Dynamique Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 No to dawaj :cool3: Czekam :cool3: Quote
metaxa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 A po wystawie na pocieszenie poszlismy na spacer.. Trzeba przyznac ze park niczego sobie, ogromny przede wszystkim, zaraz dam zdjecia spacerkowe Quote
metaxa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 A na spacerku.. co by się nie nudzić.. :diabloti: Quote
metaxa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Jeszcze byliśmy nad Odrą, tez są zdjęcia, jakby kto chciał :diabloti: Quote
Dynamique Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 :loveu::loveu::loveu: W czym kąpiesz ? :loveu: Quote
metaxa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 W Acze :diabloti: Do białych tkanin polecam na merlaki, dla Lucka Acze black bedzie ok:diabloti: Quote
Dynamique Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 metaxa napisał(a):W Acze :diabloti: Do białych tkanin polecam na merlaki, dla Lucka Acze black bedzie ok:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mówisz serio ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to ło matko... wszystkie te Bordery takie czyste, wyczesane i czarne ! a nie rude !!! :mad: Quote
metaxa Posted September 13, 2009 Author Posted September 13, 2009 Viva NIE jest ruda ?? :diabloti: Zapomnialas jak wygladaja jej nogi?? Tak serio to kapalam ja akurat w jakims tanim szamponie, bo zapomnialam wziasc ze soba normalnego psiego.. A tamten to byljakas "pchelka" czy inne dziadostwo :eviltong: Ps. Moze i wyczesane i czyste ale nie sa championami :diabloti: Quote
Dynamique Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 metaxa napisał(a):Viva NIE jest ruda ?? :diabloti: Zapomnialas jak wygladaja jej nogi?? Tak serio to kapalam ja akurat w jakims tanim szamponie, bo zapomnialam wziasc ze soba normalnego psiego.. A tamten to byljakas "pchelka" czy inne dziadostwo :eviltong: Ps. Moze i wyczesane i czyste ale nie sa championami :diabloti: Nie zapomniałam :evil_lol: Ale i tak NIC nie pobije Lucława :loveu::roll: Jak na jakamś tam 'pchełke' to nie źle :evil_lol: My ostatnio zainwestowaliśmy w 1All Stystem :evil_lol: Ale ja tam się nie bawie w odzywki i inne rzeczy... byle, żeby nie śmierdział i był czysty :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Bo dla mnie to głupie nawalać na psa pełno różnych rzeczy ;) My to jeszcze nie czempiony... dyplom jeszcze nie przyszedł... moze na Nas mówić 'championy' w ' " ' :diabloti: Planujecie wystawe w Poznaniu ? :evil_lol: Quote
metaxa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ja mam jakis tam jeszcze szczeniaczkowy, kupiony w czechach ale wlasnie zapomnialam go wziasc ze soba:angryy: Dlatego musiala byc Pchla. Poznan? nie wiem, narazie Łodź i Wrocław a Poznan kiedy jest ? Quote
metaxa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 :angryy:Podpis m i usunęli..............:angryy: Zdjęcia znad Odry Quote
Dynamique Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 Mi podpis usuneli 5 razy :evil_lol: Nawet nie wiem czemu :evil_lol: Chyba mnie nie lubią :evil_lol: Poznań chyba 8.11 http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00352.jpg Wypadki chodzą po ludziach i psach :evil_lol: Quote
BellaLab Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00276.jpg świetne:p Nas raz już pogonili z ławki:diabloti: ale się zbytnio tym nie przejęłam, bo jednak większość nas zaprasza na ławeczkę:diabloti::p Quote
metaxa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='BellaLab']http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00276.jpg świetne:p Nas raz już pogonili z ławki:diabloti: ale się zbytnio tym nie przejęłam, bo jednak większość nas zaprasza na ławeczkę:diabloti::p My jak tylko zobaczylismy zblizajacych sie ludzi z dziecmi to po cichu sie ulotnilismy, zwlaszcza ze to byl plac zabaw, a zblizaly sie jakies starsze panie, ktore jak wiadomo nie zawsze toleruja psy na dzieciecych placach:cool1: [quote name='ewka i haker']tak zapraszamy do poznania Może rzeczywiście się poważnie nad tym zastanowimy.. :p ZObaczymy jak nam pójdzie na wrocławskiej międzynarodówce ;) Quote
metaxa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 [quote name='Dynamique'] http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/DSC00352.jpg Wypadki chodzą po ludziach i psach :evil_lol: A tutaj to jakoś udało mu się utrzymać równowagę i stanął na łapy.. A to poświęcenie to tak za piłeczką:diabloti: Quote
metaxa Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Aaaaah i jak mogłam zapomnieć pochwalić sie naszymi jakże pięknymi, lansiarskimi, calkiem nowymi, pomarańczowymi szelkami Rogza !!! Oto i one :loveu: Quote
Klaudia :-) Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 ale dziewczynka się zmienia,ustawiam się w kolejce do miziania na klubówce:-) Quote
metaxa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Sucz napewno bardzo się ucieszy !!! :p Quote
Dynamique Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Świetne szelki ! Zgłosenia na Poznań kończą się niestety już 20.09 :shake: My jak tylko zobaczylismy zblizajacych sie ludzi z dziecmi to po cichu sie ulotnilismy, zwlaszcza ze to byl plac zabaw, a zblizaly sie jakies starsze panie, ktore jak wiadomo nie zawsze toleruja psy na dzieciecych placach:cool1: Skąd ja to znam. A Lucek uwielbia zjerzdzalnie :shake::evil_lol: Quote
BellaLab Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 metaxa napisał(a):My jak tylko zobaczylismy zblizajacych sie ludzi z dziecmi to po cichu sie ulotnilismy, zwlaszcza ze to byl plac zabaw, a zblizaly sie jakies starsze panie, ktore jak wiadomo nie zawsze toleruja psy na dzieciecych placach:cool1: dokładnie:cool1: super szelki! we Wrocławiu na międzynarodówce będziecie?:razz: Quote
metaxa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 BellaLab napisał(a):dokładnie:cool1: super szelki! we Wrocławiu na międzynarodówce będziecie?:razz: A będziemy będziemy... :p A co wy tez macie w planach?? Narazie to uczymy sie nosić ten cholerny ogon co nie bardzo nam wychodzi :shake: Quote
metaxa Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Dynamique napisał(a):Świetne szelki ! Zgłosenia na Poznań kończą się niestety już 20.09 :shake: Hmmm.. no to jak przedłuża termin zgłoszeń to sie możed zapiszemy.:diabloti: Quote
Recommended Posts