ewab Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 mrs.ka napisał(a):ewab nie żartuj :crazyeye:bo powiem,że wyjechałam i podam Twój adres:eviltong: Ja to dobrze, że nie znasz:evil_lol:, Nie ujawnię się:eviltong:. Quote
mrs.ka Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 ewab - jak będę potrzbowała to ja Cię znajdę :diabloti: [quote name='Ella71']Ania 102 - owszem. moje psy raczej niezadowolone ale jakoś żyjemy. przynajmniej nie włóczy się po ulicy, ma suchy kąt do spania i jedzonko. tylko strasznie piskliwie szczeka, aż w uszy bolą. na spacerach raczej idzie przy nodze - może boi się że mu ucieknę. niedługo idzie do szczepienia. wstawiłam go w poście nr.3 ale musisz mi opis przysłać na pw :) Quote
Wet-siostra Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 [quote name='mrs.ka']ewab - jak będę potrzbowała to ja Cię znajdę Oj,oj...na miejscu ewyb już zaczęłabym się bać... ;-) Quote
mrs.ka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 założyłam maluchom Twinki&Winki wątek-zajrzyjcie -taki bardziej fotograficzny :) http://www.dogomania.pl/threads/192551-Maleństwa-które-nie-miały-szans-przeżycia-w-rumowisku-gdzie-przyszły-na-świat-( Quote
ewab Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Wet-siostra napisał(a):Oj,oj...na miejscu ewyb już zaczęłabym się bać... ;-) Ojoj, no boję się:p, zwłaszcza, że jak trzeba to Mrs.ka nawet spod ziemi potrafi wykopać:evil_lol:. Quote
mrs.ka Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 ha,ha,ha podziemie to moja specjalność:cooldevi: Ella71 czekam na info o Terim:roll: Quote
Wet-siostra Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 mrs.ka napisał(a):ha,ha,ha podziemie to moja specjalność:cooldevi: Kret,czy partyzant???? Byłam na tym nowym wątku,fotoblog dosłownie. :-) Mrs.ka,Ty to zdolna "bestia" jesteś... ;-) Quote
mrs.ka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Wet-siostra napisał(a):Kret,czy partyzant???? Byłam na tym nowym wątku,fotoblog dosłownie. :-) Mrs.ka,Ty to zdolna "bestia" jesteś... ;-) to czego nic nie napisała i nie podniosła?! Quote
Wet-siostra Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Dopadł mnie analfabetyzm wtórny... Quote
mrs.ka Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 aha i zapomniałam odpowiedzieć Tobie [quote name='Wet-siostra']Kret,czy partyzant???? GRABARZ!!! :diabloti::diabloti::diabloti: ale ze specjalizacją wykopywanie psich zwłok :angryy: Quote
Wet-siostra Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 [quote name='mrs.ka']aha i zapomniałam odpowiedzieć Tobie GRABARZ!!! :diabloti::diabloti::diabloti: ale ze specjalizacją wykopywanie psich zwłok :angryy: Też sobie specjalizację wybrałaś... Lepszej nie było??? Quote
lika1771 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Cioteczki poszukuja szczeniaczka http://www.dogomania.pl/threads/192609-Przygarniemy-szczeniaka Quote
mrs.ka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 lika1771 dzięki wielkie za podesłanie linku ale padło już tam kluczowe pytanie,to o dzieci,chyba rozumiesz o co chodzi? ja w takim wypadku od razu odrzucam kandydatów,wiem,że nie powinno się wszystkich tak samo oceniać ale nie mam szklanej kuli i nie zobaczę jak będzie,więc wolę nie ryzykować,że jak pojawi się dziecko to pies będzie przeszkadzał lub jak najczęściej bywa,że dziecko będzie miało alergie. Quote
mrs.ka Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 a my szukamy w Starachowicach zaginionego pieska [FONT=Arial Black]MAX[/FONT] Zaginął 8 sierpnia 2010 r . Pies Max,to przepiękny kundelek który ma 2 lata,jest podobny do liska,ma rudawobrązową sierść z białym krawatem i puchate uszy.Jego dom mieści się na ul: Zakładowej. A to link do bezpośredniego ogłoszenia o zaginięciu http://starachowice.olx.pl/zaginal-pies-max-iid-118866776 Quote
Wet-siostra Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Podnoszę z wieczora.Jutro latam... :-) Quote
mrs.ka Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 muszę znów wykupić pare pakiecików ogłoszeniowych bo coś cisza z adopcjami Quote
Ania102 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ella71 jak się ma Teri? Twoje psy zaakceptowały nowego kolegę? Quote
Ania102 Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Niestety ciagle rośnie ilość bezdomnych psów. Ludzie dzwonią do mrs.ki żeby zgarniała je z ulicy, bo nie mogą patrzeć a chcialiby coś zrobić- na telefon ich stać, na jakąs wiekszą pomoc nie da rady- przecież nikt nie może- milion wymówek. Ostatnio dostałam takiego smsa: jest szczeniak pod blokiem chcesz go? I trochę to wszystko przerasta 2 osoby. Naprawde jest ciężko. Quote
Wet-siostra Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ania102 napisał(a):Niestety ciagle rośnie ilość bezdomnych psów. Ludzie dzwonią do mrs.ki żeby zgarniała je z ulicy, bo nie mogą patrzeć a chcialiby coś zrobić- na telefon ich stać, na jakąs wiekszą pomoc nie da rady- przecież nikt nie może- milion wymówek. Ostatnio dostałam takiego smsa: jest szczeniak pod blokiem chcesz go? I trochę to wszystko przerasta 2 osoby. Naprawde jest ciężko. No,tak...Mrs.ka i Ty - lekiem na całe zło... Tak to już jest...Najłatwiej zadzwonić,znaleźć wymówkę...Niech się inni martwią... Quote
KIWI2023 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Ania 102 Teri ma się dobrze. Moje psy w miarę go akceptują, szczególnie ten starszy; ten młodszy jest bardzo zazdrosny czemu wcale się nie dziwię. Teri też chciałby, żeby cała uwaga była skierowana na niego; wtedy są pomrukiwania i szczekanie, ale już się tak bardzo nie gryzą jak na początku. Moje koty tez go tolerują, ale parę razy dostał pazurem po nosie jak się którejś kotce naprzykrzał. Quote
Elka_Ka Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Wet-siostra napisał(a):No,tak...Mrs.ka i Ty - lekiem na całe zło... Tak to już jest...Najłatwiej zadzwonić,znaleźć wymówkę...Niech się inni martwią... Nie uogólniajcie. Jedni znajdują wymówki inni naprawdę nie mogą. Ja chętnie wziełabym jakąś sierotę, ale swoje chęci to sobie mogę wsadzić w buty. Umowę o pracę mam tylko do końca listopada a potem... :grab: i co z psem? Przecież samą miłością go nie nakarmię, nie wyleczę jak zachoruje i nie zapewnię tego wszystkiego czego pies potrzebuje, a naprawdę strasznie mi szkoda tych wszystkich bid. Miałam ON-ka prawie 16 lat i kiedy odszedł powiedziałam sobie żadnego więcej psa, bo nie wyobrażałam sobie w domu innego i strasznie przeżyłam jego śmierć, ale kiedy wlazłam najpierw na allegro a potem trafiłam tutaj to stwierdziłam, że to trochę egoistyczne z mojej strony. No i co mam zrobić?:placz: Quote
Recommended Posts