Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ogon cudny:loveu:

metaxa napisał(a):

Ale! Za to uczymy się z Reksem valutów :loveu: Może jak bedzie mial mnie kto nagrac- bo aparatu na traiwe jakos nie chce klaść teraz- wstawie jakis filmik z naszymi para-valutkami :eviltong:

czekam na vaultowy filmik!

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alusia napisał(a):
Ja liczę na żywo :cool3::cool3::cool3:

tez mam nadzieje ze wreszcie sie uda, chociaz z Reksem mam jeszcze male problemy z koncentracja w rozproszeniach, tzn koncentracja na zabawke, bo jezeli chodzi o koncentracje na miesko naprzyklad nie ma zadnych problemow :diabloti:

Posted

wszedzie mnie przyciagnie gdzie merlaczka zobacze:diabloti:

cudowna jest :loveu: :loveu: :loveu:

swietnie wyglada w tych szelkach pomaranczowych:loveu:

Ktos nam ładną reklame robi:diabloti: dziekujemy :loveu:
a obroża ta zółta idealnie pasuje:loveu: :loveu:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dawaj jakieś nowe fotki... :diabloti: Masz taki fajny aparat... którym ja bym tyle napstrykała, że :eviltong::evil_lol:

A weź, zimno, mokro to mi sie nie chce :eviltong: Ale dzisiaj odpukac swiecilo slonko ! :multi: To może jakieś jutro będą :p

Marta_Ares napisał(a):
wszedzie mnie przyciagnie gdzie merlaczka zobacze:diabloti:

cudowna jest :loveu: :loveu: :loveu:

swietnie wyglada w tych szelkach pomaranczowych:loveu:

Ktos nam ładną reklame robi:diabloti: dziekujemy :loveu:
a obroża ta zółta idealnie pasuje:loveu: :loveu:

Dziękujemy :p:p A robimy robimy, jestesmy zadowoleni to robimy :multi:

Posted

Super, kocham takie fotki, jak mojemu mudikowi brakuje towarzystwa pastuszków, muszą się koniecznie z Viva z Delim poznać na jakiś zawodach np.
Ale by poszaleli!

Posted

Mudik napisał(a):
Super, kocham takie fotki, jak mojemu mudikowi brakuje towarzystwa pastuszków, muszą się koniecznie z Viva z Delim poznać na jakiś zawodach np.
Ale by poszaleli!

Ooooj tak to napewno :p Wystaw w tym roku nie planujemy, moze jakies zawody bysmy odwiedzili, narazie tylko kibicujac. jak jakieś będą wam się zbliżać w niedużych odległościach od dolnosląskiego to mówcie ;p ;p

Posted

No to wstawię, okropne zdjęcie, ale niestety nie mam innego..
Proszę nie patrzeć na moja komicznie dziwaczną pozę i ubiór- na którymże to sa poodbijane psie łapki..
A tak pozatym "Reko w para-valutach":oops::eviltong:

Posted

A my dzis poznalismy Kasie i Vivutka na zywo!! :loveu: obie urocze i przesympatyczne :) Blissowi normalnie tak Vivutek przypadł do gustu, że ja nie wiem jak ja go bez niej teraz wybiegam :evil_lol: ale jeszcze mi się w głowie kręci po tym spacerze.. :eviltong::eviltong:

A małe padło i śpi od powrotu!!

Posted

Marta_Ares napisał(a):

BellaLab napisał(a):

Dziękujemy pięknie :multi:

nateenanu napisał(a):
A my dzis poznalismy Kasie i Vivutka na zywo!! :loveu: obie urocze i przesympatyczne :) Blissowi normalnie tak Vivutek przypadł do gustu, że ja nie wiem jak ja go bez niej teraz wybiegam :evil_lol: ale jeszcze mi się w głowie kręci po tym spacerze.. :eviltong::eviltong:

A małe padło i śpi od powrotu!!

Nam również było baaardzo miło poznać :loveu: Dziękujemy za miły spacerek i czekamy na nasępny :razz: Bliss szczurkowaty wygląda uroczo :loveu::loveu: I zazdroszczę, szczerze jego nakręcenia piłeczkowego .. :p Zresztą u obydwu waszych chłopaków można tego zazdrościć :eviltong:

immortal napisał(a):
Cudo! :loveu:

Dzięki ! :multi: