Ada-jeje Posted July 14, 2009 Posted July 14, 2009 Mamy nastepna osobe zainteresowana Zywiolem, :crazyeye: pozwolilam sobie dac nr. tel do agamiki, mam nadzieje ze sie nie pogniewa, ale to wlasnie ona moze najwiecej powiedziec o Zywiole jak rowniez umowic sie z panstwem w Wiliczce poniewaz panstwo mieszkaja niedaleko Wieliczki. Quote
2010 Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 :loveu:ŚLICZNa MORDKA i piękne fotki ! Trzymam mocno kciuki !!!!:lol: Quote
Ada-jeje Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Zywiol do domu, ludzie dzwonia i pytaja a ty cigle siedzisz :mad: a na twoje miejsce czekaja juz nastepne psy w OL. Quote
agamika Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 ano niestety , ludzie chyba jacyś wybiórczo głusi bo jak przyjechali do Wieliczki to akurat malutki ( w porównaniu do Zywioła ) RUDY Amik (wazy mniej jak 15 kg ) był na spacerze i pytali czy to on :crazyeye:!!! a jak zobaczyli Zywioła to spytali czy niema czegoś innego :/ Ja mówiłam tej Pani przez tel ze Zywioł jest wielkosci DUŻEGO owczarka niem , ze wazy ponad 40 kg - nie wiem czemu jakos ta informacja musiałaim umknać :-o:roll: ehhh coś pechowy ten pies :placz: a to taki skarb :shake: do mnie juz nie zadzwonili Quote
Ada-jeje Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Zywiol czeka na swojego czlowieka i nie musi a nawet nie moze trafic do osob ktore nie zapewnia dla niego ruchu i kontaktu. :shake: Quote
Justynak Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 Ech... jak bym tylko miała warunki lokalowe, to chyba byśmy pojechali na wycieczkę do Wieliczki poznać bliżej Żywioła. Idealnie by pasował do naszego stada. Agamika miała rację mówiąc, że jest zupełnie jak nasza Tośka tylko w rozmiarze XXL :loveu: Z opisu wynika, że i temperament ten sam i frisbee lubi, ba nawet miny robi podobne :evil_lol: Ech... żeby tak dom z ogródkiem... :roll: Trzymam kciuki za wspaniały dom dla chłopaka! Quote
2010 Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 To śliczny psiak i ma wspaniały charkter i jaki śmieszny A potrzebuje ruchu i zabawy. Idealny psiak ! :loveu:Trzymam mocno kciuki !!! A domek to on napewno niedługo znajdzie!! Quote
Justynak Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 A czy Zywioł ma jakiś baner którego mogła bym sobie użyczyć do podpisu? :razz: Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Zaraz poprosimy Weronike o zrobienie chlopakowi banerka. Zywiol to prawdziwe srebro, jak podeszlysmy dzis do jego kojca to chcial nas zalizac przez kraty blagajac o spacerek, na ktory nie zabralysmy go :-(:shake: Quote
2010 Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Nie wiesz o tym że od dawna MA JUŻ SWÓJ BANEREK. niestety ja muszę uważać, bo banerki za ciężki i juz mam daltego punkty karne.. Quote
Ada-jeje Posted July 17, 2009 Posted July 17, 2009 Dzieki Ick za przypomnienie, to dlatego ze nawet nie umiem jeszcze sobie skopiowac banerka a co dopiero zrobic, gdyby byl w miom podpisie to bym nie zapomniala :oops: Quote
IKA & SONIA Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Żywiołek marnuje się w kojcu :-( on chce do człowieka i do domu!!! Quote
Weronikaa Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Dobrze, że jest już bannerek, ale i tak zrobiłam drugi :) Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ada-jeje napisał(a):Zywiol to prawdziwe srebro, jak podeszlysmy dzis do jego kojca to chcial nas zalizac przez kraty blagajac o spacerek, na ktory nie zabralysmy go :-(:shake: :mad: a która mu instrukcje zostawiła jak sobie kojec otworzyć ?! wczoraj rano Żywioł tam gdzie zwykle pod wiatą mnie przywitał .. poszłam wpierw z moja Korą , wracam ... i nie ma Zywioła .. i co sie okazało ? ZOstał przeprowadzony do budynku ... Żywioł zapragnął wolności :diabloti:... nauczył się , ze jak będzie drapał w odpowiednich miejscach na drzwiach to zasuwki wpadają w drgania i sie odsuwają !! Za pierwszym razem jak wyleciał, to P.Tomek go zamknął z powrotem nie przypuszczając, ze Zywioł zrobił to specjalnie , ale jak ten łobuz juz raz wyczaił co i jak to nie minęło 5 min jak z porwotem wyszedł sobie sam na spacer , . W związku z tym musiał zmienić miejsce zamieszkania na budynek, gdzie zasówki sa troszkę inne :diabloti: NIe mozna mu zarzucić braku inteligencji :cool1: Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: to ci łobuz z Żywiołka!!! Męczy się biedaczysko w boksie :shake: P.S. A Gretę poznałaś już? ;) Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 hmm, nieee , a jak wygląda ? :oops: bo może widziałam, ale nie wiedziałam ze widziałam tak Zywioł by wyglądał ze stojącymi uszami : wg mnie głupio :eviltong: jak przerośnięty królik :loveu: jak tych oczu mozna nie pokochac ? ehhh Quote
agamika Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 aaa JustynaK jeśli tylko wygram w totka to obiecuje tu i teraz , dom Wam wybuduje :diabloti: :cool3: w pogoni za aportem :loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Agamika Greta siedzi u samej gory obok Diunki, jest bezowa i pieknie zbudowana. A Zywiol jak zwykle rozbrajajacy. Sama nie moge tego pojac ze on do tej pory nikomu nie wpadl w oko. Quote
2010 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Co za piękne fotki!! A:loveu: ŻYWIOŁ jest cudowny !!! To idealny psiak dla aktywnych ludzi !! Quote
Ada-jeje Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Ick dzis juz trudno o aktywnych ludzi, sporo osob woli auto niz ruch :mad:wygodnictwo na calej lini. Quote
2010 Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 A RUCH TO ZDROWIE !!!:lol: I to ido nas przyjdzie z zachodu ... Cały świat trenuje .... Quote
IKA & SONIA Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Boooski jest, oczy piękne :loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam ostatnio ten kamyczek, patyczek i zabaweczkę to mi się bardzo smutno zrobiło, bo Żywiołek marnuje się siedząc w boksie :shake: Quote
Recommended Posts