Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja suka drapie sie od kilku dni mocno pod pachami
dzisiaj zauwazylam tam czerwone plamy i skora ja tam od drapania boli

oczywiscie pojade do weta ale moze ktos mogl by pomoc?
czy to uczulenie na cos a moze choroba?

jedzenie dostaje to samo co u hodowcy

ostatnio podane srodki to preparat na robaki- bo byla b. zarobaczona i frontline przeciw pchlom i kleszczom- ktory zreszta do d...py dziala

jak moge jej teraz tak na szybko pomoc- wykapac?

a moze to jakies pasozyty z trawy? chyba dostane do glowy...

ach przypomnialo mi sie - w swieta ukradla ze stolu 2 jajka i kabanosa a dzisiaj wyjelam jej 2 kleszcze
moze to jest cos z tym zwiazane?

Edytowane przez hulan - Dzisiaj o godzinie 19:14

Posted

tak.happy dog jest z kurczakiem?
mogla tez wejsc np na opryskana lake.ale pierwsza rzecza jest wet,opanowanie swiadu,i pewnikiem odstawienie karmy z kurczakiem.

Posted

ayshe napisał(a):
tak.happy dog jest z kurczakiem?
mogla tez wejsc np na opryskana lake.ale pierwsza rzecza jest wet,opanowanie swiadu,i pewnikiem odstawienie karmy z kurczakiem.

zaraz rano sprawdze bo nie chce robic krachu roletami- a swoja droga jak to jest-Twoja odp wczesniej jak moje pytanie:cool3:

Posted

jesli jest uczulenie na karme to karma przede wsyzstkim nei moze zawierac WOGOLE niczego z kurczaka.sprawdzaj karmy lamb itepe bo niby lamb anp maja hydrolizat z kurczakow albo tluszcz i wtedy diupa.:cool1:.
najpierw wet,potem zmiana karmy -jakznam zycie wet ci zaordynuje karme-rc albo hills albo eukanuba.w zaleznosci od tego co sprzedaje w lecznicy albo co sprzedaje jego kolega gdyz bedize to karma tzw weterynaryjna.:diabloti:
sorry-po prostu nei sposob sie powstrzymac tak standardowe jest to zachowanie:lol:

Posted

no tak w poniedzialek wet i zobaczymy..
dzisiaj na placu mowiono mi ze karma z duza iloscia proteiny moze tez wywolac skrobanie sie i oni wszyscy daja swoim szczniolom w tym wieku juz Adult wlasnie ze wzgledu na ilosc proteiny...

.. az prpozycja sprzedania mi karmy u weta jeszcze sie nie spotkalam moze dlatego, ze nie mieszkam w Polsce i tu weci troche bardzie sa powsciagliwi:razz:
ale co nie bylo moze sie jeszcze zdarzyc:cool3: