Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamy nastepna osobe zainteresowana Zywiolem, :crazyeye: pozwolilam sobie dac nr. tel do agamiki, mam nadzieje ze sie nie pogniewa, ale to wlasnie ona moze najwiecej powiedziec o Zywiole jak rowniez umowic sie z panstwem w Wiliczce poniewaz panstwo mieszkaja niedaleko Wieliczki.

Posted

ano niestety , ludzie chyba jacyś wybiórczo głusi bo jak przyjechali do Wieliczki to akurat malutki ( w porównaniu do Zywioła ) RUDY Amik (wazy mniej jak 15 kg ) był na spacerze i pytali czy to on :crazyeye:!!!

a jak zobaczyli Zywioła to spytali czy niema czegoś innego :/

Ja mówiłam tej Pani przez tel ze Zywioł jest wielkosci DUŻEGO owczarka niem , ze wazy ponad 40 kg - nie wiem czemu jakos ta informacja musiałaim umknać :-o:roll:

ehhh coś pechowy ten pies :placz: a to taki skarb :shake:

do mnie juz nie zadzwonili

Posted

Ech... jak bym tylko miała warunki lokalowe, to chyba byśmy pojechali na wycieczkę do Wieliczki poznać bliżej Żywioła. Idealnie by pasował do naszego stada. Agamika miała rację mówiąc, że jest zupełnie jak nasza Tośka tylko w rozmiarze XXL :loveu: Z opisu wynika, że i temperament ten sam i frisbee lubi, ba nawet miny robi podobne :evil_lol: Ech... żeby tak dom z ogródkiem... :roll:

Trzymam kciuki za wspaniały dom dla chłopaka!

Posted

To śliczny psiak i ma wspaniały charkter i jaki śmieszny
A potrzebuje ruchu i zabawy.
Idealny psiak !
:loveu:Trzymam mocno kciuki !!! A domek to on napewno niedługo znajdzie!!

Posted

Zaraz poprosimy Weronike o zrobienie chlopakowi banerka. Zywiol to prawdziwe srebro, jak podeszlysmy dzis do jego kojca to chcial nas zalizac przez kraty blagajac o spacerek, na ktory nie zabralysmy go :-(:shake:

Posted

Dzieki Ick za przypomnienie, to dlatego ze nawet nie umiem jeszcze sobie skopiowac banerka a co dopiero zrobic, gdyby byl w miom podpisie to bym nie zapomniala :oops:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Zywiol to prawdziwe srebro, jak podeszlysmy dzis do jego kojca to chcial nas zalizac przez kraty blagajac o spacerek, na ktory nie zabralysmy go :-(:shake:

:mad: a która mu instrukcje zostawiła jak sobie kojec otworzyć ?!

wczoraj rano Żywioł tam gdzie zwykle pod wiatą mnie przywitał .. poszłam wpierw z moja Korą , wracam ... i nie ma Zywioła .. i co sie okazało ? ZOstał przeprowadzony do budynku ...

Żywioł zapragnął wolności :diabloti:... nauczył się , ze jak będzie drapał w odpowiednich miejscach na drzwiach to zasuwki wpadają w drgania i sie odsuwają !! Za pierwszym razem jak wyleciał, to P.Tomek go zamknął z powrotem nie przypuszczając, ze Zywioł zrobił to specjalnie , ale jak ten łobuz juz raz wyczaił co i jak to nie minęło 5 min jak z porwotem wyszedł sobie sam na spacer , . W związku z tym musiał zmienić miejsce zamieszkania na budynek, gdzie zasówki sa troszkę inne :diabloti:

NIe mozna mu zarzucić braku inteligencji :cool1:

Posted

hmm, nieee , a jak wygląda ? :oops: bo może widziałam, ale nie wiedziałam ze widziałam

tak Zywioł by wyglądał ze stojącymi uszami : wg mnie głupio :eviltong: jak przerośnięty królik

:loveu:

jak tych oczu mozna nie pokochac ?

ehhh

Posted

Agamika Greta siedzi u samej gory obok Diunki, jest bezowa i pieknie zbudowana. A Zywiol jak zwykle rozbrajajacy. Sama nie moge tego pojac ze on do tej pory nikomu nie wpadl w oko.

Posted

Boooski jest, oczy piękne :loveu::loveu::loveu: Jak zobaczyłam ostatnio ten kamyczek, patyczek i zabaweczkę to mi się bardzo smutno zrobiło, bo Żywiołek marnuje się siedząc w boksie :shake: