Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hihi, ja o zmianie lokum Pumy pisałam odnośnie allegro , tam jest podana Wieliczka .

A Puma jest cudowna i bardzo ciężko coś wymyśleć o Niej poza zachwytami :oops::evil_lol:

Posted

agamika napisał(a):
hihi, ja o zmianie lokum Pumy pisałam odnośnie allegro , tam jest podana Wieliczka .

A Puma jest cudowna i bardzo ciężko coś wymyśleć o Niej poza zachwytami :oops::evil_lol:

Za dużo mam tego ostatnio i całą masę problemów. Poprawię jej dzisiaj.;)

Posted

To zlezy tylko od tego jacy są Ci ludzie. Zywioł nie ma cienia agresji w sobie , w zabawie poza tym nieszczęsnym kamieniem, tez mnei nie uszkodził ;). Oczywiście dzieci nie powinny wychodzic same na spacer z Zywiołem, ze wzg na jego siłę, no chyba ze to takie prawie dorosłe dzieci ;).

Pytanie czy rpodzice rodzina bedzie miec czas codziennie na to aby Zywioł sie wybiegał , wybawił. Ja sama mieszkam w bloku i uwazam ze kwestie wybiegania psa energicznego sam ogród nierozwiązuje, niejednego takiego psa widziałam niewybawionego, bo włąscielom sie tylka truszyć na spacer nie chciało poza ogród . Choć prawda tez jest taka, ze ogród ułatwia sprawe .

I czy zniosa ewnetualne zniszczenia na początku znajomości :evil_lol: bo jak on sie zachowa pozostawiony sam w domu , to niewiem ( ale wiadomo ze psa mozna wszystkiego nauczyc tylko trzeba chcieć ) i ja niewiem jak z czystością u niego , co prawda ja kupy nigdy u niego nie zastałam , ale wiadomo ze w domu rónie bywa;).

Mysle ze powinni go poznac , zobaczyć co z niego za diablę , przemyśleć dogłębnie sprawe i dopiero podjąc decyzje .

Posted

Ważne jest w jakie ręce ?odpowiedziałnych ludzi z dobrym sercem ..
Często ludzie z ogrodem nie wyprowadzają swoich psiaków...
A jak sie z dziećmi wyhasa , pospaceruje wystarczająco długo
to nie będzie mieć żadnej niszczącej energii.
Ważne jest czy maja czas nadługie i ciekawe ( z kijkami , z kamyszkami )
dla niego spacerki ....

Posted

Zywioł dziś dostał gumową zabawkę :) przebiła nawet kamyki :evil_lol: na krótkiej smyczy chodzi coraz lepiej . W sumie to bardzo ładnie idzie do momentu aż cos go bardzo zainteresuje , wtedy mu się jakiś pstryczek przełącza w głowie i trzeba się postarać zeby zwrócić na siebie jego uwagę ;)

Posted

Na plakacie wpisać Kudłacz czy Żywioł?
Edit: Dobra, wstępnie dałam Żywioł. Jak coś to mogę edytować w dokumencie imię.

Posted

plakat super, tylko mi sie otwiera bez polskich znaków ?

Zywioł nie chciał Wam pokazać zabawki i schował ja :evil_lol:

ale ja wyczaiłam odpowiedni moment :P

a tu dumny z siebie bo mysli ze schował ja tak ze ja nie znajdde :evil_lol:

za to dziś łobuz wrzucił ja do "SPA " :shake:, ale odzyskałam ja :p

Posted

A dawno mnie tu nie było :evil_lol:wiec cos przyniosłam

A ZYwioł..ZYwioł woli zabawki :evil_lol:

ostatni psiaki dostały od P.Tomka frisbee :) Zywioła niestety długo nie pożyło :roll:, ale ubawu miał co niemiara