Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio za Żywiołem biegała Majka :evil_lol: i muszę lekko zweryfikować , stwierdzenie ze ładnie chodzi na smyczy

on bardzo ładnie chodzi na smyczy jeśli akurat nie ciągnie do psów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Aporcik uwielbiamy :cool3:

i baaardzo już się buntuje przeciw zostawaniu w boksie :-( rozpacza strasznie , jakby w tym boksie czekało go obdzieranie ze skóry , biduś

a po włosku np Żywioł (żywiołowy ) to vispo np, ale mi tam Żywioł sie podoba jako imię :)

Posted

Vispo hmm, podoba mi sie bardziej, i dodatkowo po wlosku :evil_lol: krotki dzwiek na ktory szybciej pies reaguje. Malawaszka dziekujemy ze dojrzalas piesa, :roll: i wrzucilas go na sznaucery, moze tam go ktos wypatrzy :crazyeye:

Posted

Co tam musi sie troche wyszalec.Nie mial okazji nauczyc sie chodzic na smyczy.Nie lubi siedziec sam w boksie, to mu schron przypomina....
Ale USZY ma wspaniale a jaki fotogeniczny :loveu:Co fotka to fadniejsza.

Posted

no tak samo jak moj psiak:evil_lol:uwielbia psie towarzystwo.Tylko wiecej znacznie wiecej wazy...i moze reke wyrwac ze stawu...
cos posty przeskakuja

Posted

on umie chodzić na smyczy :D , tylko ze jak widzi psa w odległości bliższej jak 15 m, to już wtedy zapomina, ze na drugim końcu smyczy ktoś jest :evil_lol:

a ucho wskazuje kierunek marszu do skarbu :cool1::cool3:

Posted

Jestescie wspaniale ofiarujac biegi i spacery, Zywiolowi i Pointerowi.
Beda mialy wieksza szanse na nowy DS, wiedzac wszystko o potrzebach psa.
A jak wyglada rana na glowie naszego Zywiola, czy kudelki juz odrosly i czy sa slady po ranie. Dziekujemy tez za piekne foteczki.

Posted

:diabloti:a wcale nie z ostatniego :P

ale od początku

1. rana - zrobił się bardzo ładny strupek :) ale na kudełki to trochę będzie trzeba poczekać

2. Zywioł dzis był w swoim zywiole :evil_lol: .. wzięłam go na takiej ponad 10 lince . Spacer był super! biegał za patykami , zaliczył rów melioracyjny :oops: taki który "moja " Korcia juz od roku odwiedza i SPA sobie urządza. Zywioł zeby nie byc gorszym to wyłozył sie cały w wodzie i wyszedł do mnie błotnisty potwór.
Bardzo ładnie reaguje na przywoływanie, choć nie zawsze od razu - puscić całkiem ze smyczy bym nie polecała zbyt szybko nowym właścielom, bo on do psów na pewno poleci czy do czegoś innego ;) . Patyczka zoaczycie jakego sobie znalazł :p ...
On miał normalnego właściciela (tak mi sie wydaje ) to raczejnie był podwórkowy pies

on uwielbia spacery, zabawy , to jest pies dla kogoś kto lubi wędrówki, czy aktywnie spędzać czas , go na podwórku ROZNIESIE !

3. Lolcia nasza zrobiłamu dzis test na maluchy :roll: ja byłam na zewnętrznej łące a ona biegała po terenie hotelu, bawuiąc się , ale okazało sie ze mimo ze nie jest ona mikroskopijna to przecisnęła sie do nas miedzy prętami bramnki , (gówniara niegrzeczna :roll: ) ... Lolcia podbiegła do nas, ale rozmiary chłopaka ja troche oniesmieliły :) Zywioł byłbardzo grzeczny, piszczał do niej, ale nie startował, jak kiedys do Rexa :cool1:

Posted

Czy Żywiołek ma ogłoszenie w alegratka ?
Czy można zmienić mu fotki na nowsze w niektórych ogłoszeniach.
:loveu:I wypiękniał nam ..... pod troskliwą opieką agamiki.

Posted

nie miałam neta przez weekend i obiecanych fot nie miałam jak wstawić :oops:

w sb byłyśmy w hoteliku :) Zywioł wybiegał s ie na długiej lince i coraz bardziej wychodzi z niego fajny zabawowy posłuszny pies . tylko ...zepsuliśmy jego obrożę :oops: .. Żywioł biegł biegł biegł ... i pękło kółko przy obroży :angryy: . Przybiegł od razu na zawołanie , ale ja miałam dusze na ramieniu :shake:

a teraz kilka obiecanych fot

paaatyyyyyczek

wytacham go

wytacham

no jeszcze troche ....

i ....

MAAAAm

cdn

Posted

Agamika Ty to nazywasz patyczkiem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to juz druga obroza ktora zalatwil Zywiol, u pierwszej tez zerwalo sie kolko jak zobaczyl kota. My z hanek tez mialysmy dusze na ramieniu jak polecial za kotem, na szczecie nie zjadl go :shake:

Posted

ja tego psa po prostu uwielbiam :oops:

dzis miał paskudnego kleszczora :-o na głowie, ja jak go wyczulam to myslałam ze zemdleję ... ma szczęście karusiap była w pobliżu:loveu: i zdjęła tego potwora z Zywiołka , bo ja to sie boje :oops: .. juz wole Drwala po nosie całowac, niz kleszczy tykac

Rana na głowie bardzo ładnie sie wygoiła, strupek juz jest niewielki :) i meszek na głowie jest coraz wyraźniejszy :)

i kilka kolejnych zaległych fot :)

od takiego patyczka Zywioł zaczynał

ale wiadomo, ze hasanie po łace jest męczące , więc ....

pora na ochłodę :oops:

cdn