Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taak..a najlepsze z tego wszystkiego jest to że mimo braku lokaty w karcie oceny mamy napisane "najpiękniejsze baby wystawy" :d także to dopiero historia.. Tylko to ju chyba pomyłka pani wpisujacej w komputer.. Chyba że viva dostała za ładne oczy zwycięstwo w bejbikach, bez żadnej lokaty podkreślam o finałach nie wspomnę:D

• Replies 467
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

metaxa napisał(a):
w karcie oceny mamy napisane "najpiękniejsze baby wystawy" :d także to dopiero historia..

my też tak mamy napisane, myśle, że błąd był we wszystkich kartach ;)
ale dziwie się, że sędzia lokat nie dawał

Posted

To widać dużo najpiękniejszych Babyków było :cool3::cool3: Ale zawsze sie mozna komus pochwalić :eviltong:
A w Szczeniakach dawał ??

Posted

Dzięki :p
"Skąd" wybierane to wiem ale na skrotach to sie jeszcze nie znam, wlasciwie to ogolnie rzecz biorac nie za bardzo sie jeszcze znam :eviltong:
PS Verti jest super, widziałam jak mało nie rozwaliła klatki szamocząc sie w niej jak Ty rzucałaś frisbee, komu innemu, bodajże Bessie ale pewna nie jestem:evil_lol:

Posted

O Boże! Śliczność!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::mdleje::mdleje::mdleje:

Jak bym gdzieś spotkała na swojej drodze taką słodkość, to bym bez chwili zwątpienie ją zjadła. :evil_lol::evil_lol::evil_lol::loveu::loveu:

Posted

metaxa napisał(a):
:D:D:D :diabloti:Nie tylko Ty.. Vivuchę wszyscy przechodznie pożerają... :mad:

No to musisz ją odsłodzić , bo jest zbyt słodka najwyraźniej :cool3::lol: