Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko jaka bida....
Nie wiem czy ma juz to allegro cegielkowe?
Jesli nie ma ja moge zrobic...tylko nie wiem jak to ma wygladac:-D
jakby ktos podeslal jakiegos linka do innego cegielkowego allegro na wzor to daloby rade;)

Chybaze Lara juz zrobila to tym lepiej.

Maly powodzenia na operacji!

Posted

W jakiej lecznicy będzie maluch? Czy tam jest jakis dobry ortopeda?
Asia podała namiar na tego w Łasku, który nie jest drogi a jest fachowcem. pamiętacie watek Szarlotty? Nie każdy chciał sie podjąć operacji u niej a jednak ten to zrobił i o dziwo, Szarlotta miała sie po niej dobrze, pomimo starego urazu i sędziwego wieku.
No i o ile dobzre pamietam cena u niego była naprawde konkurencyjna.

Posted

[quote name='ciapuś']Szczeniak jutro od rana jedzie do lecznicy z która współpracujemy i w której jest obecnie Ariel,(wiec cioteczki będą mogły odwiedzać teraz dwa psiaki).Mamy nadzieję że uda się wszystko tak zorganizować aby jutro został zoperowany.

Bardzo prosimy o wpłacanie pieniędzy na konto fundacji abyśmy mogły dalej działać

Fundacja "Pomagajmy Razem - Zwierzęta w Potrzebie"
Nr Konta: PKO BP 05 1020 3378 0000 1602 0168 8993
ul. Chłędowskiego 1/8
Łódź 93-239
z dopiskiem "Darowizna na szczeniaka"

Musimy sie też zastanowić nad imieniem dla biedaka :cool3:

Proponuje Ciapuś :oops: bo jest taki ciapowaty i bezbronny,poza tym wszystkie Ciapki które znam maja szczęście do szczęśliwych zakończeń
Jestem za Ciapuś to dobre imie dla szczeniorka.

Posted

Myślę , że kasę uzbieramy wspólnie , już jest trochę deklaracji wpłat , moje bazarki ruszyły , są inne -damy radę :lol:

A i weterynarz , jak go zapoznacie z sytuacją , okaże trochę serca i zgodzi się na np.wpłatę na raty , lub parę dni po zabiegu !

Najważniejsze , to znaleźć dobrego sprawdzonego weta i działać jak najszybciej !!!

Głaski dla biednego maluszka :loveu:

Posted

Cioteczki wstrzymajmy się z allegro do poniedziałku
wtedy dokładnie dowiemy się jakie to będą koszty i ile nam potrzeba.
Jest kilka deklaracji więc na początek mamy za co zapłacić wizytę (jeśli pieniadze wpłyną:cool3:)a już jutro mam nadzieję że będziemy dokładnie wszystko wiedzieć i wtedy będziemy prosić o allegro cegiełkowe i o dalszą pomoc.
Ja niestety jutro pracuję ale Hania zajmie się wszystkim i na pewno jak tylko będzie coś wiedziała da znać

Posted

ciapus zbierałam pieniazki na hotel dla Gordona,ale piesek odszedł:-(,pewna mila pani z Terierkowa wpłaciła pieniazki a konto,uzgodniłam,ze przekaze je na tego psiego dzieciaka/50,-/ ja wplace pieniazka na koniec miesiaca,bo teraz cienko:oops:

Posted

Anna_33 napisał(a):
Tak sie zastanawiam, moze sprobowac poszukac wlasciciela?
Mozliwe, ze ktos gdzies rozpacza, bo mu psiak uciekl..wiem malo czasu..ogolnie podly dzien dzisiaj(

Też sie nad tym zastanawiałam
Niestety pan który go przywiózł nie zostawił namiarów na siebie,powiedział tylko że psiaka potrącił na peryferiach Łodzi i że było ich tam kilka :placz:
Prawdopodobnie jakaś sunia oszczeniła sie gdzieś na polach i psiaki latają sobie luzem.:placz:

Posted

wieści z ostatniej chwili
Ciapuś jest przygotowywany do pierwszego zabiegu
(będzie miał 3 operacje)
Zabiegi odbędą się jednak w lecznicy Bernard która od początku zajmowała się psiakiem.Bardzo proszę o mocne ściskanie kciuków.