agamika Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 miroszki widzę ze sie bawicie w psie sporty :diabloti: ..bo wiesz ... Żywioł byłby idealny do takich "zabaw" .. uwielbia prace z człowiekiem :razz: ma duży potencjał energetyczny , jest inteligentny , nie jest agresywny do psów ani ludzi :cool3: tak więc , akby ktoś sie Twoim zachwycał ... ;) to wiesz .. taki drugi czeka a my robimy małe kroczki jesli chodzi o wychodzenie SPOKOJNE z kojca ...tzn wyrywa sie jak zawsze na zewnątrz ale juz zrobi zaraz siad, i w miare spokojne zaczeka az go ubiore w łancuszek ( ja moja obroze gdzies posiałam :roll: wiedc chodzimy na hotelowych ) Quote
miroszki Posted June 6, 2009 Posted June 6, 2009 Agamika, nawet bez tej delikatnej aluzji będę reklamowała Żywioła wszystkim zainteresowanym :razz: (kilka razy nawet pewne osoby zaczepiały mnie na ulicy z pytaniami bezposrednio o... cenę psa :roll: Ale nie sądzę, żeby to był dobry materiał na właściciela, nawet potencjalnie ) Osobiście natomiast nie skusiłabym się na drugiego olbrzyma w domu. Ale ktoś na pewno czeka na Żywioła, tylko jeszcze się nie ujawnił niestety... Quote
2010 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 A :loveu:Zywiołek reklamy potrzebuje i zabawy :lol: Quote
agamika Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ma ktoś pożyczyć śliniaczek ? :evil_lol: zabawa w piłke kamykiem :eek2:aaaaaaaaaaaa ... gdzie jesteś ? (kamyku ) odzyskałem :multi: Ja i mój kamyk (leży koło prawej łapy ) ... teraz już będziemy razem na zawsze :loveu::evil_lol: JEDNAK ZYCIE JEST SMUTNE I OKRUTNE DALSZE LOSY ŻYWIOŁA I KAMYKA, W KOLEJNYM POŚCIE Quote
IKA & SONIA Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agamika uwielbiam Twoje relacje z wypraw z Żywiołkiem :klacz::klacz::klacz: Czekam na kolejne foty przystojniaka!!! Nie rozumiem, dlaczego nikt go nie chce :mad::mad: Quote
Ada-jeje Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Agamika, kochanie jak wyglada termin kastracji dla naszego pupila :crazyeye: Piekne dzieki za opieke nad Zywiolem :modla::modla::modla: Quote
rita60 Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Szkoda,ze moj Parys nie moze isc na spacer z Zywiołem,moze wreszcie by go zmeczył:evil_lol:nawet slinia sie tak samo:lol: Quote
Ada-jeje Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 Rita a moze potrzebujesz kolegi dla swojego Parysa, :razz: hmm oczywiscie na stale :evil_lol: Quote
rita60 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ada-jeje napisał(a):Rita a moze potrzebujesz kolegi dla swojego Parysa, :razz: hmm oczywiscie na stale :evil_lol: Ja to bym chciała,Parys niekoniecznie/to terrorysta i zazdrosnik/:cool3: Quote
agamika Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 c/d. kamykowych opowieści Na drodze szczęścia dwojga ... istot ? .. stanęłam nieopatrznie ja :shake: robiąc zdjęcie pokazujące wielkość łapy Zywioła .... Żywioł, nie mógł .. po prostu nie mógł tego tak zostawić :mad: i zaczął knuć plan zemsty .. ja niczego się nie spodziewałam .. no bo czy taka słodka mordka mogłaby coś złego kombinować ? Chodziliśmy sobie drogą, ja robiłam zdjęcia dla Amigi, jakiś kwiatków przy drodze a Żywioł ... tak niby ze zmęczenia położył się na wale przy drodze jakieś 70 cm powyżej ... 10 sek później poczułam ostry ból w lewej stopie :placz::pissed::eek::hmmmm: to ten wredny, złośliwy podstępny :wallbash: kudłaty *&%*&%*&%* spuścił mi tego kamola na stopę :placz::snipersm::flaming: to zobaczyłam tuz przed zemstą Zywioła I tak to Zywioł poświęcił swojego kamola w imię zemsty . Stopa moja na szczęście bez złamań :evil_lol:, ale booooolało :placz: RAPORT : WYJŚCIE ZBOKSU : zryw na wolnośc bezustannie, ale zaraz po wyjsciu, robimy "siad "i czeka na założenie łancuszka ZEJŚCI ZE STOKU ZWIROWEGO : powoli pod scisłą i skupioną kontrolą zchodze z żywiołem a nie jadę za Zywiołem :evil_lol: SPACER : wykonanie komend - bdb , skupienie na człowieku - db+ , niezaczepianie psów - bdb , omijanie SPA i kazdej napotkanej kałuzy - ndst :diabloti: STAN JAJECZNY : jeszcze dwa , jutro stan ulegnie zmianie :diabloti: do zera :evil_lol: ZAKLESZCENIE : karusiap uratowała Zywioła dzis od jednego wstrętnego kleszczora ( bleeee... ) Quote
Ada-jeje Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Agamika Twoje opowiadania sa niesamowite, :shake: ile ja lez wyleje :placz: ze smiechu, czytajac Twoje posty. Wyobrazam sobie Twoj bol, ale i tak nie moglam sie powstrzymac od smiechu :shake: Quote
2010 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 ja nie wierzę aby ta mordka mogła coś złego wykombinować, i to przeciwko Tobie....Nie możliwe ....to przypadek ...... :loveu:Prześliczna mordka !!! Quote
AMIGA Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 No własnie - ja widziałam jego niewinną minkę po tym zdarzeniu i wcale nie uwierzyłam, że on coś takiego mógłby wymysleć. To Agamika pewnie sama się "walnęła" żeby ja wszyscy żałowali :mad::evil_lol:;) Quote
Weronikaa Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Zapraszam na bazarek dla potrzebujących astów : <KLIK> :smile::smile::smile: Quote
karusiap Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Pan Tomek prosil,zeby przekazac ze Zywiol po wczorajszej kastracji czuje sie bardzo dobrze. Quote
Ada-jeje Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Karusiap dziekujemy za info. i cieszymy sie ze Zywiol juz bez diamentow :evil_lol: Quote
agamika Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 wczoraj popołudniu, nic znac nie było ze on jakiśkolwiek zabieg miał, choć chłopak który tam pomaga twierdził ze rano był taki troszkę smutny , jakby rozmyślał nad utratą . Ale myssle ze mu sie to tylko zdawało przez męski pryzmat patrzenia :evil_lol: Za top Zywioł był nieszcęsliwy, bo mu do Spa zabrobiłam iśc :shake: a tam TYYYYYYYle wody podeszczach sie nazbierało :lol: Quote
IKA & SONIA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 agamika napisał(a): Za top Zywioł był nieszcęsliwy, bo mu do Spa zabrobiłam iśc :shake: a tam TYYYYYYYle wody podeszczach sie nazbierało :lol: Niedobra ciocia Agamika zabroniła Żywiołkowi SPA :eviltong: Przeżyje chłopak jakoś te braki i po zagojeniu ranki znowu będzie zażywał błotnych kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Zywiol !!! czyzby do ciebie usmiechnelo sie slonko :crazyeye: Quote
2010 Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Trzymam mocnooooooooooo kciuki za ŻywioŁka - Uszatka :loveu: Quote
Ada-jeje Posted June 17, 2009 Posted June 17, 2009 Nie z Przelomu, :shake: telefon byl z Krakowa :lol: Quote
Recommended Posts