Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam:)

mam nadzieje że moja obecnośc nie bedzie Wam przeszkadzać mimo ze mój psiak to nie rasowiec a mieszaniec retriever'a taki blablador...

Nazywa sie Dagon, jest czarny;) i jest psem uratowanym, który ukoił bół po stracie poprzednich przyjacióó...

srdecznie pozdrawiam:)

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...
Posted

Witam wszystkich i ja, a głównie oczywiście wita Leon :D
Leon ma 2 miesiące i oczywiście jest najpiękniejszy i najmądrzejszy :wink:
Forum czytam od dawna, przygotowywałam się na przyjecie labka, a teraz mam nadzieje czynnie uczestniczyć w życiu forum :fadein:

• 3 weeks later...
Posted

Witam serdecznie mam na imie Aśka, mieszkam w Poznaniu i jesyem szcześliwą posiadaczką prawie 2 letniego już goldena- psina wabi się Drago (wł. Vero z Tureckich Stoków)

• 2 months later...
Posted

witam po dłuższej przerwie, przez ten czas sporo się wydarzyło i do naszej rodziny dołączył nastęny domownik- takze golden.Piesek został odkupiony od rodziny w której dziecko miało alergie na siersć psa.Psiak na 10 miesiecy i wabi się Labi

Posted

Cześć juz kiedyś sie przedstawiałam ale mia łam małe problemy z kompem więc musiałam na nowo sie zarejestrować! :wink:
Nazywam sie Monika i jestem najszczęsliwszą posiadaczką 8 miesięcznego goldasa Bostona!!!!
Zapraszam wszystkich na "naszą" strone i wierze ze sie tu zadomowie na nowo 8)
Pozdrawiam wszystkich i gałaski dla waszych labków i goldków!!!!! 8)

• 1 month later...
Posted

Witam,
Co prawda wczoraj napisałem pierwszego posta przed przywitaniem się, ale trudno... musiałem, bo rozbawiłem się do łez... :)

Mam na imię Janusz, mój pies - labradorek - ma na imię Derek.
Był najspokojniejszy i największy w miocie... 8) Był najspokojniejszy... :roll:

Ostrzegam. Będę głównie pytał :lol: :D :P

Zapomniałem dodać. Mieszkamy w czwórkę w Mysiadle k. Piaseczna k. Warszawy 8)

• 5 weeks later...
Posted

Witam.
Mam na imię Magda , jestem z Zielonej Góry. Od dzisiaj będę właścicielką przepięknego biszkopcika dziewczynki.
Jak tylko będę miała ją w domu to wrzucę zdjęcie ( o ile mi się uda :( )
mam nadzieję że mogę liczyć na Waszą cierpliwośc i wsparcie bo to forum jest moim guru w tej dziedzinie :) . Pozdrawiam bardzo serdecznie:)

• 1 month later...
Posted

Czesc nazywam sie Agata i mam goldenka slicznego wabi sie Axel i ma prawie 8 lat. Jest z tych jasniejszych goldenow, jest typowym goldenem kanapowcem, je wszystko co sie nadaje i nie nadaje do jedzenia. Nie wie do czego sluza zabki, nawet jak rzucily sie na niego dobermany to nie wiedzial biedak co zrobic, stal sobie i od czasu do czasu piszczal.Biedaczek,ale jest kochany, taki przytulasty. Mam tez przepieknego przekochanego munsterlandera. Pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

Witam:-)
Jestem pancią rocznej suni, labradorki-wacika, ktorego w domu nazywamy Pigwą;-) Widzę tutaj kilka znajomych nicków:-)
Pozdrawiam wszystkich znanych i neznanych:-)

Posted

Witaj Edymonko!
A ja mmimo że wypowiadałam sie już nie raz, dopiero teraz się przedstawiam :oops:
Gośka to ja, a mój rudzielec- myślę że nie wyrzucicie kuzyna retrieverowego- to Fox. :D

• 4 weeks later...
Posted

czeeeeeeeeeeeść
witam wszystkich, a właściwie witamy
ja i mój 3 letni golden - Tamino (jejku!! to już 3 lata? właśnie sobie uświadomiłam jak ten czas leci... O.O)

• 3 weeks later...
Posted

Witam,
pomimo tego, że założyłam swój własny wątek :oops: przedstawiam się również tutaj.
Mam na imię Beata i jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką 6-cio miesięcznej goldenki Pepsi. Mieszkamy w Gdańsku i tutaj się szkolimy, spacerujemy i współżyjemy z innymi zwierzakami (czyt. rudy kot Lopez oraz mnóstwo ryb zarówno słodko jak i słono-wodnych :) )

Posted

Witam wszystkich forumowiczow. Jestem szczesliwa posiadaczka 2,5 letniego labcia Arniego. Byl najwiekszym i najgrubszym szczeniaczkiem w miocie i tak juz zostalo.Jest najkochanszym moim towarzyszem.

Posted

Wystawiałam kilka razy goldenową sunie i jak mysle kilka razy jeszcze mi sie to zdarzy, dlatego chciałam wiedziec jakie zwierzątka wygrywają i gdzie :wink: oraz jacy sędziowie preferuja dany typ :D