Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies który jest tak jakby "dowodem w sprawie" teoretycznie nie moze iśc do adopcji do czasu zakończenia sprawy. Jednak moze isc spokojnie do domu tymczasowego i po zakończeniu sprawy dopiero podpisac umowe adopcyjną,a narazie poprostu umowe o DT.

Bardzo sie ciesze ze ta sunia tak szybko znalazła kogos kto chce dac jej dom. Trzymam kciuki i pisac jakbym była potrzebna :-)

Posted

[quote name='starlet1']Muczia, przepraszam za to Poderżnięte Gardło, ale jak ją zobaczyłam to nie umiałam wymyślić nic innego. Po prostu byłam i jestem nadal wstrząśnięta tym, co zobaczyłam. Tak się cieszę, że Prada będzie Pradą i dostanie na nową drogę tak wspaniałych ludzi jak Wy. A swoją drogą to muszę jak najprędzej zajrzeć na bazarek, bo w najblizszym czasie będę potrzebowała smyczkę i obróżkę dla mojego nabytku, który zaimportuję aż z Krakowa. :multi:To sunieczka staruszka, która nie ma żadnych szans na adopcję. To jej wątek:
http://www.dogomania.pl/forum/f28/moj-pan-zmarl-moja-opiekunka-idzie-do-szpitala-czy-ja-musze-umrzec-16-letnia-gapcia-135237/

Bierzesz Gapcię, to cudownie:loveu::loveu::loveu:
Tak mało jest osób ( nie oczywiście na Dogo):loveu:, którzy chcą zaopiekować się starszym psiaczkiem. Ja niedawno zaadoptowałam 20 letniego, niewidomego i bardzo chorego na serce psiaczka. To najwspanialsza decyzja jaką podjęlismy wspólnie z mężem.

Posted

Więc sprawa Prady wygląda tak
Po 1 bo tego jak zawsze nie byłam pewna :oops: jest to na 100% sunia
Po 2 sunia jest pod opieką schroniska i z nim trzeba załatwiać sprawę adopcji
po 3 psa przywiozła policja z interwencji więc na pewno będzie sprawa sądowa
po 4 psiak będzie miał dzisiaj robiony kontrast przełyku aby stwierdzić czy może już przejść na stały pokarm(na razie jest na kroplówkach)
po 5 jeśli dom jest z poza Łodzi i uda się wszystko w sprawie adopcji załatwić to sunia będzie mogła jechać nie wcześniej niż za 2 tygodnie aby była pewność że wszystko jest ok
Tyle udało mi się dowiedzieć telefonicznie.

Posted

A teraz kilka wiadomości odnośnie Ciapulki
Sunia jest rozpuszczoną histeryczką :eviltong: i jak tylko coś ją zaboli podnosi lament na cały blok.Niestety przewraca sie cały czas na prawy bok i na lewej stronie zaczęły tworzyć się stwardnienia.Trzeba więc malucha jak najwięcej przewracać na lewy boczek i masować łapki aby nie powstały martwice :-(
Księżniczka jak się ją położy na lewym boku jest bardzo nieszczęśliwa i jak tylko nadarzy się okazja wraca na prawy.Trzeba więc cały czas mieć ją na oku.
Zapraszamy więc wszystkie cioteczki do pomocy w masowaniu bo czym więcej czasu sie na to poświęci tym efekty będą lepsze
A oto nieszczęśliwa dziewczynka na lewym boczku.

Posted

Ciapulka jest po prostu przecudowna:loveu:.
Zaglądałam na bazarek ze smyczami i widzę że jest zaiteresowanie, dlatego wyślę kolejne.

Dziękuje za informacje na temat Prady. Poczekamy na nią tak dlugo, jak będzie to konieczne.

Posted

Tralala, opowiadaj Aguś, że Ciapusia jest rozpuszczona!! Tylko dodaj kto ja tak kocha i tak ja rozpuścił :loveu::loveu::loveu:. Przecież Ty ze swoim gołębim sercem bys jej nieba przychyliła, co też i czynisz. Ale za to Cie wszyscy tutaj uwielbiamy:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='ciapuś']A teraz kilka wiadomości odnośnie Ciapulki
Sunia jest rozpuszczoną histeryczką :eviltong: i jak tylko coś ją zaboli podnosi lament na cały blok.Niestety przewraca sie cały czas na prawy bok i na lewej stronie zaczęły tworzyć się stwardnienia.Trzeba więc malucha jak najwięcej przewracać na lewy boczek i masować łapki aby nie powstały martwice :-(
Księżniczka jak się ją położy na lewym boku jest bardzo nieszczęśliwa i jak tylko nadarzy się okazja wraca na prawy.Trzeba więc cały czas mieć ją na oku.
Zapraszamy więc wszystkie cioteczki do pomocy w masowaniu bo czym więcej czasu sie na to poświęci tym efekty będą lepsze
A oto nieszczęśliwa dziewczynka na lewym boczku.

kochane maleństwo ,kochane!!!!!!!:oops:

Posted

marlenka napisał(a):
Muczia a może masz szelki dla dużych psiaków lub obroże ?????????????

Mamy i szelki i obroże ale niestety z powodu masy zamówien przekazać teraz możemy tylko te smycze:-(:-(.

Posted

Doda_ napisał(a):
Muczia - Prady bedzie miala domek u Ciebie?? Nie mylę sie ?? :-o:loveu:

A Ciapusia hop po domek!

Nie mylisz się:p.
A Ciapusia jest tak piękna że przyszłe domki będą się o nią bić!!!!!!!!

Posted

Kolejne rozliczenie
Alizz01 - 8zł
NETA8402 - 5zł
RITA60 - 20zł
ELIZA EMILIA S. - 10zł
(MALICJA-DOGO - 20zł
ALICJA I ROBERT - 30zł
KAROLINA Z. - 30zł
AGNIESZKA MAŁGORZATA P. - 20zł
JOANNA S.(allegro) - 10zł
Slaughterhouse5 - 10zł
korasek_2005 - 15zł
JEFF MARTIN G. - 10zł
KAMILA B. - 10zł
BEATA J. - 10zł
ANA1985BAR - 10zł
R__ES ' - 5zł
ALEKSANDRA K. - 50zł
AGATA K.(allegro) - 100zł
SZYMIX78 - 10zł
NATALEX87 - 10zł
MACIEJ P. - 10zł
JUSTYNA CH. - 50zł
ANTOM 2 - 10zł
MARTA ELŻBIETA B. - 200zł
ANKA1982 - 50zł
Aska7(BAZAREK) - 180zł
IDAMADZIA - 10zł
KINGPIN - 55zł
IWONA MONIKA M. - 56zł
ANETA355 - 30zł
ciapuś (bazarki) - 226zł
---------------------------------
razem - 1270zł

Bardzo wszystkim dziękuję za pomoc

Posted

muczia napisał(a):
Nie mylisz się:p.
A Ciapusia jest tak piękna że przyszłe domki będą się o nią bić!!!!!!!!

To super, tak sie ciesze :loveu:
zgadzam sie, o Ciapusi domki na pewno beda sie bic :evil_lol: