IKA & SONIA Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Zwracam honor Hanek :oops: faktycznie są. Quote
agamika Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 hihi, ja o zmianie lokum Pumy pisałam odnośnie allegro , tam jest podana Wieliczka . A Puma jest cudowna i bardzo ciężko coś wymyśleć o Niej poza zachwytami :oops::evil_lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 agamika napisał(a):hihi, ja o zmianie lokum Pumy pisałam odnośnie allegro , tam jest podana Wieliczka . A Puma jest cudowna i bardzo ciężko coś wymyśleć o Niej poza zachwytami :oops::evil_lol: Za dużo mam tego ostatnio i całą masę problemów. Poprawię jej dzisiaj.;) Quote
Ada-jeje Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Agamika, napisz mi prosze co sadzisz o adopcji Zywiola do bloku. Rodzina z trojka dzieci. Quote
agamika Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 To zlezy tylko od tego jacy są Ci ludzie. Zywioł nie ma cienia agresji w sobie , w zabawie poza tym nieszczęsnym kamieniem, tez mnei nie uszkodził ;). Oczywiście dzieci nie powinny wychodzic same na spacer z Zywiołem, ze wzg na jego siłę, no chyba ze to takie prawie dorosłe dzieci ;). Pytanie czy rpodzice rodzina bedzie miec czas codziennie na to aby Zywioł sie wybiegał , wybawił. Ja sama mieszkam w bloku i uwazam ze kwestie wybiegania psa energicznego sam ogród nierozwiązuje, niejednego takiego psa widziałam niewybawionego, bo włąscielom sie tylka truszyć na spacer nie chciało poza ogród . Choć prawda tez jest taka, ze ogród ułatwia sprawe . I czy zniosa ewnetualne zniszczenia na początku znajomości :evil_lol: bo jak on sie zachowa pozostawiony sam w domu , to niewiem ( ale wiadomo ze psa mozna wszystkiego nauczyc tylko trzeba chcieć ) i ja niewiem jak z czystością u niego , co prawda ja kupy nigdy u niego nie zastałam , ale wiadomo ze w domu rónie bywa;). Mysle ze powinni go poznac , zobaczyć co z niego za diablę , przemyśleć dogłębnie sprawe i dopiero podjąc decyzje . Quote
AMIGA Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ale on jest takim przekochanym diablęciem. Jak widzę ten jego pychol i łobuzerskie oczęta w hotelu, to od razu muszę się uśmiechać :loveu: Quote
2010 Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Ważne jest w jakie ręce ?odpowiedziałnych ludzi z dobrym sercem .. Często ludzie z ogrodem nie wyprowadzają swoich psiaków... A jak sie z dziećmi wyhasa , pospaceruje wystarczająco długo to nie będzie mieć żadnej niszczącej energii. Ważne jest czy maja czas nadługie i ciekawe ( z kijkami , z kamyszkami ) dla niego spacerki .... Quote
Ada-jeje Posted June 27, 2009 Posted June 27, 2009 Milo nam bylo dzisiaj poznac agamike, nasza mila opiekunke Zywiola, a przy okazji zobaczylysmy Zywiola u ktorego nie ma sladow po zabiegu. Nasza Dorka leosia zakochala sie w Zywiolku ale on wolal kamien :mad: Zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/proanimals-zaprasza-na-bazarek-na-ratowanie-astkow-do-5-lipca-do22-00-a-140953/index2.html Quote
Weronikaa Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Śliczniusio razem wyglądają :) A tak przy okazji - hop na pierwszą ! Quote
agamika Posted June 30, 2009 Posted June 30, 2009 Zywioł dziś dostał gumową zabawkę :) przebiła nawet kamyki :evil_lol: na krótkiej smyczy chodzi coraz lepiej . W sumie to bardzo ładnie idzie do momentu aż cos go bardzo zainteresuje , wtedy mu się jakiś pstryczek przełącza w głowie i trzeba się postarać zeby zwrócić na siebie jego uwagę ;) Quote
hanek Posted June 30, 2009 Author Posted June 30, 2009 Agamika, no ja nie mam słów żeby wyrazić wdzięczność za opiekę jaką roztaczasz nad naszymi psiakami:loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Tak Ruth Zywiol tez potrzebuje ogloszen i czeka. Quote
Ruth Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Na plakacie wpisać Kudłacz czy Żywioł? Edit: Dobra, wstępnie dałam Żywioł. Jak coś to mogę edytować w dokumencie imię. Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Ruth wybierz sobie cos z tego ogloszenia. :evil_lol: ŻYWIOŁ, młody mix Owczarka szuka domu (674221372) - Aukcje internetowe Allegro Quote
hanek Posted July 2, 2009 Author Posted July 2, 2009 Dzięki Ruth mamy plakacik do wieszania: http://proanimals.org/posters/poster_199.pdf Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 No to dzisiaj drukarka bedzie w ruchu. :loveu: Quote
Ada-jeje Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 Zywiol, wrzuciles swoja zabawke do spa :mad: za kare powinienes znow kamyki nosic.:evil_lol: Quote
agamika Posted July 2, 2009 Posted July 2, 2009 plakat super, tylko mi sie otwiera bez polskich znaków ? Zywioł nie chciał Wam pokazać zabawki i schował ja :evil_lol: ale ja wyczaiłam odpowiedni moment :P a tu dumny z siebie bo mysli ze schował ja tak ze ja nie znajdde :evil_lol: za to dziś łobuz wrzucił ja do "SPA " :shake:, ale odzyskałam ja :p Quote
2010 Posted July 3, 2009 Posted July 3, 2009 :loveu:Jaki ładny się zdobił , jaka piękną puchową sierść ma na grzbiecie. Quote
Ada-jeje Posted July 4, 2009 Posted July 4, 2009 Zmeczona dzisiejszym turne, zapomnialam zagladnac do Zywiolka :oops: ale on juz ostatnio pokazal nam ze woli agamike. :mad: Quote
agamika Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 A dawno mnie tu nie było :evil_lol:wiec cos przyniosłam A ZYwioł..ZYwioł woli zabawki :evil_lol: ostatni psiaki dostały od P.Tomka frisbee :) Zywioła niestety długo nie pożyło :roll:, ale ubawu miał co niemiara Quote
Ada-jeje Posted July 10, 2009 Posted July 10, 2009 Ach Zywiol, on jest naprawde zabawny i jakis taki smieszny :evil_lol: taki zabawny pies i ciagle nikt o niego nie dzwoni. :shake: Quote
Recommended Posts