Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dynamique napisał(a):
Popatrzeć ?!?!?! Ty masz do tematu zawodów wstawić !!!! :mad:

Aleee to bylo daaaawno ;p Nie no poszukam jeszcze jakichś :eviltong: Bedziecie w Głogowie ?:diabloti:

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

metaxa napisał(a):
Aleee to bylo daaaawno ;p Nie no poszukam jeszcze jakichś :eviltong: Bedziecie w Głogowie ?:diabloti:

Taaaa... juz biegne płacić 95 zł za krajówke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dynamique napisał(a):
Taaaa... juz biegne płacić 95 zł za krajówke :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

:P eee tam zawsze moglo być 100 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

metaxa napisał(a):
:P eee tam zawsze moglo być 100 :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Dla mnie to przesada :roll: Ja mój piesek będzie łądnie wyglądał to może w lutym walentynkowa wystawa w Bydgoszczy :loveu: Z tego co mi pokazuje mapa macie około 250 km :D To jak ? :diabloti:

Posted

Dynamique napisał(a):
Dla mnie to przesada :roll: Ja mój piesek będzie łądnie wyglądał to może w lutym walentynkowa wystawa w Bydgoszczy :loveu: Z tego co mi pokazuje mapa macie około 250 km :D To jak ? :diabloti:

Zobaczy się.. :eviltong: Viva już wtedy stara dupa będzie :eviltong: Mam nadzieje ze dostaniemy wreszcie tn cholerny rodowod, bo do tej pory go nie ma :mad::angryy:

Posted

metaxa napisał(a):
Zobaczy się.. :eviltong: Viva już wtedy stara dupa będzie :eviltong: Mam nadzieje ze dostaniemy wreszcie tn cholerny rodowod, bo do tej pory go nie ma :mad::angryy:

A ile już czekacie ? na rodowód czeka się max 4 miesięca i odbiera w oddziale zk.

Posted

nateenanu napisał(a):
Ale przystojniak :loveu:

Przystojniak dziękuje :lol:

Dynamique napisał(a):
:loveu::loveu::loveu: Pies i obróżka rewelacja :loveu::loveu::loveu: też taką chcę ! :diabloti:

Zamawiaj, gorsze jakies kosztowala a jest pikna i wytrzymała :lol: o ! :eviltong:

BellaLab napisał(a):
pasuje mu:cool3:

Właśnie bałam się ze nie bardzo będzie to połączenie zolto czarne wygladac a nie jest az tak zle :eviltong:

Posted

metaxa napisał(a):
z przesylka chyba 17 zl

kusisz mnie!:diabloti:

metaxa napisał(a):

Ja narazie staram sie powstrzymac od kupna kolejnej obrozy smyczy i szelek:lol:

Ja również się staram, ale mi nie bardzo wychodzi:-(:diabloti::lol:

Posted

BellaLab napisał(a):
kusisz mnie!:diabloti:

Ja również się staram, ale mi nie bardzo wychodzi:-(:diabloti::lol:

\Noooooo szczególnie że piękne są te nowe, zielone wzory :loveu::loveu:

Posted

tego zdj chyba nie bylo :razz:

Teraz to nie chce mi sie przez ta pogode nosic ze soba aparatu :shake: Zimno, mokro, nie chce mi sie nawet rak z kieszeni wycuagac a co dopiero zdjecia robic... Ale! Za to uczymy się z Reksem valutów :loveu: Może jak bedzie mial mnie kto nagrac- bo aparatu na traiwe jakos nie chce klaść teraz- wstawie jakis filmik z naszymi para-valutkami :eviltong:

Posted

metaxa napisał(a):
\Noooooo szczególnie że piękne są te nowe, zielone wzory :loveu::loveu:

ja też sobie coś fundnę :loveu:
mnie się podobają te obróżki z kwiatkami :loveu:

Pozdrawiam ;)

Posted

Dynamique napisał(a):
Jaki puzysty ogon (sorry ja cierpie na schize z tymi ogonami, bo mój pies ma taki wyciorowaty :evil_lol:)

Nooo tu przyznam sie szczerze i bez skromnosci ze ogon to nam sie strasznie ofutrzyl ostatnio :)):multi: