Dynamique Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 metaxa napisał(a):Hmmm.. no to jak przedłuża termin zgłoszeń to sie możed zapiszemy.:diabloti: Mi teraz zmotywowani bardzo chcemy :diabloti: Quote
metaxa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 Taaadaaam : :loveu: Co prawda zrobili mi z dziewczynki chłopaka, ale to nie wpływa :loveu::loveu::loveu: Quote
Dynamique Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 gratulacje ! A Viva to nie Viva tylko Vivek, albo Viv :cool3: Nie wiedziałaś ? :evil_lol: Quote
metaxa Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 A pewnie, chłopaczka mi zrobili a co tam.. a pisałam im ze to VIVA:diabloti: Quote
BellaLab Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Gratulacje!:multi: Vivek cudny:cool3: metaxa napisał(a):A będziemy będziemy... :p A co wy tez macie w planach?? Na pewno nie pod względem wystawiania się...kompletnie nie przygotowane jesteśmy;) Ale mam nadzieje, ze uda mi się wpaść choć na ''chwilkę":) Quote
Shel Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00006.jpg o matko ale matrix :lol::diabloti: Quote
metaxa Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 [quote name='Shel']http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00006.jpg o matko ale matrix :lol::diabloti: :razz::razz: Quote
Shaunell Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 O hej Viva! :multi: Widziałam Was we Wrocku, to ja się pytała jak się wabi :lol: Tak naprawdę to wiedziałam, ale chciałam się upewnić. A i to j byłam od tej westiczki co powarkiwała na Vivę. Tak w ogóle to bym zagadała, ale jestem nieśmiała i czuję się trochę maluchem, bo jestem wiele od Was młodsza :oops:. Może kiedyś wrzucimy fotkę :eviltong: Powodzenia jutro na wystawie! (widziałam na borderkowym forum, że jesteście zgłoszone). Pozdrawiamy! Quote
Dynamique Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Trzymam kciuki za wystawe !!! Za Ciebie i Vive. Pzdr. Dominika, Lucky i paczka chusteczek :angryy: Quote
BellaLab Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Powodzenia na wystawie! Trzymamy kciuki! http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00066.jpg świetne:loveu: Quote
metaxa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 No i jesteśmy w domku ;) Viva oczywiście lokata IV/V+oc. wo. :lol: Jednak jestem z niej bardzo zadowolona :p Biegała ładnie, może nie doskonale, ale napewno o niebo lepiej jak w Świerklańcu :evil_lol: Nie szarpała, nie ciągnęła mnie, ani nie zaczepiała jakoś specjalnie psów.. Czyli wszystko ok. Jak uda mi sie rozszyfrować druczek na karcie oceny to go tu wstawię :diabloti: Ogólnie sędzia chyba raczej preferował psy cięższe ;) Z merlaków tylko Zebra miała lokatę III ... i były jakieś inne psy ZA nią, a tak to wszystkie pleśniaki zajmowały ostatnie miejsca:shake: Ja jednak jestem zadowolona, spotkałyśmy brata Speedka, dostałysmy mini pucharek no i WO. Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia :cool3: Quote
nateenanu Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Super :) [SIZE="6"]gratulacje! Grunt, że miałyscie frajde :razz: super fotki, czekamy na więęęcej :multi: Quote
Boness. Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Gratulacje! :multi: Śliczne fotki robisz - nie wiem, czy już pisałam :oops: http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00007-1.jpg Świetne! Vivka jest cudna :loveu: Quote
metaxa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 [quote name='nateenanu']Super :) gratulacje! Grunt, że miałyscie frajde :razz: super fotki, czekamy na więęęcej :multi: Dziękujemy :) Fotki będą wystawowe :evil_lol: [quote name='Boness.']Gratulacje! :multi: Śliczne fotki robisz - nie wiem, czy już pisałam :oops: http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00007-1.jpg Świetne! Vivka jest cudna :loveu: Dziękuje i ja i Viva :multi: Quote
Dynamique Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 metaxa napisał(a):No i jesteśmy w domku ;) Viva oczywiście lokata IV/V+oc. wo. :lol: Jednak jestem z niej bardzo zadowolona :p Biegała ładnie, może nie doskonale, ale napewno o niebo lepiej jak w Świerklańcu :evil_lol: Nie szarpała, nie ciągnęła mnie, ani nie zaczepiała jakoś specjalnie psów.. Czyli wszystko ok. Jak uda mi sie rozszyfrować druczek na karcie oceny to go tu wstawię :diabloti: Ogólnie sędzia chyba raczej preferował psy cięższe ;) Z merlaków tylko Zebra miała lokatę III ... i były jakieś inne psy ZA nią, a tak to wszystkie pleśniaki zajmowały ostatnie miejsca:shake: Ja jednak jestem zadowolona, spotkałyśmy brata Speedka, dostałysmy mini pucharek no i WO. Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia :cool3: Wstawiaj opis ! Macie 'problem', bo sędzią często nie podobają się pleśniawce :-( Quote
metaxa Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 hmmm jutro zeskanuje ta karte i moze ktos pomoze mi te lekarskie bazgroly odczytac:mad: No z tymi merlakami chyba rzeczywiście "coś" jest, bynajmniej na tej wystawie dawało się to zauważyc:shake: Quote
Dynamique Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 metaxa napisał(a):hmmm jutro zeskanuje ta karte i moze ktos pomoze mi te lekarskie bazgroly odczytac:mad: No z tymi merlakami chyba rzeczywiście "coś" jest, bynajmniej na tej wystawie dawało się to zauważyc:shake: Haha... ja do tej pory nie potrafie rozczytać karty oceny ze Szczecina... an dodatek po angielsku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ciekawe powiązanie :evil_lol: Wiem tylko tyle ile wyjaśniła mi sędzina :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Zeskanowałam karte, prosze może uda się Wam coś odczytać :shake: Zdjęcia wieczorem albo jak wróce ze spaceru img009.jpg picture by kassska90 - Photobucket Quote
Dynamique Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 O kurcze... ja tylko zrozumiałam z tego 'dobry format'... :shake: Quote
BellaLab Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 metaxa napisał(a):No i jesteśmy w domku ;) Viva oczywiście lokata IV/V+oc. wo. :lol: Jednak jestem z niej bardzo zadowolona :p Biegała ładnie, może nie doskonale, ale napewno o niebo lepiej jak w Świerklańcu :evil_lol: Nie szarpała, nie ciągnęła mnie, ani nie zaczepiała jakoś specjalnie psów.. Czyli wszystko ok. Jak uda mi sie rozszyfrować druczek na karcie oceny to go tu wstawię :diabloti: Ogólnie sędzia chyba raczej preferował psy cięższe ;) Z merlaków tylko Zebra miała lokatę III ... i były jakieś inne psy ZA nią, a tak to wszystkie pleśniaki zajmowały ostatnie miejsca:shake: Ja jednak jestem zadowolona, spotkałyśmy brata Speedka, dostałysmy mini pucharek no i WO. Postaram się jeszcze dzisiaj wstawić zdjęcia :cool3: Gratulacje dla Was! czekam na zdjęcia:razz: Dynamique napisał(a):Wstawiaj opis ! Macie 'problem', bo sędzią często nie podobają się pleśniawce :-( a mi najbardziej podobają się pleśniawce:cool1: Jak sobie kiedyś takiego sprowadzę do domu, to wystawy chyba sobie daruje... z karty odczytałam:'7 miesięcy'...:shake: Quote
metaxa Posted September 21, 2009 Author Posted September 21, 2009 Z tego co uslyszlam co sedzia mówil pani piszącej to było "sucza głowa" i coś o mocno/krótko?? Scietym zadzie :shake: Quote
BellaLab Posted September 21, 2009 Posted September 21, 2009 '7 miesięcy, średnia długość, dobry format...' czynimy postępy już!:p potem jest coś z zadem chyba, potem ta "sucza głowa", dalej 'dobre kątowanie' i 'dobry chód'? Quote
Recommended Posts