ciapuś Posted June 12, 2009 Author Posted June 12, 2009 mina napisał(a):Ciapuś - czy torba dotarła? Tak, bardzo dziękuje :Rose::Rose::Rose: Quote
ciapuś Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Torba na wielkość jest dobra tylko za wiotka i Ciapulka boi się do niej wchodzić :evil_lol: ale w awaryjnych sytuacjach na pewno się przyda Quote
ciapuś Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 Bardzo, bardzo prosze o rozsyłanie zaproszeń na aukcję dla Ciapulki. W poniedziałek odbieram rachunki za zabiegi i rozliczę wydatki na leki ,podkłady i karmę więc pieniążki bardzo potrzebne ,zwłaszcza że to jeszcze nie koniec walki o zdrowie maleństwa a zainteresowanie na allegro bardzo słabe Kolejne allegro cegiełkowe POMÓŻ stanąć Ciapulce na własnych łapkach (659989071) - Aukcje internetowe Allegro Quote
czarna0987 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Porozsyłałam już po znajomych prośbę o wsparcie. Może poprosić też ludzi niech pododają do swoich profili w Naszej klasie to zawsze daje spore efekty Quote
ciapuś Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='czarna0987']Porozsyłałam już po znajomych prośbę o wsparcie. Może poprosić też ludzi niech pododają do swoich profili w Naszej klasie to zawsze daje spore efekty To bardzo dobry pomysł Bardzo prosimy o dodawanie wiadomości o allegro dla Ciapulki w profilach na Naszej Klasie Quote
rita60 Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 [quote name='ciapuś']To bardzo dobry pomysł Bardzo prosimy o dodawanie wiadomości o allegro dla Ciapulki w profilach na Naszej Klasie Cioteczko,a tak technicznie jak to zrobic:oops: Quote
ciapuś Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 nie wiem bo nie mam konta na tej stronie ale wiem że jak zbieraliśmy pieniądze na Kodiego to wiele osób właśnie dowiedziało się o tym z Naszej Klasy Quote
majuska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja to zrobiłam tak: dodałam zdjęcie Ciapulki i w podpisie podałam info o allegro i wątku na dogomani : Logowanie do nasza-klasa.pl Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='majuska']Ja to zrobiłam tak: dodałam zdjęcie Ciapulki i w podpisie podałam info o allegro i wątku na dogomani : Logowanie do nasza-klasa.pl Dzieki majuska:lol: Quote
rita60 Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Pamietamy:pnapisz pare słow jak sie czuje malenka ? Quote
ciapuś Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Maleńka była dzisiaj pierwszy raz na spacerze i powiem że całkiem dobrze sobie radziła.Kica jak króliczek ale już coraz mocniejsze ma nóżki i ciągle się nie przewraca.Bardzo chciała nadążyć za Lalunia i to ją bardzo motywowało do poruszania sie. Jest też totalnym dzikusem ,kiedy zobaczyła obcego faceta który akurat przechodził obok nas zjeżyła się i zaczęła szczekać ,oczywiście najpierw schowała się mi między nogi :evil_lol:. Jeśli jutro będzie ładna pogoda to nagram filmik z kicającą Ciapulką w roli głównej. Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Kochana Ciapulinka :loveu: mała awanturnica :evil_lol: Allegro rozsyłane ;) Quote
Energy Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Dobrze, że Ciapulka rozrabia i stara się chodzić:loveu: Quote
ewatonieja Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ciapulka ma mnóstwo enegrii, przeciez dostaje tyle pozytywnych myśli od cioteczek:loveu: Quote
Ra_dunia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Gdyby ona wiedziała jakim zainteresowanie wzbudza to dopiero zaczęłaby rozrabiać :evil_lol: Ale to dobrze, niech rozrabia - znaczy, że zdrówko jej wraca :multi: Quote
ciapuś Posted June 15, 2009 Author Posted June 15, 2009 Właśnie wróciłyśmy od lekarza.Ciapulka w następnym tygodniu prawdopodobnie będzie miała operację na drugą łapkę JUŻ SIĘ BOJE :placz: PONOWNIE BÓL i CIERPIENIE przed nami Quote
rita60 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 ciapuś napisał(a):Właśnie wróciłyśmy od lekarza.Ciapulka w następnym tygodniu prawdopodobnie będzie miała operację na drugą łapkę JUŻ SIĘ BOJE :placz: PONOWNIE BÓL i CIERPIENIE przed nami Ale potem bedzie tylko dobrze:calus:trzymajcie sie dziewczyny. Quote
Onaa Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 A ja my myślałam, że już prosta droga przed Ciapulką. Ale będzie dobrze. Quote
aneta355 Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Ciapulko powodzenia :kciuki: Ciapuś nie da Ci zrobić krzywdy Quote
agata51 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nawet jak mnie tu nie ma, jestem z tobą, Ciapulko. :loveu: Quote
Recommended Posts