Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

miroszki widzę ze sie bawicie w psie sporty :diabloti:

..bo wiesz ... Żywioł byłby idealny do takich "zabaw" .. uwielbia prace z człowiekiem :razz: ma duży potencjał energetyczny , jest inteligentny , nie jest agresywny do psów ani ludzi :cool3:

tak więc , akby ktoś sie Twoim zachwycał ... ;) to wiesz .. taki drugi czeka

a my robimy małe kroczki jesli chodzi o wychodzenie SPOKOJNE z kojca ...tzn wyrywa sie jak zawsze na zewnątrz ale juz zrobi zaraz siad, i w miare spokojne zaczeka az go ubiore w łancuszek ( ja moja obroze gdzies posiałam :roll: wiedc chodzimy na hotelowych )

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agamika, nawet bez tej delikatnej aluzji będę reklamowała Żywioła wszystkim zainteresowanym :razz: (kilka razy nawet pewne osoby zaczepiały mnie na ulicy z pytaniami bezposrednio o... cenę psa :roll: Ale nie sądzę, żeby to był dobry materiał na właściciela, nawet potencjalnie )
Osobiście natomiast nie skusiłabym się na drugiego olbrzyma w domu. Ale ktoś na pewno czeka na Żywioła, tylko jeszcze się nie ujawnił niestety...

Posted

ma ktoś pożyczyć śliniaczek ? :evil_lol:

zabawa w piłke kamykiem

:eek2:aaaaaaaaaaaa ... gdzie jesteś ? (kamyku )

odzyskałem :multi:

Ja i mój kamyk (leży koło prawej łapy ) ...
teraz już będziemy razem na zawsze :loveu::evil_lol:

JEDNAK ZYCIE JEST SMUTNE I OKRUTNE
DALSZE LOSY ŻYWIOŁA I KAMYKA, W KOLEJNYM POŚCIE

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Rita a moze potrzebujesz kolegi dla swojego Parysa, :razz: hmm oczywiscie na stale :evil_lol:

Ja to bym chciała,Parys niekoniecznie/to terrorysta i zazdrosnik/:cool3:

Posted

c/d. kamykowych opowieści

Na drodze szczęścia dwojga ... istot ? .. stanęłam nieopatrznie ja :shake: robiąc zdjęcie pokazujące wielkość łapy Zywioła ....

Żywioł, nie mógł .. po prostu nie mógł tego tak zostawić :mad: i zaczął knuć plan zemsty .. ja niczego się nie spodziewałam .. no bo czy taka słodka mordka mogłaby coś złego kombinować ?

Chodziliśmy sobie drogą, ja robiłam zdjęcia dla Amigi, jakiś kwiatków przy drodze a Żywioł ... tak niby ze zmęczenia położył się na wale przy drodze jakieś 70 cm powyżej ...

10 sek później poczułam ostry ból w lewej stopie :placz::pissed::eek::hmmmm:

to ten wredny, złośliwy podstępny :wallbash: kudłaty *&%*&%*&%*

spuścił mi tego kamola na stopę :placz::snipersm::flaming:

to zobaczyłam tuz przed zemstą Zywioła

I tak to Zywioł poświęcił swojego kamola w imię zemsty . Stopa moja na szczęście bez złamań :evil_lol:, ale booooolało :placz:

RAPORT :

WYJŚCIE ZBOKSU : zryw na wolnośc bezustannie, ale zaraz po wyjsciu, robimy "siad "i czeka na założenie łancuszka

ZEJŚCI ZE STOKU ZWIROWEGO : powoli pod scisłą i skupioną kontrolą zchodze z żywiołem a nie jadę za Zywiołem :evil_lol:

SPACER : wykonanie komend - bdb , skupienie na człowieku - db+ , niezaczepianie psów - bdb , omijanie SPA i kazdej napotkanej kałuzy - ndst :diabloti:

STAN JAJECZNY : jeszcze dwa , jutro stan ulegnie zmianie :diabloti: do zera :evil_lol:

ZAKLESZCENIE : karusiap uratowała Zywioła dzis od jednego wstrętnego kleszczora ( bleeee... )

Posted

Agamika Twoje opowiadania sa niesamowite, :shake: ile ja lez wyleje :placz: ze smiechu, czytajac Twoje posty. Wyobrazam sobie Twoj bol, ale i tak nie moglam sie powstrzymac od smiechu :shake:

Posted

ja nie wierzę aby ta mordka mogła coś złego wykombinować,
i to przeciwko Tobie....Nie możliwe ....to przypadek ......
:loveu:Prześliczna mordka !!!

Posted

No własnie - ja widziałam jego niewinną minkę po tym zdarzeniu i wcale nie uwierzyłam, że on coś takiego mógłby wymysleć. To Agamika pewnie sama się "walnęła" żeby ja wszyscy żałowali :mad::evil_lol:;)

Posted

wczoraj popołudniu, nic znac nie było ze on jakiśkolwiek zabieg miał, choć chłopak który tam pomaga twierdził ze rano był taki troszkę smutny , jakby rozmyślał nad utratą . Ale myssle ze mu sie to tylko zdawało przez męski pryzmat patrzenia :evil_lol:

Za top Zywioł był nieszcęsliwy, bo mu do Spa zabrobiłam iśc :shake: a tam TYYYYYYYle wody podeszczach sie nazbierało :lol:

Posted

agamika napisał(a):

Za top Zywioł był nieszcęsliwy, bo mu do Spa zabrobiłam iśc :shake: a tam TYYYYYYYle wody podeszczach sie nazbierało :lol:

Niedobra ciocia Agamika zabroniła Żywiołkowi SPA :eviltong:

Przeżyje chłopak jakoś te braki i po zagojeniu ranki znowu będzie zażywał błotnych kąpieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: