Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje!:multi: Vivek cudny:cool3:

metaxa napisał(a):
A będziemy będziemy... :p A co wy tez macie w planach??

Na pewno nie pod względem wystawiania się...kompletnie nie przygotowane jesteśmy;) Ale mam nadzieje, ze uda mi się wpaść choć na ''chwilkę":)

Posted

O hej Viva! :multi:
Widziałam Was we Wrocku, to ja się pytała jak się wabi :lol: Tak naprawdę to wiedziałam, ale chciałam się upewnić. A i to j byłam od tej westiczki co powarkiwała na Vivę. Tak w ogóle to bym zagadała, ale jestem nieśmiała i czuję się trochę maluchem, bo jestem wiele od Was młodsza :oops:.
Może kiedyś wrzucimy fotkę :eviltong:
Powodzenia jutro na wystawie! (widziałam na borderkowym forum, że jesteście zgłoszone).
Pozdrawiamy!

Posted

No i jesteśmy w domku ;) Viva oczywiście lokata IV/V+oc. wo. :lol: Jednak jestem z niej bardzo zadowolona :p Biegała ładnie, może nie doskonale, ale napewno o niebo lepiej jak w Świerklańcu :evil_lol: Nie szarpała, nie ciągnęła mnie, ani nie zaczepiała jakoś specjalnie psów.. Czyli wszystko ok. Jak uda mi sie rozszyfrować druczek na karcie oceny to go tu wstawię :diabloti:
Ogólnie sędzia chyba raczej preferował psy cięższe ;) Z merlaków tylko Zebra miała lokatę III ... i były jakieś inne psy ZA nią, a tak to wszystkie pleśniaki zajmowały ostatnie miejsca:shake:
Ja jednak jestem zadowolona, spotkałyśmy brata Speedka, dostałysmy mini pucharek no i WO.
Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia :cool3:

Posted

metaxa napisał(a):
No i jesteśmy w domku ;) Viva oczywiście lokata IV/V+oc. wo. :lol: Jednak jestem z niej bardzo zadowolona :p Biegała ładnie, może nie doskonale, ale napewno o niebo lepiej jak w Świerklańcu :evil_lol: Nie szarpała, nie ciągnęła mnie, ani nie zaczepiała jakoś specjalnie psów.. Czyli wszystko ok. Jak uda mi sie rozszyfrować druczek na karcie oceny to go tu wstawię :diabloti:
Ogólnie sędzia chyba raczej preferował psy cięższe ;) Z merlaków tylko Zebra miała lokatę III ... i były jakieś inne psy ZA nią, a tak to wszystkie pleśniaki zajmowały ostatnie miejsca:shake:
Ja jednak jestem zadowolona, spotkałyśmy brata Speedka, dostałysmy mini pucharek no i WO.

Wstawiaj opis ! Macie 'problem', bo sędzią często nie podobają się pleśniawce :-(

Posted

hmmm jutro zeskanuje ta karte i moze ktos pomoze mi te lekarskie bazgroly odczytac:mad:
No z tymi merlakami chyba rzeczywiście "coś" jest, bynajmniej na tej wystawie dawało się to zauważyc:shake:

Posted

metaxa napisał(a):
hmmm jutro zeskanuje ta karte i moze ktos pomoze mi te lekarskie bazgroly odczytac:mad:
No z tymi merlakami chyba rzeczywiście "coś" jest, bynajmniej na tej wystawie dawało się to zauważyc:shake:

Haha... ja do tej pory nie potrafie rozczytać karty oceny ze Szczecina... an dodatek po angielsku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe powiązanie :evil_lol: Wiem tylko tyle ile wyjaśniła mi sędzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

metaxa napisał(a):

Gratulacje dla Was! czekam na zdjęcia:razz:

Dynamique napisał(a):
Wstawiaj opis ! Macie 'problem', bo sędzią często nie podobają się pleśniawce :-(

a mi najbardziej podobają się pleśniawce:cool1: Jak sobie kiedyś takiego sprowadzę do domu, to wystawy chyba sobie daruje...

z karty odczytałam:'7 miesięcy'...:shake: