alkor_g Posted February 7, 2005 Posted February 7, 2005 Witam:) mam nadzieje że moja obecnośc nie bedzie Wam przeszkadzać mimo ze mój psiak to nie rasowiec a mieszaniec retriever'a taki blablador... Nazywa sie Dagon, jest czarny;) i jest psem uratowanym, który ukoił bół po stracie poprzednich przyjacióó... srdecznie pozdrawiam:) Quote
scrappy-doo Posted February 8, 2005 Posted February 8, 2005 Alkor witamy i czekamy na zdjecia Twojego psiaka :) Quote
Bila Posted February 9, 2005 Posted February 9, 2005 Witamy, witamy, :multi:, ale foty to lepiej przenieście do galerii. Quote
Maga100 Posted March 1, 2005 Posted March 1, 2005 Witam wszystkich i ja, a głównie oczywiście wita Leon :D Leon ma 2 miesiące i oczywiście jest najpiękniejszy i najmądrzejszy :wink: Forum czytam od dawna, przygotowywałam się na przyjecie labka, a teraz mam nadzieje czynnie uczestniczyć w życiu forum :fadein: Quote
nefre Posted March 17, 2005 Posted March 17, 2005 Witam serdecznie mam na imie Aśka, mieszkam w Poznaniu i jesyem szcześliwą posiadaczką prawie 2 letniego już goldena- psina wabi się Drago (wł. Vero z Tureckich Stoków) Quote
nefre Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 witam po dłuższej przerwie, przez ten czas sporo się wydarzyło i do naszej rodziny dołączył nastęny domownik- takze golden.Piesek został odkupiony od rodziny w której dziecko miało alergie na siersć psa.Psiak na 10 miesiecy i wabi się Labi Quote
Bostonek Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Cześć juz kiedyś sie przedstawiałam ale mia łam małe problemy z kompem więc musiałam na nowo sie zarejestrować! :wink: Nazywam sie Monika i jestem najszczęsliwszą posiadaczką 8 miesięcznego goldasa Bostona!!!! Zapraszam wszystkich na "naszą" strone i wierze ze sie tu zadomowie na nowo 8) Pozdrawiam wszystkich i gałaski dla waszych labków i goldków!!!!! 8) Quote
zachraniarka Posted June 9, 2005 Posted June 9, 2005 Witaj Monika jeżeli jeszcze tego nie zrobiłaś koniecznie dodaj swoją strronę do naszej goldenowo-labowej linkownii! Pozdrawiam serdecznie! :D Quote
janoush Posted July 13, 2005 Posted July 13, 2005 Witam, Co prawda wczoraj napisałem pierwszego posta przed przywitaniem się, ale trudno... musiałem, bo rozbawiłem się do łez... :) Mam na imię Janusz, mój pies - labradorek - ma na imię Derek. Był najspokojniejszy i największy w miocie... 8) Był najspokojniejszy... :roll: Ostrzegam. Będę głównie pytał :lol: :D :P Zapomniałem dodać. Mieszkamy w czwórkę w Mysiadle k. Piaseczna k. Warszawy 8) Quote
maggd@ Posted August 11, 2005 Posted August 11, 2005 Witam. Mam na imię Magda , jestem z Zielonej Góry. Od dzisiaj będę właścicielką przepięknego biszkopcika dziewczynki. Jak tylko będę miała ją w domu to wrzucę zdjęcie ( o ile mi się uda :( ) mam nadzieję że mogę liczyć na Waszą cierpliwośc i wsparcie bo to forum jest moim guru w tej dziedzinie :) . Pozdrawiam bardzo serdecznie:) Quote
shirrrapeira Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Czesc nazywam sie Agata i mam goldenka slicznego wabi sie Axel i ma prawie 8 lat. Jest z tych jasniejszych goldenow, jest typowym goldenem kanapowcem, je wszystko co sie nadaje i nie nadaje do jedzenia. Nie wie do czego sluza zabki, nawet jak rzucily sie na niego dobermany to nie wiedzial biedak co zrobic, stal sobie i od czasu do czasu piszczal.Biedaczek,ale jest kochany, taki przytulasty. Mam tez przepieknego przekochanego munsterlandera. Pozdrawiam Quote
[edymon] Posted October 4, 2005 Posted October 4, 2005 Witam:-) Jestem pancią rocznej suni, labradorki-wacika, ktorego w domu nazywamy Pigwą;-) Widzę tutaj kilka znajomych nicków:-) Pozdrawiam wszystkich znanych i neznanych:-) Quote
Toller Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Witaj Edymonko! A ja mmimo że wypowiadałam sie już nie raz, dopiero teraz się przedstawiam :oops: Gośka to ja, a mój rudzielec- myślę że nie wyrzucicie kuzyna retrieverowego- to Fox. :D Quote
Samba Posted October 6, 2005 Posted October 6, 2005 Kurcze, ja tez sie nie przedstawialam w tym watku :oops: :oops: :oops: Jestem Zuza, a moj biszkopcik (juz czteroletni!) to Samba, patrz awatar :D Quote
Ayumi Posted October 31, 2005 Posted October 31, 2005 czeeeeeeeeeeeść witam wszystkich, a właściwie witamy ja i mój 3 letni golden - Tamino (jejku!! to już 3 lata? właśnie sobie uświadomiłam jak ten czas leci... O.O) Quote
RudaBeata Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witam, pomimo tego, że założyłam swój własny wątek :oops: przedstawiam się również tutaj. Mam na imię Beata i jestem bardzo szczęśliwą posiadaczką 6-cio miesięcznej goldenki Pepsi. Mieszkamy w Gdańsku i tutaj się szkolimy, spacerujemy i współżyjemy z innymi zwierzakami (czyt. rudy kot Lopez oraz mnóstwo ryb zarówno słodko jak i słono-wodnych :) ) Quote
Lavanara Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Witam jestem Gabryśka i mam 3 miesięcznego labradora Dilera. Zdjęcie w avatarze. POZDRAWIAM!! Quote
KarolinkaAndRoni Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 Jejku ja tez sie tutaj nieprzedstawilam..Jestem Karolina a moj abek nazywa sie Roni i ma roczek:) Quote
KarolinkaAndRoni Posted November 27, 2005 Posted November 27, 2005 poprawka labkopodobny:) eheheh Quote
Vogue Posted December 3, 2005 Posted December 3, 2005 Witam wszystkich forumowiczow. Jestem szczesliwa posiadaczka 2,5 letniego labcia Arniego. Byl najwiekszym i najgrubszym szczeniaczkiem w miocie i tak juz zostalo.Jest najkochanszym moim towarzyszem. Quote
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Dzień dobry :wink: Chciałam się dowiedziec czy istnieje taka stronka, gdzie się gromadzi wszytkie wyniki z wystaw w Pl goldenków? Quote
golden_owner Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Sh_maniak, wszystkie to nei bardzo, ale troche wynikow znajdziesz na www.goldenretriever.pl w dziale wystawy oraz na goldenretrieverklub.pl rowniez w dziale wystawy. Czy interesuje Cie jakas konkretna wystawa lub pies czy tak ogolnie sobie chcesz poszperac? Quote
sh_maniak Posted December 6, 2005 Posted December 6, 2005 Wystawiałam kilka razy goldenową sunie i jak mysle kilka razy jeszcze mi sie to zdarzy, dlatego chciałam wiedziec jakie zwierzątka wygrywają i gdzie :wink: oraz jacy sędziowie preferuja dany typ :D Quote
Recommended Posts