metaxa Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Witam , a oto Vivka z hodowli Double Vision, przybyła do nas w tym tygodniu. Jest oktropnym diabłem..:diabloti: na szczęscie jak już się wyszlaje(co trwa niemiłosiernie długo) to zasypia snem kamiennym i można jej zrobić poprstu wszystko! :loveu: z Pabelkiem : Quote
Kinia Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Śliczna sunia:loveu: Mam nadzieję, że będzie dużo zdjęć Quote
metaxa Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 A więc: Borderek śpiący: w zielonościach: :loveu: Border Krwiożerczy!! Quote
Dynamique Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Urocza :loveu::loveu::loveu: Gratuluje maluszka :loveu: Quote
metaxa Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Urocza urocza a jaka wredna..:diabloti: Dziś parę godzin spała i myślałam jak dobrze kilka chwil spokoju... Co było błędem bo trzeba było ja obudzić i wymęczyć do końca.. a tak to sunia obudziła sie ok 19 i do teraz szalala jak nienormalna, wymeczyla i mnie, i Reksa, i Pabla, po czym łaskawie poszła spać.. Skoro teraz tak szeleje to co będzie za miesiąc, dwa?? :mad: Wstrętne, kochane Borderzysko:loveu: Quote
Dynamique Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Hihi :cool3: Poprosimy nowe fotki :loveu: Quote
metaxa Posted April 23, 2009 Author Posted April 23, 2009 Będą będą już wkrótce tylko trzeba zrobić i zgrać:evil_lol: Quote
Kinia Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 http://images39.fotosik.pl/106/c81996e4ce069b40med.jpg Jaka minka:loveu: Quote
Rottie Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Witamy pleśniaka :loveu: Prześliczna sunia :loveu: :loveu: :loveu: Po jakich jest rodzicach? Quote
metaxa Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Dziękujemy :p Mamą Vivy jest również Viva:eviltong:(NUANCE VANGELDIS & VISION BLUE Energizer "Viva")-która to zresztą w roku 2006 zdobyła puchar Polski w OPEN FRISBEE w Warszawie:cool3:- też marmurek, a tatusiem Mł. Ch. Pl., Mł. Zw. Kl.Alderaan DREAM LOVER AT VISION "Lukas"- czrno- biały Quote
Dynamique Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Zapomniałam napisać. Lucky też śpi na plecach :diabloti: Quote
metaxa Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 myślałam że tylko szczeniory mają taką przypadłość:P:eviltong: Quote
Rottie Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No, no małej się już łapki wydłużyły, urosła trochę od poprzedniej sesji :cool3: (no, ale tak to małe szczeniaczki już mają i fajnie się wspomina dzieje swojego psiura patrząc na Vivę). Quote
metaxa Posted May 6, 2009 Author Posted May 6, 2009 Eeeetam śliczna odrazu :eviltong::eviltong: A jaka brudna..!? u nas ostatnio ciągle leje i syf na drogach to i pies zabrudzony.. Wogóle jak do nas przyjechała była bialutka a teraz się żółta zrobiła, więc z utęsknieniem czekamy na pierwszą kąpiel:p Quote
Dynamique Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 metaxa napisał(a):Eeeetam śliczna odrazu :eviltong::eviltong: A jaka brudna..!? u nas ostatnio ciągle leje i syf na drogach to i pies zabrudzony.. Wogóle jak do nas przyjechała była bialutka a teraz się żółta zrobiła, więc z utęsknieniem czekamy na pierwszą kąpiel:p U mojego nie widać,ze jest żółty, a jak się kąpie to jest "o cholera jaki brudas". :lol: Ostatnio jak go głaskałąm to całe miałam brudne ręce no, ale przecież nie bede go ciągle kąpać :roll: U nas też brzydka pogoda. Wczoraj zaopatrzyłam sie w nowy szampon, więc piesek niedługo pójdzie pod pryśnic :lol: Quote
Recommended Posts