Niewiasta_21 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pies który jest tak jakby "dowodem w sprawie" teoretycznie nie moze iśc do adopcji do czasu zakończenia sprawy. Jednak moze isc spokojnie do domu tymczasowego i po zakończeniu sprawy dopiero podpisac umowe adopcyjną,a narazie poprostu umowe o DT. Bardzo sie ciesze ze ta sunia tak szybko znalazła kogos kto chce dac jej dom. Trzymam kciuki i pisac jakbym była potrzebna :-) Quote
ihabe Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='starlet1']Muczia, przepraszam za to Poderżnięte Gardło, ale jak ją zobaczyłam to nie umiałam wymyślić nic innego. Po prostu byłam i jestem nadal wstrząśnięta tym, co zobaczyłam. Tak się cieszę, że Prada będzie Pradą i dostanie na nową drogę tak wspaniałych ludzi jak Wy. A swoją drogą to muszę jak najprędzej zajrzeć na bazarek, bo w najblizszym czasie będę potrzebowała smyczkę i obróżkę dla mojego nabytku, który zaimportuję aż z Krakowa. :multi:To sunieczka staruszka, która nie ma żadnych szans na adopcję. To jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/f28/moj-pan-zmarl-moja-opiekunka-idzie-do-szpitala-czy-ja-musze-umrzec-16-letnia-gapcia-135237/ Bierzesz Gapcię, to cudownie:loveu::loveu::loveu: Tak mało jest osób ( nie oczywiście na Dogo):loveu:, którzy chcą zaopiekować się starszym psiaczkiem. Ja niedawno zaadoptowałam 20 letniego, niewidomego i bardzo chorego na serce psiaczka. To najwspanialsza decyzja jaką podjęlismy wspólnie z mężem. Quote
ciapuś Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Więc sprawa Prady wygląda tak Po 1 bo tego jak zawsze nie byłam pewna :oops: jest to na 100% sunia Po 2 sunia jest pod opieką schroniska i z nim trzeba załatwiać sprawę adopcji po 3 psa przywiozła policja z interwencji więc na pewno będzie sprawa sądowa po 4 psiak będzie miał dzisiaj robiony kontrast przełyku aby stwierdzić czy może już przejść na stały pokarm(na razie jest na kroplówkach) po 5 jeśli dom jest z poza Łodzi i uda się wszystko w sprawie adopcji załatwić to sunia będzie mogła jechać nie wcześniej niż za 2 tygodnie aby była pewność że wszystko jest ok Tyle udało mi się dowiedzieć telefonicznie. Quote
ciapuś Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 A teraz kilka wiadomości odnośnie Ciapulki Sunia jest rozpuszczoną histeryczką :eviltong: i jak tylko coś ją zaboli podnosi lament na cały blok.Niestety przewraca sie cały czas na prawy bok i na lewej stronie zaczęły tworzyć się stwardnienia.Trzeba więc malucha jak najwięcej przewracać na lewy boczek i masować łapki aby nie powstały martwice :-( Księżniczka jak się ją położy na lewym boku jest bardzo nieszczęśliwa i jak tylko nadarzy się okazja wraca na prawy.Trzeba więc cały czas mieć ją na oku. Zapraszamy więc wszystkie cioteczki do pomocy w masowaniu bo czym więcej czasu sie na to poświęci tym efekty będą lepsze A oto nieszczęśliwa dziewczynka na lewym boczku. Quote
muczia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Ciapulka jest po prostu przecudowna:loveu:. Zaglądałam na bazarek ze smyczami i widzę że jest zaiteresowanie, dlatego wyślę kolejne. Dziękuje za informacje na temat Prady. Poczekamy na nią tak dlugo, jak będzie to konieczne. Quote
starlet1 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Tralala, opowiadaj Aguś, że Ciapusia jest rozpuszczona!! Tylko dodaj kto ja tak kocha i tak ja rozpuścił :loveu::loveu::loveu:. Przecież Ty ze swoim gołębim sercem bys jej nieba przychyliła, co też i czynisz. Ale za to Cie wszyscy tutaj uwielbiamy:multi::multi::multi: Quote
marlenka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Muczia a może masz szelki dla dużych psiaków lub obroże ????????????? Quote
ciapuś Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 Czy mogę prosić o kolejne allegro dla Ciapulki :modla::modla::modla::modla::modla: Quote
Doda_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Muczia - Prady bedzie miala domek u Ciebie?? Nie mylę sie ?? :-o:loveu: A Ciapusia hop po domek! Quote
