pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 zastanawiacie sie co zwierze przezywa jak trafia na futerka popatrzcie sami YouTube - Znani Polacy popierajacy znecanie sie nad zwierzetami. Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 pogromca, a czy jesteś w 100% pewien że futra które mają nbna sobei te osoby są sztuczne? Nie bronię ich, bo według mnie nawet noszenie sztucznych futer to komunikat "zabiłem zwioerzę jestem sczzęsliwy/a bo mam futro z żywej istotki" :/... Quote
Sonik2626 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 To strasznie przykre:-( Sama miałam fretke i nie wyobrażam sobie jak można tak krzywdzić te zwierzątka:shake: Quote
_ogonek_ Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Lies chodyio mi i o sztucyne i prawdyiwe. No ale ygadyam sie y toba. Ja nigdz nie bede tolerowac osob nosyaczch futra. Quote
Everybody_Lies Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 AdaK napisał(a):pogromca, a czy jesteś w 100% pewien że futra które mają nbna sobei te osoby są sztuczne? Nie bronię ich, bo według mnie nawet noszenie sztucznych futer to komunikat "zabiłem zwioerzę jestem sczzęsliwy/a bo mam futro z żywej istotki" :/... Chyba chodziło ci o naturalne futra... Ale w każdym razie popieram. Ja prawdziwego futra nigdy nie kupię:shake: Quote
Westiczka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 To jest straszne. Po co wogule komu są futra przecież teraz sa kurtki z materiałów sztucznych i np z roślin włókienniczych po co zabijać bezbronne zwierzęta. Quote
Recommended Posts