Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 350
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Oddział w Olsztynie ma wzór tatuaży ***L

Biuro jest czynne : wt, czw 11 - 19, pt 11 - 17

Z tego co widzę mają tam hodowle posokowca hanowerskiego. Może warto zadzwonić do tego hodowcy i zapytać (nr 607-923-334)

Posted

Odezwał się do mnie admin z forum gończych polskich - to jednak POSOKOWIEC BAWARSKI.

Sunia ładnie zjadła obiad, teraz śpi. To uosobienie łagodności :loveu:

Tylko smutna jest bardzo - patrzy na mnie i w oczach ma: "No kiedy odwieziesz mnie w końcu do domu???"

:cry::cry::cry::cry::cry:

Zapraszam na nasz wątek. Prosimy bardzo o pomoc w odnalezieniu hodowli lub właściciela :-(

Posted

WŁAŚCICIEL SIĘ ZNALAZŁ :) :) :)

Sunia faktycznie zaginęła - ma już 15 lat i chodzi nawet bez obroży, bo ma guza na szyi. Pani była w warzywniaku a pies czekał na nią i jakiś gówniarz rzucuł koło niej petardą. Sunia się wystraszyła i uciekła, pani nie mogła jej dogonić.
W efekcie przebiegła 2 osiedla... albo trzy nawet.

Sunia ma na imię Fuga i jest z hodowli spod Olsztyna - czyli wszystko się zgadza, nr tatuażu zakończony na L.

Nie wiecie nawet jak się cieszę!!!!!!!!

Aha, pani zadzwoniła do schronu i tam podali jej moje dane.

Posted

Hip, hip, hurra :multi:
Powiedz jej pani,żeby jednak może szelki jej zakładała z adresówką albo nie spuszczała ze smyczy, przecież mogła wpaść pod samochód ...
Zmień tytuł, żeby było wiadomo, że happy end :loveu:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

Z tego co czytałam (może źle nie wiem) tatuowane są rasowe psy. Właściciela można znaleźć, bo numer tatuażu jest wpisany w rodowód. Nie wiem może najlepiej podzwoń do hodowli różnych podając numer tatuażu...

• 1 month later...
Posted

psiak znaleziony dzisiaj - ma tatuaz. czy jest jakaś szansa na sprawdzenie tego numeru ? chcialabym dotrzec do hodowli i odnaleźć własciciela ...

zkwp jest czynny dopiero w poniedzialek, nie mamy dla niego tymczasu....

Posted

W Łodzi zginął czarno-biały husky. Miał czerwoną obrożę. Nie wiem czy miał tatuaż, ale właściciel szuka go już ponad trzy tygodnie. Może masz jakieś fotki?

Posted

fotke moze wstawimy pozniej. Tak czy siak mam nadzieje ze trafimy do właściciela po tatuazu, pies jest z Częstochowy i nie wygląda na takiego co by sie zgubił ponad trzy tygodnie temu, ale mozna to sprawdzic, jest jakis kontakt do tego właściciela?

Posted

to że ma tatuaż z od. CZĘSTOCHOWA nie znaczy że musi mieszkać w CZĘSTOCHOWIE
a psy zagubione znajdowano w różnych dziwnych miejscach , więc to że pies z Łodzi znalazł się nagle w Częstochowie nie będzie żadną rewelacją
ktoś go mógł ukraść , przygarnąć , wywieź a potem np. wyrzucić , bo pies ma tatuaż / wiele było takich przypadków /
najlepiej sprawdzić w poniedziałek w oddziale z czyjej hodowli pies pochodzi , może hodowca będzie pamiętał komu sprzedał psa
jeśli ma umowę kupna sprzedaży to będzie to na pismie
jeśli takowej nie spisał, to miejmy nadzieję że chociaz pamięta gdzie pies został sprzedany

Posted

Wysłałam właśnie sms-a do właściciela tego zaginionego psa z pytaniem czy pies się odnalazł. A to treść ogłoszenia z łodzkiego Ekspresu Ilustrowanego.
• 8 IV w rej. ul. Wałbrzyskiej/Warszawskiej zaginął pies
siberian husky, czarno-biały z niebieskimi oczami,
w czerwonej obroży. Nagroda! 0-503-162-356.