Ada-jeje Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 Przystojniaku mam nadzieje ze po dlugim weekendzie unajdziesz domek :roll: Quote
malawaszka Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 ooo wow to jest ten pies? ale cudnie, że go wzięłyście!!! :loveu: wrzucę na adopcyjną sznaucerową bo jak mix sznupa to musi tam być :loveu: Quote
agamika Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Ostatnio za Żywiołem biegała Majka :evil_lol: i muszę lekko zweryfikować , stwierdzenie ze ładnie chodzi na smyczy on bardzo ładnie chodzi na smyczy jeśli akurat nie ciągnie do psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Aporcik uwielbiamy :cool3: i baaardzo już się buntuje przeciw zostawaniu w boksie :-( rozpacza strasznie , jakby w tym boksie czekało go obdzieranie ze skóry , biduś a po włosku np Żywioł (żywiołowy ) to vispo np, ale mi tam Żywioł sie podoba jako imię :) Quote
Ada-jeje Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Vispo hmm, podoba mi sie bardziej, i dodatkowo po wlosku :evil_lol: krotki dzwiek na ktory szybciej pies reaguje. Malawaszka dziekujemy ze dojrzalas piesa, :roll: i wrzucilas go na sznaucery, moze tam go ktos wypatrzy :crazyeye: Quote
2010 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Co tam musi sie troche wyszalec.Nie mial okazji nauczyc sie chodzic na smyczy.Nie lubi siedziec sam w boksie, to mu schron przypomina.... Ale USZY ma wspaniale a jaki fotogeniczny :loveu:Co fotka to fadniejsza. Quote
2010 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 no tak samo jak moj psiak:evil_lol:uwielbia psie towarzystwo.Tylko wiecej znacznie wiecej wazy...i moze reke wyrwac ze stawu... cos posty przeskakuja Quote
agamika Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 on umie chodzić na smyczy :D , tylko ze jak widzi psa w odległości bliższej jak 15 m, to już wtedy zapomina, ze na drugim końcu smyczy ktoś jest :evil_lol: a ucho wskazuje kierunek marszu do skarbu :cool1::cool3: Quote
Ada-jeje Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Jestescie wspaniale ofiarujac biegi i spacery, Zywiolowi i Pointerowi. Beda mialy wieksza szanse na nowy DS, wiedzac wszystko o potrzebach psa. A jak wyglada rana na glowie naszego Zywiola, czy kudelki juz odrosly i czy sa slady po ranie. Dziekujemy tez za piekne foteczki. Quote
agamika Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :diabloti:a wcale nie z ostatniego :P ale od początku 1. rana - zrobił się bardzo ładny strupek :) ale na kudełki to trochę będzie trzeba poczekać 2. Zywioł dzis był w swoim zywiole :evil_lol: .. wzięłam go na takiej ponad 10 lince . Spacer był super! biegał za patykami , zaliczył rów melioracyjny :oops: taki który "moja " Korcia juz od roku odwiedza i SPA sobie urządza. Zywioł zeby nie byc gorszym to wyłozył sie cały w wodzie i wyszedł do mnie błotnisty potwór. Bardzo ładnie reaguje na przywoływanie, choć nie zawsze od razu - puscić całkiem ze smyczy bym nie polecała zbyt szybko nowym właścielom, bo on do psów na pewno poleci czy do czegoś innego ;) . Patyczka zoaczycie jakego sobie znalazł :p ... On miał normalnego właściciela (tak mi sie wydaje ) to raczejnie był podwórkowy pies on uwielbia spacery, zabawy , to jest pies dla kogoś kto lubi wędrówki, czy aktywnie spędzać czas , go na podwórku ROZNIESIE ! 3. Lolcia nasza zrobiłamu dzis test na maluchy :roll: ja byłam na zewnętrznej łące a ona biegała po terenie hotelu, bawuiąc się , ale okazało sie ze mimo ze nie jest ona mikroskopijna to przecisnęła sie do nas miedzy prętami bramnki , (gówniara niegrzeczna :roll: ) ... Lolcia podbiegła do nas, ale rozmiary chłopaka ja troche oniesmieliły :) Zywioł byłbardzo grzeczny, piszczał do niej, ale nie startował, jak kiedys do Rexa :cool1: Quote
2010 Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 taki z niego :loveu:Zywiol a lubi sie fotografowac. Piekne fotki.:lol: Co za uszy! No i uczy sie chetnie ten nasz milusinki. Quote
2010 Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Czy Żywiołek ma ogłoszenie w alegratka ? Czy można zmienić mu fotki na nowsze w niektórych ogłoszeniach. :loveu:I wypiękniał nam ..... pod troskliwą opieką agamiki. Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 nie miałam neta przez weekend i obiecanych fot nie miałam jak wstawić :oops: w sb byłyśmy w hoteliku :) Zywioł wybiegał s ie na długiej lince i coraz bardziej wychodzi z niego fajny zabawowy posłuszny pies . tylko ...zepsuliśmy jego obrożę :oops: .. Żywioł biegł biegł biegł ... i pękło kółko przy obroży :angryy: . Przybiegł od razu na zawołanie , ale ja miałam dusze na ramieniu :shake: a teraz kilka obiecanych fot paaatyyyyyczek wytacham go wytacham no jeszcze troche .... i .... MAAAAm cdn Quote
Weronikaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Jak miło oglądać takie właśnie fotki :loveu: Żywiołku, ty się chyba wybiegałeś za wszystkie czasy :multi: Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Agamika Ty to nazywasz patyczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to juz druga obroza ktora zalatwil Zywiol, u pierwszej tez zerwalo sie kolko jak zobaczyl kota. My z hanek tez mialysmy dusze na ramieniu jak polecial za kotem, na szczecie nie zjadl go :shake: Quote
2010 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 o jaka piękna okolica, a Żywiołek w swoim żywiole :evil_lol:. Quote
IKA & SONIA Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Chłopka ma Alegratkę. Foty piękne :loveu::loveu::loveu: Quote
agamika Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 ja tego psa po prostu uwielbiam :oops: dzis miał paskudnego kleszczora :-o na głowie, ja jak go wyczulam to myslałam ze zemdleję ... ma szczęście karusiap była w pobliżu:loveu: i zdjęła tego potwora z Zywiołka , bo ja to sie boje :oops: .. juz wole Drwala po nosie całowac, niz kleszczy tykac Rana na głowie bardzo ładnie sie wygoiła, strupek juz jest niewielki :) i meszek na głowie jest coraz wyraźniejszy :) i kilka kolejnych zaległych fot :) od takiego patyczka Zywioł zaczynał ale wiadomo, ze hasanie po łace jest męczące , więc .... pora na ochłodę :oops: cdn Quote
Ada-jeje Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Nie moge, :shake: on sie chyba w blotku wykapal :mad:mam cicha nadzieje agamika ze nie ucierpial za bardzo na tym twoj ubior. :evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 hahaha ależ mu się SPA trafiło :evil_lol::loveu: Quote
Recommended Posts