2010 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 Poczekamy :razz: Żywiołek to dla aktywnych osób. Świetny trening i brzuszka nie będzie. A dzieci lubi ? A żywiołowy to dobrze chyba świadczy że pies zdrowy...:lol: Quote
agamika Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 dzieci.. hmm ... na pewno nie nielubi :evil_lol: ... tylko ze może je zmieść jak tornado :diabloti::loveu: ... Ja go nie raz na silę do kojca wpychałam , ściągałam mu obroże jak jadł , wyrywałam z pyska patyczki, na siłe przytrzymywałam w miejscu, żeby go w szelki ubrać . dotykałam łap , ogona, szyi , uszu .. głaskałam jak gryzł swojego patyczka i NIGDY nie wykazał żadnej agresji w moim kierunku , Tak więc wydaje mi sie ze do dzieci spokojniemógłby iśc, z tym ze na pewno do ludzi którzy biorą pod uwagę to, ze pies ,moze wywrócić podrapać itd ;) .. no w koncu Zywioł :eviltong: a wracając do obiecanych zdjęc .. przystojniak, no nie ? :cool3: wyciąganie patyczka :evil_lol: i zabawa w chowanego :evil_lol: i juz mamy dwa patyczki :lol: Quote
2010 Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 o jeszcze wyładniał? To psiak z krwi i kosci...Mocny.... Może do dużych dzieci i z czasem nauczy sie dobrych manier. A gdzie miał się ich nauczyć ? tym schronie ? w tym piekle z ranami? Fotki to już profesjonalne i koniecznie trzeba je wstawić do ogłoszeń !!!!!!!! :loveu:Taki piękny i mocny psiaczek !!!!!!!!!CUDOWNY!!!!!!!!!:loveu: Quote
2010 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :loveu:Piękniś ! Ale on powinien się wabić USZATEK ! To fotki z jego czarną kolezanka i zmienia się czasami na czarno .:evil_lol: Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Az dziw bierze, on taki ladny a tu nikt o niego nie pyta :mad: Quote
2010 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Potrzebny jest dla niego bannerek ! To sobie go wkleję. Kto zrobi bannerek Quote
agamika Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :oops: upsasa , to jest Grot, kolega, wklejony przypadkiem bo mi sie jego fota do "albumu "ZYwioła załapała ... tu jest główka Zywiołka Quote
2010 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Ta rana na głowie się już wygoiła, tylko jeszcze futerko musi odrosnąć? Quote
2010 Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 :loveu:Wielkie dzięki ! Już wklejam :lol: Śliczny bannek musi mu szczęście przynieść ! Quote
Paulina_mickey Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 A proszę niech mu szczęście przyniesie. Szkoda, że tak mało miejsca w podpisie jest. :roll: Quote
agamika Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 to jest tylko już blizna , i nie wiem czy zarośnie sierscią, czy tak zostanie, bo on miała prawie całą głowę ogoloną i reszta jak widać bardzo ładnie zarasta,m a to miejsce na razie nie ;) Żywioł nie jest konfliktowym psem, do psów :) a to tez jest plus , tak delikatnie sprawdzałyśmy, jak reaguje na psy w swoim otoczeniu i jest ok . NIe wiem jakby to było w domu z drugim psem, ale z rozsadnymi ludzi drugie psisko raczej nie byłoby przeszk0odą w adopcji .Szczególenie jakby to była sunia ;) Quote
agamika Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 i jeszcze zdjęcia zaległe :evil_lol: ochłoda po spacerku :oops: Quote
Ada-jeje Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 I znow kapiel w bajorku, dla Zywiola to prawdziwe spa :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
2010 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Hej :loveu:Uszatku-Żywiołku masz taki ładny bannerek u mnie. Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Na placz juz sie zbiera, adopcje calkowicie stoja, telefon milczy jak zaklety :placz::-( Quote
agamika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 chwila zadumy, pies czy zabawka ? ale oczywiście wygrała zabawka :evil_lol: z adopcjami chyba wszędzie zastój :shake: a z linii frontu .. Żywioł jak zaznał spacerów coraz trudniej akceptuje zamknięcie w kojcu :-(, cały czas jak tylko mnie zobaczy robi awanturę, nawet gdy dopiero co wrócił ze spaceru. Na spacerze chodzi na długiej lince, przydałoby się go uczyć chodzenia na krótkiej, ale ja nie mam sumienia ograniczać mu jedyny czas swobody jaki ma :oops: . Za to przypomniał sobie komendę "waruj" i teraz już (oczywiście za aport :evil_lol: ) robi ja bez zarzutu . Quote
rita60 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Sliczny ten kudłaty szorstki:lol:zobaczcie jaka ta sunia w jego typie:razz: Tez ma watek na dogo:roll: Quote
Ada-jeje Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Rita ale nasz kudlacz ma jedno uszko klapniete, i tym sie roznia :lol: Quote
rita60 Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ada-jeje napisał(a):Rita ale nasz kudlacz ma jedno uszko klapniete, i tym sie roznia :lol: No wiem:razz:tylko to podobienstwo:p Quote
agamika Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Rita, zepsujcie suni ucho i będzie :evil_lol: W krk schronisku jest Alga, sunia bez przedniej łapki która mogłaby uchodzić za siostrę Żywioła ;) z wyglądu i temperamentu ... Niestety z jej spacerami jest problem, bo jest w boksie najniżej w hierarchii ... czyli albo by trzeba cały boks zabrac na spacer ( a na to zawsze nas za mało jest .. albo jej powrót byłby zagrozony pogryzieniem ..buuu) A tu z ostatniego spaceru pozdrowienia Quote
miroszki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Jest cudownym psem!!! ;) Bardzo przypomina naszego Jaszkę, a na pewno jest w jego typie. Przede wszystkim ze względu na to podobieństwo zajrzałam do wątku Kudłacza. Quote
Ada-jeje Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Miroszki alez my chetnie widzimy nowe cioteczki na watku Zywiola. :loveu: Quote
miroszki Posted June 5, 2009 Posted June 5, 2009 Ja z kolei chętnie zobaczę tę uśmiechniętą mordkę w nowym stałym domku :loveu: Quote
Recommended Posts