ayshe Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pasozyty z trawy to raczej nie;). do weta.trzeba bedzie zmienic diete pewnie. Quote
hulan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 moja suka drapie sie od kilku dni mocno pod pachami dzisiaj zauwazylam tam czerwone plamy i skora ja tam od drapania boli oczywiscie pojade do weta ale moze ktos mogl by pomoc? czy to uczulenie na cos a moze choroba? jedzenie dostaje to samo co u hodowcy ostatnio podane srodki to preparat na robaki- bo byla b. zarobaczona i frontline przeciw pchlom i kleszczom- ktory zreszta do d...py dziala jak moge jej teraz tak na szybko pomoc- wykapac? a moze to jakies pasozyty z trawy? chyba dostane do glowy... ach przypomnialo mi sie - w swieta ukradla ze stolu 2 jajka i kabanosa a dzisiaj wyjelam jej 2 kleszcze moze to jest cos z tym zwiazane? Edytowane przez hulan - Dzisiaj o godzinie 19:14 Quote
ayshe Posted April 17, 2009 Author Posted April 17, 2009 tak.happy dog jest z kurczakiem? mogla tez wejsc np na opryskana lake.ale pierwsza rzecza jest wet,opanowanie swiadu,i pewnikiem odstawienie karmy z kurczakiem. Quote
hulan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ona ma 5 miesiecy i dostaje happy doga i to juz b. dlugo jest mozliwe zeby alergia sie dopiero teraz odezwala? Quote
hulan Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 ayshe napisał(a):tak.happy dog jest z kurczakiem? mogla tez wejsc np na opryskana lake.ale pierwsza rzecza jest wet,opanowanie swiadu,i pewnikiem odstawienie karmy z kurczakiem. zaraz rano sprawdze bo nie chce robic krachu roletami- a swoja droga jak to jest-Twoja odp wczesniej jak moje pytanie:cool3: Quote
hulan Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no i sprawdzilam... happy dog supreme dlla szczeniat, maxi -gr 29... i sklad tez z drobiem i jagnie... i na co zmienic? Quote
ayshe Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 jesli jest uczulenie na karme to karma przede wsyzstkim nei moze zawierac WOGOLE niczego z kurczaka.sprawdzaj karmy lamb itepe bo niby lamb anp maja hydrolizat z kurczakow albo tluszcz i wtedy diupa.:cool1:. najpierw wet,potem zmiana karmy -jakznam zycie wet ci zaordynuje karme-rc albo hills albo eukanuba.w zaleznosci od tego co sprzedaje w lecznicy albo co sprzedaje jego kolega gdyz bedize to karma tzw weterynaryjna.:diabloti: sorry-po prostu nei sposob sie powstrzymac tak standardowe jest to zachowanie:lol: Quote
hulan Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 no tak w poniedzialek wet i zobaczymy.. dzisiaj na placu mowiono mi ze karma z duza iloscia proteiny moze tez wywolac skrobanie sie i oni wszyscy daja swoim szczniolom w tym wieku juz Adult wlasnie ze wzgledu na ilosc proteiny... .. az prpozycja sprzedania mi karmy u weta jeszcze sie nie spotkalam moze dlatego, ze nie mieszkam w Polsce i tu weci troche bardzie sa powsciagliwi:razz: ale co nie bylo moze sie jeszcze zdarzyc:cool3: Quote
Recommended Posts