Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobra, wrzucam moja interpretację tego co poeta miał na mysli :D:D

"7 miesięcy, srednia długość, dobry format, k s (kątowany spadziście?) zad, m s głowa (mała, sucza?), dobre kątowanie, dobry chód."
Tego na "j" nie jestem w stanie odszyfrować..

Mam nadzieje, że choć odrobinke pomogłam :)

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BellaLab napisał(a):
'7 miesięcy, średnia długość, dobry format...' czynimy postępy już!:p

potem jest coś z zadem chyba, potem ta "sucza głowa", dalej 'dobre kątowanie' i 'dobry chód'?

Oooo.. i Tobie się udało !!! :crazyeye::cool3::p

Posted

Wiadomo już do kogo sie zwracać o tłumaczenie :evil_lol:
Tak, więc [Kasiu mam nadzieje, że się nie obrazisz :evil_lol:] może ktoś rozszyfruje ten opis: [dodatkowe utrudnienie to język angielski. Ale z niego mogę sobie sama przetłumaczyć byle, żeby odgadnąć te słowa :shake:]

Posted

Dynamique napisał(a):
Wiadomo już do kogo sie zwracać o tłumaczenie :evil_lol:
Tak, więc [Kasiu mam nadzieje, że się nie obrazisz :evil_lol:] może ktoś rozszyfruje ten opis: [dodatkowe utrudnienie to język angielski. Ale z niego mogę sobie sama przetłumaczyć byle, żeby odgadnąć te słowa :shake:]

Młody samiec, dobry rozmiar i proporcje, oczy mogłyby byc ciemniejsze. Potrzebuje wiekszego wygięcia (angulation) w obu erds (może chodziło o elbows - łokcie?), lub both ends - na obu końcach?

Top-cośtam rising on the move, czyli coś mu sie podnosi w ruchu. Parallell .....
Good fur - db sierść. Very athentive to the ovner - bardzo uważny w stosunku do własciciela.

Kurcze nic więcej nie wycisnę z tego :shake:

Posted

metaxa napisał(a):
Wy tutaj o Lucku a nie zauważyliście nawet jak Vivut mój pięknie ogon nosił na ringu !!! :mad:

Ja zauważyłam :evil_lol: Ale nie wiedziałąm co napisać... zamarłam z wrażenia :evil_lol:

Posted

metaxa napisał(a):
Wy tutaj o Lucku a nie zauważyliście nawet jak Vivut mój pięknie ogon nosił na ringu !!! :mad:

Ahh no jakże smiałam! Vivka piekna, Bliss sie zaplesnił.. znaczy zakochał :loveu::loveu:

Posted

[quote name='Lucky.']No gratulacje wyników ! :)
Moge wiedzieć jaki rozmiar szelek rogza ? :P[/quote]

Szelki rozmiar L ;) Dziekujemy :multi:

[quote name='BellaLab']pięknie ogon nosi!:) Postaram się wygłaskać ją we Wroc, jak pozwolicie:razz:[/quote]

:razz: Aaaa.. pomyślę... za skromną opłatą :razz::evil_lol:
Jasne ze można Vivuta głaskać!!:multi: Ona nigy nie ma dość :p

[SIZE=1]PS Tylko tym razem z Bella prosze ! ;)[/SIZE]

Posted

[quote name='metaxa']

:razz: Aaaa.. pomyślę... za skromną opłatą :razz::evil_lol:
Jasne ze można Vivuta głaskać!!:multi: Ona nigy nie ma dość :p

[SIZE=1]PS Tylko tym razem z Bella prosze ! ;)[/SIZE][/quote]

Na dzień dzisiejszy to ja jeszcze sama nie wiem czy uda mi się być:oops: Na jakaś godzinę, postaram się mimo wszystko wpaść [SIZE=1]wtedy raczej bez Belli :angryy:[/SIZE]Ale liczę na to, ze będę miała całą sobotę wolną, to wtedy intensywnie pomyśle nad przyciągnięciem suczyska:diabloti:;)