Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzwonilismy dziś w sprawie Prady do lecznicy w której przebywa.
Dobra informacja jest taka że nasza sunia może juz sama jeśc:multi:!!!!!!!!
Rany się goją, chociaz troche slimaczą.
Gorsza informajcja: najprawdopodobniej będziemy mogli ją zabrać dopiero za miesiąc, bo nasze pieski mogłyby uszkodzić jej rany:-(.

Posted

starlet1 napisał(a):
Najważniejsze, że będzie miała gdzie pojechać. :multi:Rozumiem, że szukamy DT do czasu jej pełnego wyzdrowienia?

Chyba to będie najlepsze rozwiązanie. Oczywiście pokrywamy wszystkie koszty. Chociaz mam nadzieje że coś wymyślimy, ona podobno jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem i tęskni:shake:....

Posted

Gdybyśmy nie mieli psów moglibyśmy ją już zabrac w przyszłym tygodniu, ale niestety psy mogą jej coś uszkodzić nawet podczas zabawy.
Nie wiem czy udałoby nam się izolowac ją od naszych wariatów przez cały miesiąc.

Posted

muczia napisał(a):
Chyba to będie najlepsze rozwiązanie. Oczywiście pokrywamy wszystkie koszty. Chociaz mam nadzieje że coś wymyślimy, ona podobno jest bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem i tęskni:shake:....

biedne malenstwo ..szkoda ,ze tak wyszlo..
to bedzie sie jeszcze miesiac goic?

Posted

Julie napisał(a):
czy mogłaby mi jeszcze raz któraś podać meila, żebym mogła wysłać fotki na bazarek a szukam w wątku i nie mogę znaleźć.

Możesz do mnie przysłać fotki tylko napisz ceny wywoławcze mewkak@interia.pl

Posted

Na pocieszenie powiem, że po takich urazach potrzeba naprawdę dużo czasu, żeby psiak doszedł do siebie. Rehabilitacja, masaże naprawdę potrafią zdziałać wiele.
Trzymam kciuki za maluszka, musi być dobrze.

Posted

hanka456 napisał(a):
A Ciapusia potrzebuje nadal pomocy. Jak Agnieszko dajesz sobie radę?

Zdecydowanie Ciapulka będzie potrzebować pomocy jeszcze długo.Bardzo mnie martwi to jej przewracanie się zawsze na jeden bok.Lekarz powiedział że powinna już próbować się podnosić a ona ,leniuszek całe dnie tylko leży:-(
Miałam się z nią zgłosić we wtorek ale bardzo się o nią martwię i nie chcę niczego przegapić więc jedziemy jutro na sprawdzenie.
Wielki plus to to że masaże zaczęły sprawiać jej przyjemność i już się tak przed nimi nie broni.Stwardniałe miejsca udało się już częściowo rozmasować i widać że to jej przynosi ulgę.
Proszę ściskajcie mocno kciuki za jutrzejszą wizytę bo mnie zaczyna ogarniać dziwny niepokój ,a przecież MUSI BYĆ DOBRZE :placz:

Posted

ciapuś napisał(a):
Zdecydowanie Ciapulka będzie potrzebować pomocy jeszcze długo.Bardzo mnie martwi to jej przewracanie się zawsze na jeden bok.Lekarz powiedział że powinna już próbować się podnosić a ona ,leniuszek całe dnie tylko leży:-(
Miałam się z nią zgłosić we wtorek ale bardzo się o nią martwię i nie chcę niczego przegapić więc jedziemy jutro na sprawdzenie.
Wielki plus to to że masaże zaczęły sprawiać jej przyjemność i już się tak przed nimi nie broni.Stwardniałe miejsca udało się już częściowo rozmasować i widać że to jej przynosi ulgę.
Proszę ściskajcie mocno kciuki za jutrzejszą wizytę bo mnie zaczyna ogarniać dziwny niepokój ,a przecież MUSI BYĆ DOBRZE :placz:

Trzymam mocno kciuki za Ciapuleńke, na pewno będzie dobrze bo MUSI BYĆ DOBRZE