Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłaszam psiaki ze Starachowic cały czas od kilku miesięcy.Niestety nie mam czasu bywać na forum i śledzić ich losów,dlatego jak któreś nieaktualne,dajcie znać.Jak macie jakieś pilne,to podsyłajcie na pw linki lub fotki z opisem.
Póki co allegro zrobiłam na 4województwa każdej (Warszawa,Lublin,Kielce,Kraków) Kai i Gabi.Inne psiaki wrzucam na szerlok na kilka woj.,gumtree Kraków i niektóre na morusek.
Nie wiem czy Kaja i Gabi są na 1str.ale chyba ich tam wczoraj nie było.Śliczne są,a Kajusia taka biedna-nawet tymczasu nie ma z prawdziwego zdarzenia:-(
Wklejam też na śledzik na nk.Może się ktoś odezwie.Kaja ma 1obserwatora na allegro chyba w Krakowie,nie wiem dokładnie,ale na pewno nie w Kielcach.
http://allegro.pl/kaja-cudo-szczenie-5-mies-w-typie-foksteriera-i1349110196.html
http://allegro.pl/gabi-6-mies-madra-suczka-bedzie-srednia-duza-i1349111083.html
Reszty psiaków od Was tu nie wklejam,bo ich dużo mam poogłaszanych

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mrs.ka']z dobrych wieści to SARAH ma już DS :multi::multi::multi:
zostaje w DT ,do którego wysłałam ją niecały miesiąc temu z premedytacją ,że tam zostanie . Znam tych ludzi i wiedziałam ,że już jej nie oddadzą ,tylko niektórym trzeba pomóc podjąć decyzje;).
ta Saraah?? :eviltong:
dobrze, że zajrzałam na wątek bo już miałam ją ogłaszać :mad::mad:

Posted

Z dobrych wiadomości: Kaja będzie miała domek, wszystko sprawdzone. Dziękuję Paulinie78 za przekazanie sprawy na stolicę:) Potrzebny transport do Warszawy.
A jeśli się nie znajdzie Pani pod opiekę której jest teraz mała opłaci transport i zawieziemy ją do nowego domku.

UWAGA: ILONA ze Starachowic (brak nr tel) będzie pewnie szukała kolejnego psa (2 zostały jej odebrane). Ta dziewczyna znęcała się nad Kają, a w kilka dni po jej odebraniu adoptowała szczeniaka goldena z Wąchocka. Bardzo proszę o przekazanie tej informacji dalej

Posted

[quote name='ewelinka_m']ta Saraah?? :eviltong:
dobrze, że zajrzałam na wątek bo już miałam ją ogłaszać :mad::mad:

ale namieszałam :wallbash:
ewelinka_m tak jak napisałam na pw i wątku kieleckich szczeniaczków ogłaszaj SARAH do adopcji bo mnie sie imiona pomyliły :oops: ale żeby już bardziej nie kręcić to w ogłoszeniach niech będzie Sarah ,one są i tak identyczne ,ale zdjecia do ogłoszeń są dobre tej co jest u mnie czyli do adopcji,wołam do niej sunia także imię i tak bez znaczenia.

Posted

na pewno rozpowszechnimy dane osoby ,która się znęcała nad Kają,a kilka dni temu adoptowała znów szczeniaka. Dobrze,że mały już bezpieczny.
Co do aktualizacji na pierwszej stronie to już jutro postaram się wszystko uporządkować.

SAMIRKA ,która jest u justysiek będzie miała jutro sterylke i przy okazji zobaczymy dlaczego siusiu nie robi tak długo

Posted

dzięki za głos :)

ale teraz smutne wieści:-(
niedawno dostałam wiadomość od AGI z Wąchocka ,że na jednej z ulic starachowickich jest wyrzucona suczka ze szczeniakami , kilka zostało rozjechanych przez samochody:placz::placz::placz: niestety Straż Miejska nie przyjęła zgłoszenia (co na pewno nie pozostawię bez wyjaśnienia) udało się szybko zorganizować akcje wyłapywania ,niestety tylko udało się złapać trzy szczeniaki,matka uciekła. Maluchy są już u AGI w Wąchocku ale natychmiast musimy zorganizować jakieś formy pomocy bo tam jest już ponad 20 !!! psów!!!

Posted

Macie jakieś fotki albo chociaż opis i jakiej matka wielkości?Bo ja od razu je mogę poogłaszać na pół Polski.Najlepiej na pw.
Po południu robię masowe allegro na pół Polski (chyba 8woj.)wszystkich szczeniąt,których mam fotki,więc jak macie pilne maluchy,to podsyłajcie na pw.
My z Buska wydałyśmy już prawie wszystkie (20 sztuk w ciągu 2miesięcy :multi:)-została nam ostatnia suńka 2,5mies.,więc chętnie pomogę innym.Szczeniaki wiadomo-mają pierwszeństwo.

Posted

Czyli to będą raczej docelowo duże psiaki?
W jakim wieku i jak płeć?
Bo ja właśnie zrobiłam allegro na pół Polski,więc znów je pozmieniam;-P
http://allegro.pl/item1344624828.html
Na tej aukcji jest tylko część psiaków z regionu,które pilnie potrzebują domu:shake:

A tu prezentuję przedświąteczną głupotę znalezioną na gumtree:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-SUPER-PREZENT-NA-MIKOLAJA-MILUTKA-SUCZKA-W0QQAdIdZ246361873

Posted

mrs.ka napisał(a):
dzięki za głos :)

ale teraz smutne wieści:-(
niedawno dostałam wiadomość od AGI z Wąchocka ,że na jednej z ulic starachowickich jest wyrzucona suczka ze szczeniakami , kilka zostało rozjechanych przez samochody:placz::placz::placz: niestety Straż Miejska nie przyjęła zgłoszenia (co na pewno nie pozostawię bez wyjaśnienia) udało się szybko zorganizować akcje wyłapywania ,niestety tylko udało się złapać trzy szczeniaki,matka uciekła. Maluchy są już u AGI w Wąchocku ale natychmiast musimy zorganizować jakieś formy pomocy bo tam jest już ponad 20 !!! psów!!!

Nie wiem może jakąś zbiórkę karmy dla tych piesków... Czego najbardziej brakuje? Kocy, jedzenia, ocieplenia bud?

Posted

Byłam dzisiaj u Agnieszki i widziałam psiaki, jest u niej teraz 10 szczeniaków z różnych miotów,psiaki nie są poszczepione, bo kogo stać na to przy takiej ilości zwierząt.
Zalożę nowy wątek jej psiakom i liczę na pomoc w oglaszaniu i bazarkowaniu, bo szczeniaki trzeba zaszczepić.
Agnieszce przydałaby się również karma dla psów, bo ma ich w domu 24 w sumie. Z wyboru 7 reszta uratowanych, niektóre już u niej na ds.

Posted

Oglądalność psiaków od Agi jest gigantyczna,Mnóstwo spisanych tel.Podobnie z tymi 3suńkami zgłoszonymi przez mrs.ka w poście 1484.Oby im się poszczęściło.

Posted

zwróciłam się o pomoc dla psów od Agi z Wąchocka do fundacji ze Szwajcarii , we wtorek będzie miała wizytę i mam nadzieję,że chociaż suki wysterylizują :)
a zaraz wstawię wiecej zdjęć tych ostatnich szczeniaczków