Zuzka2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Ha,ha!:evil_lol:My też różnych takich metod używamy,bo inaczej takie małe dziecko nie zrozumie.2-3letnie dziecko ma tak mały rozumek jak Kubuś Puchatek i kuma tylko w momencie jak się do niego mówi,a potem 80% nakazów i tłumaczeń ulatuje i to dosłownie po 20min. Quote
aga38 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziś mój syn ma juz 16 lat i 175 cm wzrostu ciężko byłoby go teraz ugryźć:diabloti: Pomagają mi przy psiakach wszyscy syn,18-letnia córka i mąż,więc chyba pogryzienie coś dało:cool3: A tak ogólnie to bywało że moje dzieci jadły z jednego talerza z psem czy kotem,może to też je czegoś nauczyło?:evil_lol: Quote
andzia69 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 gdyby ktos szukał malego kotka to mamy takiego 6 tyg. - do domku niewychodzącego, kiciuś wylądował w sylwestra na klatce schodowej w bloku na jednym z kieleckich osiedli... i prośba - choć wiem, ze macie full...ale choć podnieście czasem: dymińsko-krakowskie psiaki proszą o ogłoszenia:( http://www.dogomania.pl/threads/199277-Kieleckie-bidy-z-DYMIN-w-Krakowie.-Prosz%C4%99-o-og%C5%82oszenia.?p=16024387&posted=1#post16024387 a jest ich troszkę w Krakowie:(:( Quote
mrs.ka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 nooo zajrzyjcie tam , serce pęka od tych psich bied:placz::placz::placz: a co do kotka to jak ktoś zadzwoni w sprawie naszej ZORKI to mogę przekierować...bo ZORKA już jest od świąt w nowym domku:multi: ,o czym Ania102 zapomniała napisać:mad: a ja się dopiero dzisiaj dowiedziałam:crazyeye: Quote
Zuzka2 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Aha!czyli Zorkę usuwamy z ogłoszeń:-)a ja się dziwiłam,że taka ładna kicia,tak ją wszędzie poogłaszałam i zero chętnych:roll:Ten malutki z Kielc podobny w sumie,bo czarno-biały:-) Quote
mrs.ka Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 obiecuję ,że jutro uaktualnie pierwsze posty bo dużo jest zmian ,a ja jak zwykle w tyle ze wszystkim Quote
Ania102 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Nie podałam info bo Ula ani Artur nie zadzwonili i nie wiedziałam, że się dogadali ale super, że kotek ma domek. Ja muszę w takim razie podskoczyć do starego kolegi i zobaczyć jak ona wogóle wygląda:) Quote
mrs.ka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 no powiem Ci tylko ,skoro Ula zdecydowała się oddać Zorke to Twój kolega musiał naprawdę się postarać :) (aż nie mogę uwierzyć ,że to Twój kolega:diabloti:) p.s. zadzwoń do mnie Quote
Wet-siostra Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Wszystkiego co najlepsze w NOWYM ROKU!!! :-) Quote
Ania102 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Na moim osiedlu pojawił się pies w typie rasy bernardyn, po powrocie mojego tz okazało się że on widział go juz wcześniej. Pies ma kolczatke i obroże p/pchłom, identyfikatora brak. Jeśli ktoś tego psa szuka proszę kierować do mnie. 784-344-878 Quote
anita_happy Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 zapisuje sie i DZIEKUJE ZA POMOC w sprawie suni z ronda! kontakty poprzekazywane.... Quote
mrs.ka Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 sunia ma załatwiony tymczas od zaraz czekam tylko czy wogóle osoby ,które się nią zajmują chociaż ją dostarczą do gabinetu wet. Quote
anita_happy Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 mrs.ka napisał(a):sunia ma załatwiony tymczas od zaraz czekam tylko czy wogóle osoby ,które się nią zajmują chociaż ją dostarczą do gabinetu wet. Dziewczyny ... złapcie proszę tą suke... ile razy mozna pisać u tej suki na wątku - ze suka w trybie emergency nie musi jechac do Jamora!!!!jezuuu.... Suka ma tymczas - potem ogarniamy transport i moze być tak, ze sunia nie bedzie musiała czekać w PL na przyjazd EWY z Holandii> Jak potencjalny dom zrozumie tą jarmarczną adopcje - i nie wycofa sie - to bedzie znaczył, ze ma duze serce dla tej suni! Quote
Elka_Ka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Ludzie ratunku!!! Dziś pod Hermesem znalazłam młodą psicę (ze 6 m-cy) mix jamnika, urwała się komuś ze smyczy i jest okropnie niewychowana. Nie mam gdzie jej trzymać i to nie jest najlepszy okres w moim życiu na psa. I co ja mam z nią zrobić?:placz: Już podrukowałam ogłoszenia do rozwieszania a co będzie jak nikt się nie zgłosi po nią???:placz: Quote
aagataa8 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 [quote name='Elka_Ka']Ludzie ratunku!!! Dziś pod Hermesem znalazłam młodą psicę (ze 6 m-cy) mix jamnika, urwała się komuś ze smyczy i jest okropnie niewychowana. Nie mam gdzie jej trzymać i to nie jest najlepszy okres w moim życiu na psa. I co ja mam z nią zrobić?:placz: Już podrukowałam ogłoszenia do rozwieszania a co będzie jak nikt się nie zgłosi po nią???:placz: A skąd wiesz, że się komuś urwała ze smyczy? A masz jakieś zdjęcia? Quote
Elka_Ka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 aagataa8 napisał(a):A skąd wiesz, że się komuś urwała ze smyczy? A masz jakieś zdjęcia? Bo biegała z urwaną smyczą, więc albo się komuś urwała i uciekła (bo to adhd) albo ktoś ją specjalnie przywiązał i zostawił. Quote
anita_happy Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 szczerze WSPÓLCZUJE! szczerze mi żal szczerze nie wierze co sercu żal suka z ronda / wątek jej na DOGO to KPINA dogomaniackiej pomocy w reality.... niezły macie klimat w STarachowicach Quote
mrs.ka Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 mamy już zdjęcia i ogłoszenia dla suczki ,którą znalazła Elka_Ka w Skarżysku, wstępnie nazwałam ją LUCKY Quote
Zuzka2 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 O.K.Zajrzę zaraz.Ja ostatnio mało ogłaszam,bo akurat miałam młynek z bezdomną sunią,która wylądowała na wycieraczce mojego brata.Rozwieszanie plakatów,jeżdżenie po całych Kielcach itd.No ale udało się-właściciele się odnaleźli.Bezcenna okazała się pomoc andzia69 i osób ze schroniska,które znalazły miejsce i zawiozły sunię do hotelu.Bez tego sunia raczej nie trafiła by do właścicieli,gdyż miała już zapowiedzianą eksmisję z klatki schodowej przez jakąś furiatkę (która z resztą w odpowiedzi na mój plakat wydzwaniała do mnie z pogróżkami jakby to był mój pies). Quote
aga38 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 mrs.ka i zuzka dzięki za ogłaszanie całego towarzystwa:modla:Znowu poszła mi łezka,aale to ze szczęścia:) Nadja zabrała dwie panny do nowych domków(kloniki) Z sześciu 4 mają już nowe domki ale się cieszę:multi: Został jeszcze mały przesłodki Dyzio,rozrabiająca Diunka i szalona Mickey:) Oby i im się udało.Zrobie im aktualne zdjęcia i wkleję. Dzieki:) Quote
aga38 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A to jedna z naszych byłych podopiecznych w nowym szczęsliwym domku:) Kiedyś Velvet dziś Velma,wiecej zdjęć wrzuciłam na drugi wątek,ale sie cieszę:loveu::happy1: Quote
aga38 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Zuzka to prawie Twoja ziomalka też mieszka w Kielcach:) Kurcze ale jestem zadowolona,kloniki dziś w nowych domach i tak miło zobaczyć szczęśliwego psiaka,który kiedyś mieszkał w sedesie Quote
Zuzka2 Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 A na jakim osiedlu;-)Może ją kiedyś spotkam;-) Quote
Recommended Posts