KarolinkaAndRoni Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Witamy was bardzo serdecznie i prosimy o wiecej fotek:) Do mnie Roni teraz trafil jak byl troszke wiekszy i rowniez po traumatycznym dziecinstwie ale teraz jest wesolym psiakiem:) Quote
AlaNowak Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Czesc:) nazywam sie tak jak w nicku:eviltong: Obecnie mam pieska rasy basenji i kundelka, ktory został przeze mnei znaleziony w lesie (byl przywiazany do drzewa):angryy: . Na forum jestem juz od pol roku. Najczesciej siedze na adopcjach, wystawach i V grupie. Teraz zamierzam przychodzic rowneiz tutaj, poniewaz chcialabym czegos wiecej dowiedziec sie o goldenach. A że zamierzam sprowadzić zzagranicy za kilka lat goldka to na pewno wiedza i znajomosci przydadza mi sie:) pozdrawiam i mam nadzieje, ze sie tu zadomowie:lol: Quote
AlaNowak Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 oh, co za przesympatyczne powitanie:cool3: :loveu: Quote
cuciola Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 u nas w retrieverkach jest TYLKO sympatycznie! :) Quote
Gazuś Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Hej, ala, my to się chyba jeszcze na dziale wystawy spotykamy często! :lol: Widać masz plany sprowadzenia piesa zza granicy takie jak ja :cool3: Pies, czy suka? masz juz jakieś konkretne hodowle, konkretne typy? Quote
AlaNowak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 na razie jescze sie przygladam zdjeciom na www:cool3: A Ty Gazuś??? Podaj mi moze jakies www twoich ulubionych hod:) Raczej brałabym psa, ale to się jescze okaże:) Quote
M&M&O&I Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 ja też będę sprowadzać z zagranicy goldka :cool3: Quote
AlaNowak Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 pochwal sie goldenmanko:cool3: skad i jakiej plci bedzie maluch??? Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oj, ja też chcę sprowadzić Złotko z jakiegoś zakątka świata (może niedługo.... ). ;-) a najchętniej to ze Szwecji. jak już tutaj jestem... ... na forum jestem od niedawna. pewnie parę osób mnie zna, a zapewne większośc nie. ;-) nazywam sie Sylwia i mam Rodzinkę w której w skład wchodzą trzy Blondyny- Aga (Agnes Tuskulum), Banty (Banty Zimny Nosek) dla Przyjaciół Bandzior, lub Bandziochica :lol: , i Algę (Algida z Gangu Goldena- czy "moja" Dziewczyna ;-)). Więcej o Nich i chyba ogólnie o Nas- www.zgangugoldena.prv.pl Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 oj, tak tak (nie patrzeć na fotki w dziale "typy goldenów" :shake: ). Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 bo jak już kilka osób pisało psa wyciągnęłam na fest. :evil_lol: (a to niezbyt dobra reklama dla "handlera" od siedmiu boleści... :oops: :lol: ) Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 musisz wyjechac to Ameryki- tam tak wyciagaja psy:cool3: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 alanowak napisał(a):musisz wyjechac to Ameryki- tam tak wyciagaja psy:cool3: Ala, ale w ameryce wyciągaja psy, bo tam psy są przkeątowane (co fatalnie wygląda). I trzeba im wyciągnąć, żeby to jako tako wyglądało. Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :cool3: Gazuś- wiem o tym, i nei wiem czemu, ale podobają mi sie takie przekatowania u niektorych ras Quote
hes. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 ha ha ok, wyjeżdżam do USA może zrobię jakąś furrorę? jak myślicie? :evil_lol: amerykanie- czego oni nie wymyślą? niedługo bedzie trzeba wprowadzić nowy wzorzec GR na coś w deseń ON-a. :lol: Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 umasczeznie golen ala mahon:D a pozniej bedzie Heban:evil_lol: jak wyjedziesz... moze tak:cool3: tylko musisz sie do jakiegos tam zgrupowania zapiasc czy cos i hacjende na te wszystkie psy od klientow wybudowac:razz: Quote
Gazuś Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 hes. napisał(a):ha ha ok, wyjeżdżam do USA może zrobię jakąś furrorę? jak myślicie? :evil_lol: amerykanie- czego oni nie wymyślą? niedługo bedzie trzeba wprowadzić nowy wzorzec GR na coś w deseń ON-a. :lol: Raczje furory nie, bo byście byli zdyskfalifikowani za szatę - za jasna :cool3: :lol: No, wiesz... Chyba że fryzjera zatrudnisz :evil_lol: Ala - ale takie przekątowanie nie jest dobre, u Goldenów wręcz fatalne... Większość amerykańskich psow wygląda źle, napewno nie jak GOLDENY :cool3: Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wiem, al ebardzo efektowne to jest... a oni tylko na to stawiaja.... Akurat psy w hod. Pinkerly z ladnymi katowaniami (nie wszystki przejrzalalm wstaiwajac foty;): http://www.pinkerly.it/Pinky1-04.jpg Quote
Gazuś Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Alu, ale hodowla Pinkerly nie jest hodowlą amerykańską! :lol: O ile wiem, ich psy mają "gdzies tam" w rodowodach psy amerykańskie - które przekazują np fajny, efektowny ruch. Pinkerly to dobra hodowla z fajnymi psami :lol: Amerykany wyglądają zupełnie inaczej, jak chcesz to wkleje jeszcze kilka fot tych psów. Ogólnie, to przenieśmy ten temat na "TYPY GOLDENÓW", bo tutaj to raczej nie pasuje - Ala, fotki psów amerykańskich wkleje już tam :lol: Quote
AlaNowak Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Gazus, wiem, ze hod. pinkerly jest z wloch:) chodzilo mi tutaj o to, zeby pokazac wam katowania, ktore mis ie podobaja, a nei akurat, zeby pokazac wam fajne amerykanskie katowanie, zle to zrozumialas:) Quote
Nugatika Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 czesc ;) nazywam sie Kasia Sojka i jestem przeszczesliwą posiadaczka 5 miesiecznego bernenczyka Nugata. Jestesmy spod Rzeszowa - Strzyzów dokladniej. pozdrawiam wszystkich berńmaniakow :D Quote
Recommended Posts