pogromca Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 niedawno temu był głosno podpaleniu psa hasky miał 3 miesiace zbrodniarze byli 16 roku zycia a nastarszy miał 19 lat wzieli psa najpierw kopali torurowali go piesek uciekał ale na pruzno jeden kopnoł go tak ze nie mogł wstac a puzniej oblali go rozuszczalnikiem podpalili pies meczył sie długo oni to krencili na telefonie jak sie znencaja nad psem haskym puzniej 19 latek zabił go wbijajac mu nóz szyje zakonczył stym jego cierpienie puzniej chwalili sie szkole co zrobili jeden z uczniów zgłosił sprawe na policje i zostało wczete śledstwo procedura przebiegła szybko wyrok sedziego mnie obalił nic nie zrobił tylko powiedział cytuje ze ich wybryk był młodzenczy nie widzi postaw do złozenia kary stosunku donich jedynie co im dał to kuratura i rocolizacje jak bedzie takie prawo to znancanie nad psami nie spadnie a bedzie rosło Quote
Westiczka Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Jak to czytam to mi się chce płakać. Jakie debile i psychole mogli to zrobić. Teraz policja powinna zrobić tym kolesiom to co oni zrobili temu bezbronnemu psu. Policja powinna im skopać tak dupy, żeby im odpadły. Potem podpalić tylko żeby nie zdechli i na końcu wbić im nóż w szyję. Niech zrozumieją co zrobili. I niech policja ukarze ludzi którzy znęcali się nad zwierzętami, robiąc to samo tym ludziom co oni zrobili zwierzętom. Jak można być tak okrutnym i bezmyślny jednym słowem jak można być takim egoistą, psychopatą i idiotą. Quote
wilczanda Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Nie, nie .... Jak oni mogli!:placz: Co ten pies musiał przecierpieć!:placz: :-( Quote
Everybody_Lies Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Podpalili psa, filmowali jak kona - Najnowsze informacje - Informacje - portal TVN24.pl - 05.07.2008 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20080704/NEWS01/878467191 Tutaj jest więcej o tym... Normalnie jak patrzę na tego haszczaka, to mi łzy w oczach stają:-( Biedne maleństwo... A te skur*** powinny zostać wywiezione do kamieniołomów na Syberię:shake: Quote
Recommended Posts