monika083 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 olaboga ,Ciapulko ile masz klopotow!! i jak tu sie wydostac z tych bandazy ??:loveu: Ale ona sliczna ! Trzymajcie sie dwie Ciapulki;) Quote
Ra_dunia Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Rewelacyjna sesja z odpowiednimi komentarzami :evil_lol: Jak Ciapulka zacznie chodzić, to będzie z niej niezła rozrabiara :razz: już widać po oczkach ;) Quote
Panca Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 sliczna sesja!!!jak wyglada sytuacja z czuciem Ciapuni, zalatwianiem potrzeb? wciaz zadaja mi te pytania osoby, ktore wplacily na mala Quote
ciapuś Posted June 4, 2009 Author Posted June 4, 2009 Ciapulka ma czucie w obu łapkach. Swoje potrzeby załatwia bez problemu i do tego jest taka mądra że już praktycznie załatwia sie tylko na podkłady. Quote
rita60 Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sliczna ta nasza Ciapusia,tak słodko ciapusiowata:multi: Quote
mina Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Cudowne maleństwo:) Ciapuś - wysłałam tę torbę dzisiaj do Ciebie. Przypomniałam sobie o niej wczoraj. Starość nie radość. Przepraszam:oops: Jak będzie za mała to i tak w fundacji się przyda. Pozdrawiam. Quote
Ra_dunia Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jak Ciapulka zamiata ogonkiem :loveu: Biedna mała - widać, że ją energia "rozsadza"... Quote
ciapuś Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 zapraszam na kolejne bazarki dla Ciapulki http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-dla-twojego-psa-dochod-dla-ciapulki-do-14-06-god-24-a-139214/#post12400511 http://www.dogomania.pl/forum/f99/bizuteria-kosmetykio-etui-na-telefon-na-ciapulke-do-14-06-godz-24-00-a-139252/ Quote
ciapuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Maleńka Ciapulka mówi dzień dobry :multi: Quote
ciapuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Ciapulkę czeka jeszcze jedna operacja prawej łapki i dopiero po tym zabiegu będziemy się rozglądać za domkiem dla królewny. A królewna jest bardzo nieszczęśliwa bo nie może sama wejść na kanapę ,ale kiedy już ją wsadzę jest najszczęśliwsza pod słońcem.Trzeba tylko bardzo uważać bo zupełnie nie uważa na to aby nie spaść :evil_lol: Zwłaszcza kiedy dokucza biednej Lali :evil_lol: YouTube - ciapulka Wreszcie udało mi sie wstawić filmik na którym coś widać :multi::multi::multi: Quote
Doda_ Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Bardzo śliczna psinka:loveu: Jeszcze nie ma domku? Jak się czuje? Quote
MyrkurDagur Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Ależ przepiękny filmik :loveu: A Ciapulka to sama słodycz :loveu: Tak bardzo za serce chwyta... Quote
ciapuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Zapraszam na wątek Slepcia któremu bardzo potrzebna jest nasza pomoc Stary ,ślepy więc do schroniska -ŚLEPCIO błaga o pomoc !!!! Quote
Energy Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Filmik super:p Ale cierpliwa pudliszonka, pewnie trochę Ciapulce matkuje;)Śliczne suczydła:loveu: Quote
Onaa Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Wzruszające i piękne jak Lalunia opiekuje się Ciapunią :). Quote
ciapuś Posted June 6, 2009 Author Posted June 6, 2009 Energy napisał(a):Filmik super:p Ale cierpliwa pudliszonka, pewnie trochę Ciapulce matkuje;)Śliczne suczydła:loveu: Lalunia to najcierpliwszy i najbardziej opiekuńczy pies jakiego znam. Kiedy miała 7 miesięcy przyniosłam 2 kilkudniowe szczeniaki na DT i mimo że sama była jeszcze dzieckiem opiekowała się nimi jak własnymi szczeniakami.Teraz kiedy Ciapulka wraca od lekarza Lalunia dokładnie ją ogląda i wylizuje a Ciapulka grzecznie się temu poddaje :lol::loveu: Quote
Recommended Posts