musimy sie też zastanowić nad imieniem dla biedaka :cool3:

Proponuje Ciapuś :oops: bo jest taki ciapowaty i bezbronny,poza tym wszystkie Ciapki które znam maja szczęście do szczęśliwych zakończeń