Ola la Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 O matko jaka bida.... Nie wiem czy ma juz to allegro cegielkowe? Jesli nie ma ja moge zrobic...tylko nie wiem jak to ma wygladac:-D jakby ktos podeslal jakiegos linka do innego cegielkowego allegro na wzor to daloby rade;) Chybaze Lara juz zrobila to tym lepiej. Maly powodzenia na operacji! Quote
szajbus Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 W jakiej lecznicy będzie maluch? Czy tam jest jakis dobry ortopeda? Asia podała namiar na tego w Łasku, który nie jest drogi a jest fachowcem. pamiętacie watek Szarlotty? Nie każdy chciał sie podjąć operacji u niej a jednak ten to zrobił i o dziwo, Szarlotta miała sie po niej dobrze, pomimo starego urazu i sędziwego wieku. No i o ile dobzre pamietam cena u niego była naprawde konkurencyjna. Quote
Panca Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 mam nadzieje ze psina wyjdzie z tego -bardzo mu tego zycze Quote
zuzka Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='ciapuś']Szczeniak jutro od rana jedzie do lecznicy z która współpracujemy i w której jest obecnie Ariel,(wiec cioteczki będą mogły odwiedzać teraz dwa psiaki).Mamy nadzieję że uda się wszystko tak zorganizować aby jutro został zoperowany. Bardzo prosimy o wpłacanie pieniędzy na konto fundacji abyśmy mogły dalej działać Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie" Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993 ul. Chłędowskiego 1/8 Łódź 93-239 z dopiskiem "Darowizna na szczeniaka" Musimy sie też zastanowić nad imieniem dla biedaka :cool3: Proponuje Ciapuś :oops: bo jest taki ciapowaty i bezbronny,poza tym wszystkie Ciapki które znam maja szczęście do szczęśliwych zakończeń Jestem za Ciapuś to dobre imie dla szczeniorka. Quote
maggie1971 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jakie piękne biedne maleństwo:-(,on dopiero zaczyna życie. Quote
Toska Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Myślę , że kasę uzbieramy wspólnie , już jest trochę deklaracji wpłat , moje bazarki ruszyły , są inne -damy radę :lol: A i weterynarz , jak go zapoznacie z sytuacją , okaże trochę serca i zgodzi się na np.wpłatę na raty , lub parę dni po zabiegu ! Najważniejsze , to znaleźć dobrego sprawdzonego weta i działać jak najszybciej !!! Głaski dla biednego maluszka :loveu: Quote
Brysio Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 zapisuję się na watek!!! dziewczyny jaka jest sytuacja? ile kasy juz jest zebranej? co z tym allegro? Quote
Ola la Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Brysio nie mam pojecia co z tym allegro:niewiem: Quote
niemand89 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Jak ktoś podeśle tekst to mogę zrobić allegro, więc jeśli dalej potrzebne to piszcie na pw Quote
ciapuś Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Cioteczki wstrzymajmy się z allegro do poniedziałku wtedy dokładnie dowiemy się jakie to będą koszty i ile nam potrzeba. Jest kilka deklaracji więc na początek mamy za co zapłacić wizytę (jeśli pieniadze wpłyną:cool3:)a już jutro mam nadzieję że będziemy dokładnie wszystko wiedzieć i wtedy będziemy prosić o allegro cegiełkowe i o dalszą pomoc. Ja niestety jutro pracuję ale Hania zajmie się wszystkim i na pewno jak tylko będzie coś wiedziała da znać Quote
gibon301 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 wpłaciłam 40,00 złotych, mam nadzieję, że szczeniaczek dostanie swoją szansę od życia! Quote
Poker Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Bazarek dla malucha http://www.dogomania.pl/forum/f99/operacja-smierc-szczeniaka-kazdy-grosz-na-wage-zycia-do-26-04-a-135994/#post12158478 podnoście :roll: Quote
yoko100 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 moja siostra przelala dzis na ta bidulke 60 zl.3 mam za niego kciuki Quote
rita60 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 ciapus zbierałam pieniazki na hotel dla Gordona,ale piesek odszedł:-(,pewna mila pani z Terierkowa wpłaciła pieniazki a konto,uzgodniłam,ze przekaze je na tego psiego dzieciaka/50,-/ ja wplace pieniazka na koniec miesiaca,bo teraz cienko:oops: Quote
Anna_33 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 Tak sie zastanawiam, moze sprobowac poszukac wlasciciela? Mozliwe, ze ktos gdzies rozpacza, bo mu psiak uciekl..wiem malo czasu..ogolnie podly dzien dzisiaj( Quote
ciapuś Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Anna_33 napisał(a):Tak sie zastanawiam, moze sprobowac poszukac wlasciciela? Mozliwe, ze ktos gdzies rozpacza, bo mu psiak uciekl..wiem malo czasu..ogolnie podly dzien dzisiaj( Też sie nad tym zastanawiałam Niestety pan który go przywiózł nie zostawił namiarów na siebie,powiedział tylko że psiaka potrącił na peryferiach Łodzi i że było ich tam kilka :placz: Prawdopodobnie jakaś sunia oszczeniła sie gdzieś na polach i psiaki latają sobie luzem.:placz: Quote
Izabela1982 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Ja tez podnosze bidulaka i wpłacam 40 zł, juz robie przelew , trzymaj sie ciapusiu. :kiss_2: Quote
ciapuś Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 wieści z ostatniej chwili Ciapuś jest przygotowywany do pierwszego zabiegu (będzie miał 3 operacje) Zabiegi odbędą się jednak w lecznicy Bernard która od początku zajmowała się psiakiem.Bardzo proszę o mocne ściskanie kciuków. Quote
monika083 Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 biedny malutki ,jest taki sliczny..trzymam kciuki , Quote
Recommended Posts