nateenanu Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dobra, wrzucam moja interpretację tego co poeta miał na mysli :D:D "7 miesięcy, srednia długość, dobry format, k s (kątowany spadziście?) zad, m s głowa (mała, sucza?), dobre kątowanie, dobry chód." Tego na "j" nie jestem w stanie odszyfrować.. Mam nadzieje, że choć odrobinke pomogłam :) Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Nawet nie odrobinkę a bardzo :p !! Dzięki ogromne !!! Masz w rodzinie lekarza ze posiadasz takie zdolności odszyfrowywania ??:diabloti: Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 BellaLab napisał(a):'7 miesięcy, średnia długość, dobry format...' czynimy postępy już!:p potem jest coś z zadem chyba, potem ta "sucza głowa", dalej 'dobre kątowanie' i 'dobry chód'? Oooo.. i Tobie się udało !!! :crazyeye::cool3::p Quote
Dynamique Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Wiadomo już do kogo sie zwracać o tłumaczenie :evil_lol: Tak, więc [Kasiu mam nadzieje, że się nie obrazisz :evil_lol:] może ktoś rozszyfruje ten opis: [dodatkowe utrudnienie to język angielski. Ale z niego mogę sobie sama przetłumaczyć byle, żeby odgadnąć te słowa :shake:] Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 A proszę bardzo, nie obrażam się :diabloti: Tłumaczcie :diabloti: Ja nawet widzę jedynie szlaczki:evil_lol: Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Czasn najwyższy wstawić zdjęcia Ogon, ogon patrzcie na OGON !!!!:multi: Quote
Klaudia :-) Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 Dominika "młody samiec w dobrym rozmiarze i proprcjach,miła głowa,oczy mogłyby być ciemiejsze......" a nasz opis z Łodzi też ciężki do rozszyfrowania Quote
Dynamique Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Klaudia :-) napisał(a):Dominika "młody samiec w dobrym rozmiarze i proprcjach,miła głowa,oczy mogłyby być ciemiejsze......" a nasz opis z Łodzi też ciężki do rozszyfrowania A dalej coś zrozumiałaś ? Bo z etgo co przetłumaczyłaś to ja piąte przez dziesiąte... no i ostatnie zdanie :evil_lol: http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00248.jpg Jaki fajny ryjek :cool3::loveu: Quote
nateenanu Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Dynamique napisał(a):Wiadomo już do kogo sie zwracać o tłumaczenie :evil_lol: Tak, więc [Kasiu mam nadzieje, że się nie obrazisz :evil_lol:] może ktoś rozszyfruje ten opis: [dodatkowe utrudnienie to język angielski. Ale z niego mogę sobie sama przetłumaczyć byle, żeby odgadnąć te słowa :shake:] Młody samiec, dobry rozmiar i proporcje, oczy mogłyby byc ciemniejsze. Potrzebuje wiekszego wygięcia (angulation) w obu erds (może chodziło o elbows - łokcie?), lub both ends - na obu końcach? Top-cośtam rising on the move, czyli coś mu sie podnosi w ruchu. Parallell ..... Good fur - db sierść. Very athentive to the ovner - bardzo uważny w stosunku do własciciela. Kurcze nic więcej nie wycisnę z tego :shake: Quote
metaxa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Wy tutaj o Lucku a nie zauważyliście nawet jak Vivut mój pięknie ogon nosił na ringu !!! :mad: Quote
Dynamique Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 metaxa napisał(a):Wy tutaj o Lucku a nie zauważyliście nawet jak Vivut mój pięknie ogon nosił na ringu !!! :mad: Ja zauważyłam :evil_lol: Ale nie wiedziałąm co napisać... zamarłam z wrażenia :evil_lol: Quote
metaxa Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dynamique napisał(a):Ja zauważyłam :evil_lol: Ale nie wiedziałąm co napisać... zamarłam z wrażenia :evil_lol: No! Juz lepiej :diabloti::p:p Quote
Shaunell Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 Świetna Viva! :multi: Gratuluję :cool3: Quote
nateenanu Posted September 22, 2009 Posted September 22, 2009 metaxa napisał(a):Wy tutaj o Lucku a nie zauważyliście nawet jak Vivut mój pięknie ogon nosił na ringu !!! :mad: Ahh no jakże smiałam! Vivka piekna, Bliss sie zaplesnił.. znaczy zakochał :loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 [QUOTE] Bliss sie zaplesnił [/QUOTE] :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
Lucky. Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 No gratulacje wyników ! :) Moge wiedzieć jaki rozmiar szelek rogza ? :P Quote
BellaLab Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 pięknie ogon nosi!:) Postaram się wygłaskać ją we Wroc, jak pozwolicie:razz: Quote
metaxa Posted September 24, 2009 Author Posted September 24, 2009 [quote name='Lucky.']No gratulacje wyników ! :) Moge wiedzieć jaki rozmiar szelek rogza ? :P[/quote] Szelki rozmiar L ;) Dziekujemy :multi: [quote name='BellaLab']pięknie ogon nosi!:) Postaram się wygłaskać ją we Wroc, jak pozwolicie:razz:[/quote] :razz: Aaaa.. pomyślę... za skromną opłatą :razz::evil_lol: Jasne ze można Vivuta głaskać!!:multi: Ona nigy nie ma dość :p [SIZE=1]PS Tylko tym razem z Bella prosze ! ;)[/SIZE] Quote
BellaLab Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 [quote name='metaxa'] :razz: Aaaa.. pomyślę... za skromną opłatą :razz::evil_lol: Jasne ze można Vivuta głaskać!!:multi: Ona nigy nie ma dość :p [SIZE=1]PS Tylko tym razem z Bella prosze ! ;)[/SIZE][/quote] Na dzień dzisiejszy to ja jeszcze sama nie wiem czy uda mi się być:oops: Na jakaś godzinę, postaram się mimo wszystko wpaść [SIZE=1]wtedy raczej bez Belli :angryy:[/SIZE]Ale liczę na to, ze będę miała całą sobotę wolną, to wtedy intensywnie pomyśle nad przyciągnięciem suczyska:diabloti:;) Quote
Dynamique Posted September 25, 2009 Posted September 25, 2009 Trzymam za Was kciuki dziewczyny ! ;););) Zaraz po powrocie REWALCJE i OPIS :diabloti: Quote
metaxa Posted September 25, 2009 Author Posted September 25, 2009 Zdamy relacje napewno :lol: Dziękujemy !!!! :p Quote
BellaLab Posted September 26, 2009 Posted September 26, 2009 Ooo tak, OPIS:p chętnie znów pobawię się w detektywa jakiegoś:diabloti: ale nadal zdecydowanie wole, te które od razu da się odczytać:p Trzymam kciuki! Powodzenia Quote
metaxa Posted September 26, 2009 Author Posted September 26, 2009 Powiem narazie tylko ze lokata 2/4!!! :lol: Oc WO, opis i zdjecia potem ;] Mój kochany Vivutek :multi: Quote
Recommended Posts