Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciapula jest niesamowita:)
Torba torba... miałam torbę z Royal Canin...musze poszukać... nie wiem czy nie bedzie za mala... ide szukać....

Posted

ciapuś napisał(a):
Ciapulka jest dużo mniejsza od westa :evil_lol: ona jest jak miniaturka jamnika :oops:

No na zdjęciach wygląda na większą:p
Jak łapki Ciapulki?

Posted

faktycznie ja tez myslalam ze Ciapusia wieksza jest:) jak taki mlody owczarek :)

P.S. troszke jestem nie na biezaco. Ciapulka bedzie miala jeszcze operacje? miednicy czy lapek? na jakie zabiegi jezdzi?

Posted

j3nny napisał(a):
faktycznie ja tez myslalam ze Ciapusia wieksza jest:) jak taki mlody owczarek :)

P.S. troszke jestem nie na biezaco. Ciapulka bedzie miala jeszcze operacje? miednicy czy lapek? na jakie zabiegi jezdzi?

Na zdjęciach rzeczywiście wygląda na większą ,ale jest maleńka taka pod pachę akurat :evil_lol: do noszenia.
Sunia będzie miała wyjmowane gwoździe i składaną jeszcze raz łapkę,a co jeszcze okaże się jak zostanie zrobione kolejne prześwietlenie.Teraz chodzimy na zabiegi w polu magnetycznym,aby pobudzić nerwy w łapkach i zapobiec zanikowi mięśni.

Posted

To komu wysłać te torbę na psiaka. Mnie się wydaje, że będzie za mała ale jeżeli okaże się że pasuje to super będzie. A jak nie to proszę to zostawić w fundacji, przyda się może na inne bidule. Proszę o adres na PW.

Posted

mina napisał(a):
To komu wysłać te torbę na psiaka. Mnie się wydaje, że będzie za mała ale jeżeli okaże się że pasuje to super będzie. A jak nie to proszę to zostawić w fundacji, przyda się może na inne bidule. Proszę o adres na PW.

Wymierzyłam Ciapulkę
W kłębie ma 23- 25cm
i długość 37cm
czyli kurdupel :evil_lol:

Posted

ciapuś napisał(a):
Wymierzyłam Ciapulkę
W kłębie ma 23- 25cm
i długość 37cm
czyli kurdupel :evil_lol:

Ciapuś, a może Ty masz powiększający aparat:crazyeye:normalnie połowa mojej najmniejszej suńki, nigdy bym nie powiedziała patrząc na zdjęcia :evil_lol:Rzeczywiście kurdupelek:loveu: