mrs.ka Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 wszystko jest ok,tylko mało czasu na cokolwiek. Sarniatko toleruje pokarm,nie ma biegunki ,dużo śpi ale jak nie spi to nie spuszczam z oka bo to takie maleństwo,ledwo się na tych patyczkach trzyma.Oczywiście najlepszym opiekunem jest Dolar :) zobaczcie jakie podobne zdjęcie Dolara z nowym sarniątkiem,z Jaśkiem ma prawie identyczne. Uploaded with ImageShack.us Po za tym nie pisałam ale Saba jest od kilku dni u mnie,bo wieśnikom już się nieopłacała opieka nad nią,ponoć jakieś kury udusiła i wiecie jak to jest ! Saba miała wczoraj sterylke,jeszcze do siebie dochodzi , narkoza ją długo trzymała. Ale będzie dobrze:) byle dom znalazła. U mnie mieszka z Rubikiem i Braxem,suki moje nie bardzo toleruje,jest zazdrosna . Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Wet-siostra Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 UFFFFFFFFFFFFFFF.Ulżyło mi.Bałam się o to maleństwo.Jak widać,zupełnie niepotrzebnie,bo jest pod najlepszą opieką na świecie. :-) Mrs.ko-wkrótce będziesz chyba musiała poważnie pomyśleć o rozbudowie domu... ;-) Quote
ewab Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Wet-siostra napisał(a):UFFFFFFFFFFFFFFF.Ulżyło mi.Bałam się o to maleństwo.Jak widać,zupełnie niepotrzebnie,bo jest pod najlepszą opieką na świecie. :-) Mrs.ko-wkrótce będziesz chyba musiała poważnie pomyśleć o rozbudowie domu... ;-) A Dolar otrzyma etat sarniego wychowawcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 ewab napisał(a):A Dolar otrzyma etat sarniego wychowawcy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak,tak,tak!!! :-) Quote
Eruane Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Żeby tylko wsioki jakieś się nie przyczepiły potem, że 2 sarny biegają na podwórku. Czytam jeszcze, że jakaś kawka jest... Kawką z chęcią zajęłabym się, gdybym była na miejscu. Niezły odlot teraz macie. Pozdrowienia z Norge, również od ok. 500 rogatych.;) Quote
Wet-siostra Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Sarenki się wytrenuje i wsioków pogoni... ;-) Quote
ewab Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Eruane napisał(a):Żeby tylko wsioki jakieś się nie przyczepiły potem, że 2 sarny biegają na podwórku. Czytam jeszcze, że jakaś kawka jest... Kawką z chęcią zajęłabym się, gdybym była na miejscu. Niezły odlot teraz macie. Pozdrowienia z Norge, również od ok. 500 rogatych.;) Tubylcy chyba są pozytywnie nastawieni. W końcu pomagali szukać w Wielkanoc Jasia. Quote
Wet-siostra Posted May 17, 2010 Posted May 17, 2010 Witam ludzko-psio-sarnią rodzinkę.Wszystko w porządku? Quote
Wet-siostra Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Puk,puk,jak tam u Was?Woda w normie?Wszystko okej? Tu mają problem...http://www.dogomania.pl/threads/185776-PRZYTULISKO-TONIE!!!-Pow%C3%B3d%C5%BA!/page6?p=14696814#post14696814 Quote
mrs.ka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 no Ty chyba też masz odlot z tymi rogatymi :) mnie jedna potrafiła zdominować i doprowadzać do rozpaczy,a co dopiero 500 !!! po za tym to jakoś daję sobie radę z moim zwierzyńcem,wsiokami i z innymi przypadkami:) Quote
mrs.ka Posted May 18, 2010 Author Posted May 18, 2010 Eruane napisał(a):Żeby tylko wsioki jakieś się nie przyczepiły potem, że 2 sarny biegają na podwórku. Czytam jeszcze, że jakaś kawka jest... Kawką z chęcią zajęłabym się, gdybym była na miejscu. Niezły odlot teraz macie. Pozdrowienia z Norge, również od ok. 500 rogatych.;) no Ty chyba też masz odlot z tymi rogatymi :) mnie jedna potrafiła zdominować i doprowadzać do rozpaczy,a co dopiero 500 !!! po za tym to jakoś daję sobie radę z moim zwierzyńcem,wsiokami i z innymi przypadkami:) trzymaj się w tej Norwegii!!! Quote
ewab Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Wet-siostra napisał(a):Witam ludzko-psio-sarnią rodzinkę.Wszystko w porządku? Zapomniałaś o ptoku i kozie:evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 Yyyy...no,rzeczywiście zapomniałam... Wszystko u Was okej? Quote
mrs.ka Posted May 19, 2010 Author Posted May 19, 2010 u mnie jest ok bo moje siedlisko jest na górce po za tym teren mam ze spadem także nie mam problemu ale Wąchock jest zalany i nawet nie chcę myśleć co z tymi psami na łańcuchach,chciałabym wierzyć ,że ludzie nie pozostawili ich :( Quote
mrs.ka Posted May 26, 2010 Author Posted May 26, 2010 Maleństwo okazało się koziołkiem,ma na imię Kubuś i rośnie jak "na drożdżach" :)) Saba już znalazła swój dom i wspaniałych opiekunów,nie mogło być inaczej bo to bardzo mądry i grzeczny pies. Quote
malawaszka Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 ależ cudowne wieści o Sabci!!! Dużo szczęścia dla suni :laola: będę śledzić jak się maleństwo rozwija :) Quote
Wet-siostra Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Same dobre wiadomości! :lol: Czy można liczyć na zdjęcia maleństwa?:loveu: Quote
mrs.ka Posted May 27, 2010 Author Posted May 27, 2010 czyż nie jestem piękny? Uploaded with ImageShack.us zwłaszcza pod bzem się pięknie prezentuję... Uploaded with ImageShack.us ale i tak jeszcze mu nie dorównuję ... Uploaded with ImageShack.us Quote
Wet-siostra Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 On jest przesłodki! :-) A w Przemyślu też mają noworodki... http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/cudem-ocalone-z-powodzi_140711.html http://fakty.interia.pl/galerie/polska-lokalna/uratowane-sarenki/zdjecie/duze,1268867,1,270 http://www.fakt.pl/Mamusia-zginela-w-powodzi,artykuly,73065,1.html Quote
Recommended Posts