ciapuś Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Dzisiaj pierwszy raz postawiłam Ciapulkę na dworze na trawce i przeżyłam szok.Mała z przerażeniem w oczkach biegał na czterech łapkach :crazyeye: co prawda kicała jak króliczek ale opierała się na tylnych ,a w domu nigdy tego nie robi.Jednym słowem ona jest ogromnym leniwcem który przyzwyczaił się do chodzenia tylko na przednich i ciągnięcia za sobą tylnych. Quote
czarna0987 Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ciapulka leniuszku ,nie strasz cioteczek tylko pokaż na co cie stać :diabloti: Quote
zuzka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 Ciapuleńko wstawaj na nóżki leniuszku uraduj nasze oczy takim widokiem Quote
Energy Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 zuzka napisał(a):Ciapuleńko wstawaj na nóżki leniuszku uraduj nasze oczy takim widokiem Wstawaj malutka:loveu: Quote
marlenka Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 ciapuś napisał(a):Dzisiaj pierwszy raz postawiłam Ciapulkę na dworze na trawce i przeżyłam szok.Mała z przerażeniem w oczkach biegał na czterech łapkach :crazyeye: co prawda kicała jak króliczek ale opierała się na tylnych ,a w domu nigdy tego nie robi.Jednym słowem ona jest ogromnym leniwcem który przyzwyczaił się do chodzenia tylko na przednich i ciągnięcia za sobą tylnych. No Ciapulka tak do króliczka podobna tylko że ładniejsza:evil_lol: Kicaj maleńka a później czas na bieganie Quote
ciapuś Posted May 27, 2009 Author Posted May 27, 2009 oddaje komputer do naprawy więc przez kilka dni może mnie nie być :placz: Quote
MyrkurDagur Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Ciapulko, Ty leniwy króliczku... Musisz się maleństwo postarać... Quote
Ra_dunia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 Jeśli w domu są panele to mała po prostu może mieć problemy z "przyczepnością". Trawka to najlepsze miejsce do ćwiczeń :D Super, że Ciapulka zaczyna powolutku "przebierać" nóziami :multi: Quote
muczia Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 To ja sie tylko pochwalę że juz jutro Prada będzie u nas:multi:. Quote
ewatonieja Posted May 27, 2009 Posted May 27, 2009 w końcu w wymarzonym domku! :multi: a ciapulka małymi kroczkami do pełnosprawności dojdzie, za to trzymam kciuki Quote
monika083 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 muczia napisał(a):To ja sie tylko pochwalę że juz jutro Prada będzie u nas:multi:. czyli juz dzisiaj:multi: czekamy na relacje i fotki:razz::loveu::loveu: Quote
MyrkurDagur Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 monika083 napisał(a):czyli juz dzisiaj:multi: czekamy na relacje i fotki:razz::loveu::loveu: Przyłączam się do tych słów ;) Quote
zuzka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 muczia napisał(a):To ja sie tylko pochwalę że juz jutro Prada będzie u nas:multi:. To można powiedzieć że Prada od dzisiejszego dnia zaczyna życie od nowa .Czekamy na foteczki. Quote
zuzka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ciapuleńka dzisiaj masz ciężki dzień trzymam za ciebie kciuki ze wszystkich sił. Quote
Ra_dunia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Kciuki mocno zaciśnięte... Na pewno wszystko się uda i już niedługo Ciapulka będzie śmigała. Quote
Energy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Trzymam kciuki, musi być dobrze Ciapulka:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Energy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 muczia napisał(a):To ja sie tylko pochwalę że juz jutro Prada będzie u nas:multi:. Super, też czekam na fotki:lol: Prada powodzenia w domku u Muczi:loveu: Quote
ewatonieja Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 :thumbs: musi byc dobrze cIAPULKO TYLE KCIUKÓW ZACIŚNIETYCH Quote
zuzka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ciapuś nie ma dostępu do komputera :cool1::cool1::cool1::cool1: to maże okrężnymi drogami dotrą do nas jakieś informacje o Ciapuleńce :modla::modla::modla::modla: Quote
muczia Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Z tego co wiem Ciapulka jest juz po operacji i powoli sie przebudza. Quote
Energy Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 muczia napisał(a):Z tego co wiem Ciapulka jest juz po operacji i powoli sie przebudza. Dzięki za informację:lol:dzielny maluszek:loveu: Oby już teraz wszystko było dobrze:p Muczia a Prada już u Ciebie? Quote
MyrkurDagur Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Czekamy na wiadomości o Ciapulce, ale i wieści z nowego domu Prady ;) Quote
Reno2001 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Ciapulka po zabiegu jest na razie nieco osłabiona i jeszcze senna ;). Operowna była jedna łapka, z której usunieto dwa gwoździe. Podobno jest duża szansa, że owa łapka będzie zginała się normalnie i nie pozostanie sztywna. Póki co mała musi dojśc do siebie, łapka sie pogoic. W późniejszym terminie czeka ja drugi zabieg na drugiej łapince. Quote
muczia Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Biedna Ciapulka, czyli to nie była jej ostatnia operacja:shake:. Jezeli chodzi o Pradę jest już u nas. Jest zestresowana i nie może soie znaleźć sobie miejsca. Dwa moje psy kompletnie ją olały i zajęły się obsikiwaniem domu, za to Grom nie daje jej spokoju. Cały czas wyje, piszczy i obskakuje ją.Najgorsze jest to, ża Prada jest najprawdopodobniej chora, cały czas kicha jakimś śluzem. Pierwszy raz sie z czyms takim spotykam. Za godzine jedziemy do weterynarzy, pewnie dostanie antybiotyk. Martwie się tez tym, że dzisiaj rano nawet nie tknęła jedzenia. Potem jej coś ugotuję, może to zje. Jej socjalizacja też będzie stanowiła ogromne wyzwanie, ona cały czas nas gryzie. Sama do nas podchodzi, merda ogonem i nagle chap. I do tego wcale nie jest delikatna. No ale cóż-nikt nie mówił zę będzie łatwo. Quote
Recommended Posts