ttossa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='ciapuś']A teraz kilka wiadomości odnośnie Ciapulki Sunia jest rozpuszczoną histeryczką :eviltong: i jak tylko coś ją zaboli podnosi lament na cały blok.Niestety przewraca sie cały czas na prawy bok i na lewej stronie zaczęły tworzyć się stwardnienia.Trzeba więc malucha jak najwięcej przewracać na lewy boczek i masować łapki aby nie powstały martwice :-( Księżniczka jak się ją położy na lewym boku jest bardzo nieszczęśliwa i jak tylko nadarzy się okazja wraca na prawy.Trzeba więc cały czas mieć ją na oku. Zapraszamy więc wszystkie cioteczki do pomocy w masowaniu bo czym więcej czasu sie na to poświęci tym efekty będą lepsze A oto nieszczęśliwa dziewczynka na lewym boczku. kochane maleństwo ,kochane!!!!!!!:oops: Quote
muczia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 marlenka napisał(a):Muczia a może masz szelki dla dużych psiaków lub obroże ????????????? Mamy i szelki i obroże ale niestety z powodu masy zamówien przekazać teraz możemy tylko te smycze:-(:-(. Quote
muczia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Doda_ napisał(a):Muczia - Prady bedzie miala domek u Ciebie?? Nie mylę sie ?? :-o:loveu: A Ciapusia hop po domek! Nie mylisz się:p. A Ciapusia jest tak piękna że przyszłe domki będą się o nią bić!!!!!!!! Quote
Energy Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Kochane, śliczne maleństwo. Ciapuś rozpuszczaj ją rozpuszczaj:loveu: Quote
fona Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Wpłaciłam 56 zł z bazarku. Prosze o potwierdzenie, że doszło. Będzie jeszcze ponad 100 zł :-) Quote
ciapuś Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Kolejne rozliczenie Alizz01 - 8zł NETA8402 - 5zł RITA60 - 20zł ELIZA EMILIA S. - 10zł (MALICJA-DOGO - 20zł ALICJA I ROBERT - 30zł KAROLINA Z. - 30zł AGNIESZKA MAŁGORZATA P. - 20zł JOANNA S.(allegro) - 10zł Slaughterhouse5 - 10zł korasek_2005 - 15zł JEFF MARTIN G. - 10zł KAMILA B. - 10zł BEATA J. - 10zł ANA1985BAR - 10zł R__ES ' - 5zł ALEKSANDRA K. - 50zł AGATA K.(allegro) - 100zł SZYMIX78 - 10zł NATALEX87 - 10zł MACIEJ P. - 10zł JUSTYNA CH. - 50zł ANTOM 2 - 10zł MARTA ELŻBIETA B. - 200zł ANKA1982 - 50zł Aska7(BAZAREK) - 180zł IDAMADZIA - 10zł KINGPIN - 55zł IWONA MONIKA M. - 56zł ANETA355 - 30zł ciapuś (bazarki) - 226zł --------------------------------- razem - 1270zł Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc Quote
Doda_ Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 muczia napisał(a):Nie mylisz się:p. A Ciapusia jest tak piękna że przyszłe domki będą się o nią bić!!!!!!!! To super, tak sie ciesze :loveu: zgadzam sie, o Ciapusi domki na pewno beda sie bic :evil_lol: Quote
Toska Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Poszedł przelew dla Ciapusi -80 zł , uzbierane z moich dwóch bazarków . Głaski dla ślicznej i dzielnej suczynki :loveu: Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Jest następny bazarek dla Ciapusi, ale cóś mało ludziów tam zagląda :mad: http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-avon-na-polamana-ciapulke-do-10-05-a-136976/ Quote
marlenka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Podajcie linka na bazarek bo chyba coś przegapiłam Quote
rita60 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 ciapuś napisał(a):widzew :cool3: Nie mozesz blizej Bałut:evil_lol: Quote
starlet1 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Kliknij tutaj to bazarek sie otworzy. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-avon-na-polamana-ciapulke-do-10-05-a-136976/ Quote
marlenka Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='starlet1']Kliknij tutaj to bazarek sie otworzy. http://www.dogomania.pl/forum/f99/kosmetyki-avon-na-polamana-ciapulke-do-10-05-a-136976/ Już widziałam , przegapiłam linka . Dzięki Quote
Panca Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 mam pieniadze na Ciapusie od kolezanki:evil_lol: - przelac na fundacje czy Tobie Ciapus? Quote
Recommended Posts