Ania102 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Zapraszam na bazarek dla Pradusia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192184-Ciuchy!-Ubierz-się-u-Prado-do-20.09.g-22.?p=15314050#post15314050[/URL] Quote
mrs.ka Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 a ja zapraszam na bazarek na wszystkie bidy starachowickie [URL]http://www.dogomania.pl/threads/192196-LETNIA-WYPRZEDAŻ-SUPER-CIUCHÓW-i-nie-tylko-do-22.09.10-godź.22.00[/URL] Quote
Wet-siostra Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Podnoszę w deszczowe popołudnie. Jak tam zwierzaczki? Co u Jasia i Kubusia? Quote
mrs.ka Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Tinki&Winki dzisiaj zawiozłam na szczepienie,akurat były w gabinecie dzieciaczki weta ,jak je zobaczyły to był taki pisk radości, no i oczywiście przytulanie,całowanie,nie chciałam im zabardzo pozwolić bo pieski mają nieładną skórę ale skoro Tata pozwolił to znaczy ,że można :) Maluchy mają jeszcze pozostałości po pogryzieniach pcheł i chyba jakieś uczulenie. Kupiłam Hexoderm do kąpieli (mam je codziennie kąpać:cool3: ) i karmę z jagnięciną,do tej pory gotowałam ryż z kurczakiem ,no ale z jagnięciną nie nada:shake: Ella71 napisz czy rozmawiałaś z tym facetem i czy coś z tego wyniknęło? no i prześlij zdjęcia jakby co;) Quote
KIWI2023 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Dzwoniłam, ale facet powiedział, że już dostał psa - od jakiegoś znajomego. Będę miała trochę czasu na zrobienie szczepień i porządne czesanie. Miał sporo rzepów w sierści. Dałam mu też coś od pcheł. Zaczyna się trochę panoszyć i interesować moimi kotami... Quote
Ania102 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ella71 to ten psiak z wątku który mu założyłaś? Wzięlaś go na tymczas? Quote
Ania102 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Wątek szczeniaków spod constaru http://www.dogomania.pl/threads/192326-Szczeniaczki-z-płyt-betonowych-szukają-domów-stałych Quote
Elka_Ka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A co tu takie pustki? Do góry poproszę:multi: Quote
Ania102 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Mrs.ka zajmuje się pewnie szczeniakami i Jasiem i nie ma czasu posiedzieć na dogo ale żyje bo z nią rozmawiałam:) Quote
mrs.ka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 no właśnie pisałam na innym wątku jak to do 22- ej ganialiśmy z wetem Jaśka ,a potem zostaliśmy strasznie znokautowanie bo nie bardzo podobało mu się robienie zastrzyku:diabloti: maluchy jak to szczeniaczki trochę rozrabiają,zwłaszcza Tinki jest bardzo zaczepny,a Winki najchętniej by spał,wogóle to zamieszkały ...w mojej szafie,na dolnej półce :loveu: Ale tak zajęta byłam raczej ostatnimi adopcjami ,oczywiście najbardziej telefonicznymi ustaleniami (ileż można przy telefonie wisieć:roll:) ale efekty są :multi: LadyGaGa pojechała do Warszawy :multi: i wiadomości z nowego domku są jak najbardziej pozytywne- po za tym ,że dwa dni kupki nie zrobiła i opiekunowie bardzo się martwili:evil_lol: (oczywiście też do mnie z tym problemem dzwonili) Dzisiaj też po południu przyjeżdża Pan prawie 300 km po ....ale to napiszę wieczorem,żeby nie zapeszyć;) Quote
KIWI2023 Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ania 102 - owszem. moje psy raczej niezadowolone ale jakoś żyjemy. przynajmniej nie włóczy się po ulicy, ma suchy kąt do spania i jedzonko. tylko strasznie piskliwie szczeka, aż w uszy bolą. na spacerach raczej idzie przy nodze - może boi się że mu ucieknę. niedługo idzie do szczepienia. Quote
Wet-siostra Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 mrs.ka napisał(a):Dzisiaj też po południu przyjeżdża Pan prawie 300 km po ....ale to napiszę wieczorem,żeby nie zapeszyć;) Już jest wieczór... ;-) Quote
Elka_Ka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Ooo, to dobre wiadomości. Trzymam kciuki za ciąg dalszy;) Quote
mrs.ka Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 [quote name='Wet-siostra']Już jest wieczór... ;-) AABI pojechała :multi::multi::multi: Jaka cisza w domu i ...porządek:evil_lol: dobrze,że to tak daleko to jest szansa ,że jak w nocy im zdemoluje dom to jutro rano jej nie odwiozą spowrotem:evil_lol: Quote
ewab Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 [quote name='mrs.ka']AABI pojechała :multi::multi::multi: Jaka cisza w domu i ...porządek:evil_lol: dobrze,że to tak daleko to jest szansa ,że jak w nocy im zdemoluje dom to jutro rano jej nie odwiozą spowrotem:evil_lol: Jasne, jutro nie, najwyżej pojutrze:evil_lol: Quote
Wet-siostra Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Super! :-) To kto następny w kolejce??? Quote
mrs.ka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 ewab napisał(a):Jasne, jutro nie, najwyżej pojutrze:evil_lol: ewab nie żartuj :crazyeye:bo powiem,że wyjechałam i podam Twój adres:eviltong: Quote
mrs.ka Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 nie wiem co ta mała Aabi kombinuje ale dzwonili dzisiaj opiekunowie,że jest bardzo spokojna i mają nadzieję,że...się rozkręci . Ja nadal się upajam spokojem w moim domu,bo Tinki&Winki w porównaniu z tamtą wariatką to aniołki. Jutro mam nadzieję,że znajdę czas na aktualizację pierwszej strony bo duż zmian. Quote
Recommended Posts