Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z Luckowym i Sheilą :p
Cudna pasąco-pływająca Viva :loveu: Szkoda, że ja nie mam za dużo możliwości (oprócz cuchnącego stawu, w którym jeszcze jakimś cudem o dziwo jest życie :shake:), by Sheila sobie popływała.

Posted

Z Sheilą oczywiście też zapomniałam dopisać:oops:
"nasze" bajorko jak widać też zielonkawe i musimy jezdzić do niego samochodem niestey :shake: Rzeczkę mamy ale troszke za zimną i płytką..

Posted

Śliczna Vivka :loveu: widziałam was na zawodach ale byłam taka zabiegana, do tego stres bo nasze pierwsze agilitowe zawody i nie podeszłam ale mam nadzieje, ze na wrocławskiej międzynarodówce we wrześniu będziecie? :razz:

Posted

zetah napisał(a):

Dziękujemy, dziękujemy ;P

Dynamique napisał(a):
Znowu urosła :cool1::eviltong:

http://i660.photobucket.com/albums/uu321/kassska90/IMG_0083.jpg

boskie :loveu: kobitka :loveu:

A gdzie tam urosla, teraz nie widzialam jej tydzien i wydaje mi sie takim samym pokurczem :evil_lol:

BellaLab napisał(a):

Piłeczka "ksiezniczkowa" :razz:

Posted

Sędzi spytaj :angryy: A szczerze to nie wiem, ale tak juz przeczuwalam nie najlepsza przyszlosc dla nas jak patrzylam na ocene psów.. A oto opis :
"B. ładna suczka.ladna glowa, dobre oczy,dobra d ciała i ogona, dobry kosciec, swobodna w ruchu. powinno sie zwrocic uwage na noszenie ogona w ruchu"
oc. wo
Moze ma ktos pomysł na jakies przymocowanie psiego ogona do tylka?? :diabloti:Ja ogolnie jestem zadowolona z zachowania Vivy, bo wkoncu udalo mi sie ja utrzymac stojącą, przez dluzsza chwile.. Tylko potem na ostatnim przebieu sie napalila na biegnacego przed nie psa i ogon poszedl pięknie w góre.. choć nie sądze ze to tylko to zadecydowalo o jej lokacie..

Nic to zobaczymy jak nam pojdzie w Łodzi za tydzien..:razz:

Posted

Ja zatrzymywałam psa , 'opuszczałam mu ogon' i biegał dalej.... :lol: Ale nie miałam z tym jakiś problemów, bo on raczej go nie podnosił :razz:
Musimy się kiedyś spotkać na jakiejś wystawie :evil_lol::cool3: Tylko weź aparat :evil_lol: