Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wszystko jest ok,tylko mało czasu na cokolwiek.
Sarniatko toleruje pokarm,nie ma biegunki ,dużo śpi ale jak nie spi to nie spuszczam z oka bo to takie maleństwo,ledwo się na tych patyczkach trzyma.Oczywiście najlepszym opiekunem jest Dolar :) zobaczcie jakie podobne zdjęcie Dolara z nowym sarniątkiem,z Jaśkiem ma prawie identyczne.

Uploaded with ImageShack.us

Po za tym nie pisałam ale Saba jest od kilku dni u mnie,bo wieśnikom już się nieopłacała opieka nad nią,ponoć jakieś kury udusiła i wiecie jak to jest !
Saba miała wczoraj sterylke,jeszcze do siebie dochodzi , narkoza ją długo trzymała. Ale będzie dobrze:) byle dom znalazła. U mnie mieszka z Rubikiem i Braxem,suki moje nie bardzo toleruje,jest zazdrosna .

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

UFFFFFFFFFFFFFFF.Ulżyło mi.Bałam się o to maleństwo.Jak widać,zupełnie niepotrzebnie,bo jest pod najlepszą opieką na świecie. :-)
Mrs.ko-wkrótce będziesz chyba musiała poważnie pomyśleć o rozbudowie domu... ;-)

Posted

Wet-siostra napisał(a):
UFFFFFFFFFFFFFFF.Ulżyło mi.Bałam się o to maleństwo.Jak widać,zupełnie niepotrzebnie,bo jest pod najlepszą opieką na świecie. :-)
Mrs.ko-wkrótce będziesz chyba musiała poważnie pomyśleć o rozbudowie domu... ;-)

A Dolar otrzyma etat sarniego wychowawcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Żeby tylko wsioki jakieś się nie przyczepiły potem, że 2 sarny biegają na podwórku. Czytam jeszcze, że jakaś kawka jest... Kawką z chęcią zajęłabym się, gdybym była na miejscu. Niezły odlot teraz macie.
Pozdrowienia z Norge, również od ok. 500 rogatych.;)

Posted

Eruane napisał(a):
Żeby tylko wsioki jakieś się nie przyczepiły potem, że 2 sarny biegają na podwórku. Czytam jeszcze, że jakaś kawka jest... Kawką z chęcią zajęłabym się, gdybym była na miejscu. Niezły odlot teraz macie.

Tubylcy chyba są pozytywnie nastawieni. W końcu pomagali szukać w Wielkanoc Jasia.

Posted

no Ty chyba też masz odlot z tymi rogatymi :) mnie jedna potrafiła zdominować i doprowadzać do rozpaczy,a co dopiero 500 !!!
po za tym to jakoś daję sobie radę z moim zwierzyńcem,wsiokami i z innymi przypadkami:)

Posted

Eruane napisał(a):

no Ty chyba też masz odlot z tymi rogatymi :) mnie jedna potrafiła zdominować i doprowadzać do rozpaczy,a co dopiero 500 !!!
po za tym to jakoś daję sobie radę z moim zwierzyńcem,wsiokami i z innymi przypadkami:)

trzymaj się w tej Norwegii!!!

Posted

u mnie jest ok bo moje siedlisko jest na górce po za tym teren mam ze spadem także nie mam problemu ale Wąchock jest zalany i nawet nie chcę myśleć co z tymi psami na łańcuchach,chciałabym wierzyć ,że ludzie nie pozostawili ich :(

Posted

Maleństwo okazało się koziołkiem,ma na imię Kubuś i rośnie jak "na drożdżach" :))
Saba już znalazła swój dom i wspaniałych opiekunów,nie mogło być inaczej bo to bardzo mądry i grzeczny pies.