Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mrs.ka napisał(a):
ewab nie żartuj :crazyeye:bo powiem,że wyjechałam i podam Twój adres:eviltong:

Ja to dobrze, że nie znasz:evil_lol:, Nie ujawnię się:eviltong:.

Posted

ewab - jak będę potrzbowała to ja Cię znajdę :diabloti:

[quote name='Ella71']Ania 102 - owszem. moje psy raczej niezadowolone ale jakoś żyjemy. przynajmniej nie włóczy się po ulicy, ma suchy kąt do spania i jedzonko. tylko strasznie piskliwie szczeka, aż w uszy bolą. na spacerach raczej idzie przy nodze - może boi się że mu ucieknę. niedługo idzie do szczepienia.

wstawiłam go w poście nr.3 ale musisz mi opis przysłać na pw :)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Oj,oj...na miejscu ewyb już zaczęłabym się bać... ;-)

Ojoj, no boję się:p, zwłaszcza, że jak trzeba to Mrs.ka nawet spod ziemi potrafi wykopać:evil_lol:.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
Kret,czy partyzant????

Byłam na tym nowym wątku,fotoblog dosłownie. :-) Mrs.ka,Ty to zdolna "bestia" jesteś... ;-)

to czego nic nie napisała i nie podniosła?!

Posted

aha i zapomniałam odpowiedzieć Tobie

[quote name='Wet-siostra']Kret,czy partyzant????

GRABARZ!!! :diabloti::diabloti::diabloti: ale ze specjalizacją wykopywanie psich zwłok :angryy:

Posted

[quote name='mrs.ka']aha i zapomniałam odpowiedzieć Tobie

GRABARZ!!! :diabloti::diabloti::diabloti: ale ze specjalizacją wykopywanie psich zwłok :angryy:

Też sobie specjalizację wybrałaś... Lepszej nie było???

Posted

lika1771 dzięki wielkie za podesłanie linku ale padło już tam kluczowe pytanie,to o dzieci,chyba rozumiesz o co chodzi? ja w takim wypadku od razu odrzucam kandydatów,wiem,że nie powinno się wszystkich tak samo oceniać ale nie mam szklanej kuli i nie zobaczę jak będzie,więc wolę nie ryzykować,że jak pojawi się dziecko to pies będzie przeszkadzał lub jak najczęściej bywa,że dziecko będzie miało alergie.

Posted

Niestety ciagle rośnie ilość bezdomnych psów. Ludzie dzwonią do mrs.ki żeby zgarniała je z ulicy, bo nie mogą patrzeć a chcialiby coś zrobić- na telefon ich stać, na jakąs wiekszą pomoc nie da rady- przecież nikt nie może- milion wymówek.
Ostatnio dostałam takiego smsa: jest szczeniak pod blokiem chcesz go? I trochę to wszystko przerasta 2 osoby. Naprawde jest ciężko.

Posted

Ania102 napisał(a):
Niestety ciagle rośnie ilość bezdomnych psów. Ludzie dzwonią do mrs.ki żeby zgarniała je z ulicy, bo nie mogą patrzeć a chcialiby coś zrobić- na telefon ich stać, na jakąs wiekszą pomoc nie da rady- przecież nikt nie może- milion wymówek.
Ostatnio dostałam takiego smsa: jest szczeniak pod blokiem chcesz go? I trochę to wszystko przerasta 2 osoby. Naprawde jest ciężko.

No,tak...Mrs.ka i Ty - lekiem na całe zło...
Tak to już jest...Najłatwiej zadzwonić,znaleźć wymówkę...Niech się inni martwią...

Posted

Ania 102
Teri ma się dobrze. Moje psy w miarę go akceptują, szczególnie ten starszy; ten młodszy jest bardzo zazdrosny czemu wcale się nie dziwię. Teri też chciałby, żeby cała uwaga była skierowana na niego; wtedy są pomrukiwania i szczekanie, ale już się tak bardzo nie gryzą jak na początku. Moje koty tez go tolerują, ale parę razy dostał pazurem po nosie jak się którejś kotce naprzykrzał.

Posted

Wet-siostra napisał(a):
No,tak...Mrs.ka i Ty - lekiem na całe zło...
Tak to już jest...Najłatwiej zadzwonić,znaleźć wymówkę...Niech się inni martwią...

Nie uogólniajcie. Jedni znajdują wymówki inni naprawdę nie mogą. Ja chętnie wziełabym jakąś sierotę, ale swoje chęci to sobie mogę wsadzić w buty. Umowę o pracę mam tylko do końca listopada a potem... :grab: i co z psem? Przecież samą miłością go nie nakarmię, nie wyleczę jak zachoruje i nie zapewnię tego wszystkiego czego pies potrzebuje, a naprawdę strasznie mi szkoda tych wszystkich bid. Miałam ON-ka prawie 16 lat i kiedy odszedł powiedziałam sobie żadnego więcej psa, bo nie wyobrażałam sobie w domu innego i strasznie przeżyłam jego śmierć, ale kiedy wlazłam najpierw na allegro a potem trafiłam tutaj to stwierdziłam, że to trochę egoistyczne z mojej strony. No i co mam zrobić?:placz: