J.G Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Pomeraniany oceniała będzie Pani ELŻBIETA CHWALIBÓG PSY Klasa pośrednia 4 965-968 Klasa otwarta 2 [COLOR=Black]969-970 Klasa championów [COLOR=Red]1 [COLOR=Black]971-971 SUKI Klasa młodzieży [COLOR=Red]2 [COLOR=Black]972-973 Klasa pośrednia [COLOR=Red]3 [COLOR=Black]974-976 Klasa otwarta [COLOR=Red]3 [COLOR=Black]977-979 Quote
filonek_bezogonek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Nie mam katalogu - nie wiem jakie były psy :) i jakie wyniki Jak napisze do mnie Beata Krzywdzińska - podam szczewgóły bo ja byłam na ringu u sędzi M. Zasady ( u której pierwotnie miały być wystawiane pomeraniany). U Pani Marii Zasady były ze szpiców niemieckich tylko wilcze i małe wspólczesne. W maluchach - BOB - Oscar Smocze Pole -w rekach Czeskich (którego hodowcą jest M. Zaczyńska). Od właściciela dowiedziałam się, że córeczka Oscara jest już młodzieżową championką. Były też dwie parti suczki (nie chce kłamać ale obie chyba Pani Lauzer, któej hodowczynią jest M. Bielas) - nie wiem jak się nazywają ( chyba Panda i ???? ) pozdrawiam Quote
J.G Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 PSY [SIZE=2]Klasa pośrednia EASY von Little Dragon Heart Lok.I...? My Little Wonder DEXTER Lok.II.[COLOR=Black] ROLLO Now-Gar [COLOR=Red]Lok.III. [COLOR=Black]CASANOWA Little King's [COLOR=Red]Nieobecny.[COLOR=Black] [COLOR=Blue]Klasa otwarta [COLOR=Black]FILONEK Now-Gar [COLOR=Red]Lok.I...? [COLOR=Black]Kontrapunkt MAURITANUS [COLOR=Red]Nieobecny. [COLOR=Blue]Klasa championów [COLOR=Black]Char's RISKY BUSINESS [COLOR=Red]Dosk.I CWC,NDPwR,BOB. [COLOR=Black][SIZE=3]SUKI[SIZE=2][COLOR=Blue] Klasa młodzieży [COLOR=Black]DIVA Little King's [COLOR=Red]Lok.I,Zw.Mł?,NJwR.[COLOR=Black] LAMI Now-Gar [COLOR=Red]Lok.II. [COLOR=Blue]Klasa pośrednia[COLOR=Black] HONDA Bobrolandia [COLOR=Red]Lok.I,..? [COLOR=Black]CASSA-BLANCA Złote Gwiazdy Szkocji [COLOR=Red]Lok.II. [COLOR=Black]COCO CHANEL Little King's [COLOR=Red]Lok.III. [COLOR=Blue]Klasa otwarta [COLOR=Black]KIKA Wspólny Dom [COLOR=Red]Dosk.I,CWC?,NDSwR. [COLOR=Black]FLORKA Now-Gar [COLOR=Red]Lok.II. [COLOR=Black]SAVANNA EXTREMAL Złote Gwiazdy Szkocji [COLOR=Red]Nieobecna. [SIZE=4][COLOR=Green]Gratuluję bardzo serdecznie zwycięzcą.:calus: [COLOR=Red][SIZE=1]Zmieniłem wyniki po wiadomości od Beaty,ponieważ były również oceny b.d.proszę o wiadomości e-mail to uzupełnię. Quote
filonek_bezogonek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Dostalam informacje z hodowli Bobrolandia i Oczko Fatimy ale widze ze mnie Jacek ubiegł. W olnej chwili postaram się wstawić zdjęcia jakie dostałam od Bogusi ( hod. Bobrolandia) pozdrawiam Quote
filonek_bezogonek Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Wybaczcie mi ze nie wstawiłam jeszcze zdjęć. A dostałam sporo fotek do Beaty i Bogusi... ale ostatnio mam mały "rozgardiasz" i ledwo wyrabiam się zeby go ogarnąć. Obiecuje poprawę i niedługo stawię zdjęcia Quote
filonek_bezogonek Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 obiecane zdjęcia - pierwsza tura dzięki uprzejmości Hodowli Bobrolandia ImageShack - Gallery zdjęcia dzięki uprzejmości hodowli Oczko Fatimy ImageShack - Gallery Quote
Pencia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Filonek dziękuję za zamieszczenie zdjęc,a p.Jackowi podziękowania za wpisanie wyników i gratulacje :loveu: Quote
filonek_bezogonek Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 No długo to trwało ale tak jak mówie ostatnio nieco zaniedbuje sprawy hodowlane :) Bije się w piersi i obiecuje poprawę tj. szybsze wstawianie zdjęć no i może wkońcu wykończe ten artykuł któego płodze płodze i wypłodzić nie mogę. POzdr. Quote
Recommended Posts