Weronia Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Właśnie sobie przejrzałam 1 stronę i tak myślę, że Dominika nie masz za bardzo gdzie wstawiać tych fot wszystkich psów od faceta (za dużo w 1 poście nie może być zdjęć, bo mod zamieni na linki:/ )... może by im oddzielny wątek zrobić, żeby szukania nie było itp...? Co? Ja mogę zrobić. Powstawiam zdjęcia, potem opisze ktoś kto wie o co chodzi z imionami itp, a ja wstawię w 1 posty... Jak myślicie? Quote
Wet-siostra Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jest szansa,że wróci,bo jednak od małego był z człowiekiem.Ale jeśli uzna,że wolność mu się podoba to może być tak,że będzie zaglądał tylko w odwiedzinki... A pomysł z ambonką super!!! ;-) Quote
Ania102 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Mrs.ka gdzie Ty jesteś? Mam nadzieję ze się trzymasz! Weronia ja myślę że to dobry pomysł z tym watkiem tam naprawde nie jest ciekawie i może dałoby się coś zdziałać. Quote
mrs.ka Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Weronia możemy zrobić tak,ja na początku wątku wstawię miniatury wszystkich psiaków w jednym zdjęciu ,napiszę o co chodzi i damy link do nowego wątku tylko dla psów z Martenowskiej (tak sie tamta ulica nazywa) ,a Ty jak możesz załóż osobny wątek ,opisy Ci podeślę jak zobacze zdjęcia. Ok? Quote
mrs.ka Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 Ksiazki ,ciuchy i roznosci na Prado .Do 25.07.22.00 http://www.dogomania.pl/threads/189349-Ksiazki-ciuchy-i-roznosci-na-Prado-.Do-25.07.22.00?p=15061217#post15061217 ''Pozytywne szkolenie psów'' B.Waldoch .Na Prado.Do 25.07. http://www.dogomania.pl/threads/189422-Pozytywne-szkolenie-psów-B.Waldoch-.Na-Prado.Do-25.07. Witam serdecznie na bazarku,z ktorego ewentualny dochod zostanie przeznaczony na utrzymanie Prado,mlodego psiaka ,ktory zostal juz bardzo skrzywdzony ,jest smutny i zrezygnowany, POMOZMY MU UWIERZYC W CZLOWIEKA, oto watek Prado: Prado-Starachowice-tutaj nikt mu nie pomoże Quote
Ania102 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Mrs.ka a co słychać u Dingo? Uspokoił się po kastracji? były jakieś telefony? Quote
Zuzka2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Zapraszam wszystkich na wątek buskich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/1870...w-Busku-Zdroju Zachęcam również do pomocy:karma,pieniądze na leczenie psiaków.P.Danusia nie odmawia pomocy żadnemu psu-żadnego nie zostawia na ulicy na głód,chłód czy ludzki sadyzm,wskutek czego jest ich tam trochę,a pomocy znikąd,za to do krytyki i oceny bardzo wielu i to antypsiarzy i propsiarzy.Podziwiam tę osobę za odwagę,że mimo rzucanych kłód pod nogi z każdej strony,nie poddaje się i jest ze swoimi psiakami na dobre i na złe.Psiaki szczęśliwe,zadbane,kontaktowe-widać,że kochane.Odrobaczone,zaszczepione,z książeczką zdrowia;suki po sterylizacji.I to ona sama z doraźną pomocą 2wolontariuszy ogarnia tyle psów. Quote
Ania102 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 [quote name='Zuzka2'] Zapraszam wszystkich na wątek buskich psiaków: http://www.dogomania.pl/threads/1870...w-Busku-Zdroju Zachęcam również do pomocy:karma,pieniądze na leczenie psiaków.P.Danusia nie odmawia pomocy żadnemu psu-żadnego nie zostawia na ulicy na głód,chłód czy ludzki sadyzm,wskutek czego jest ich tam trochę,a pomocy znikąd,za to do krytyki i oceny bardzo wielu i to antypsiarzy i propsiarzy.Podziwiam tę osobę za odwagę,że mimo rzucanych kłód pod nogi z każdej strony,nie poddaje się i jest ze swoimi psiakami na dobre i na złe.Psiaki szczęśliwe,zadbane,kontaktowe-widać,że kochane.Odrobaczone,zaszczepione,z książeczką zdrowia;suki po sterylizacji.I to ona sama z doraźną pomocą 2wolontariuszy ogarnia tyle psów. Zuzka link nie działa... Quote
Weronia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 mrs.ka, sprawdź pocztę, wysłałam Ci wiadomość. Quote
Zuzka2 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/187075-quot-PRZYTULISKO-quot-w-Busku-Zdroju Quote
Ania102 Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Weronia wrzuć zdjęcia tych psiaków z ogrodu bo ja bym plakacik zamówiła. Quote
Weronia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Ania102 napisał(a):Weronia wrzuć zdjęcia tych psiaków z ogrodu bo ja bym plakacik zamówiła. Odpisałam na pw. Zdjęcia już powrzucałam w nowy wątek, czekam tylko na opisy Dominiki, imiona itp. I będę go wykańczać. Quote
Ania102 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Zapraszam na kolejny bazarek dla Prado http://www.dogomania.pl/threads/189623-Ubierz-się-u-Prado!Bazarek-na-hotelik-do-28-lipca-godz.23 Mrs.ka zrób coś z tym swoim netem Quote
mrs.ka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 to nie z netem mam problem tylko z dogo coś mi się dzieje:angryy: wyświetla mi się tylko ostatni post,a potem mam trzy ,puste, różowe plansze w miejscu poprzednich 30 postów i napis: Masz wklejone dwa skrypty widgetu AdTaily na tej stronie. Skasuj jeden z nich... czy ktoś wie o co chodzi bo ja nie:shake::shake: i jeszcze między planszami żebym wykupiła abonament to znikną reklamy :shake: wogóle nie wiem o się na wątkach dzieje,zaraz mnie cos trafi:angryy: Quote
mrs.ka Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 ten link do bazarku też nie działa ,nie wiem czy tylko u mnie? Quote
Weronia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Wątek starachowickich psów z ul. Martenowskiej gotowy... brakuje tylko niektórych info. Zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/189485-Spragnione-mi%C5%82o%C5%9Bci-pomocy-STARACHOWICKIE-sieroty-z-Martenowskiej.-Jest-nas-10.POM%C3%93%C5%BB! Quote
mrs.ka Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Weronia jesteś nieoceniona:loveu: teraz ,aż mi wstyd ,że sama się za to wcześniej nie zabrałam:oops: dopiero przyjechała taka blondyna;) aż z Poznania i wzięła sprawę(wątek) w swoje ręce. Wielkie dzięki:Rose: Quote
mrs.ka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 Zobaczcie jakie cudo,a jednak wakacje były ważniejsze niż ON :-( Mój nowy podopieczny WALKER (tak go nazwałam bo z żalu chyba z Johnym się znów zaprzyjźnie:) Miałam zgłoszenie już kilka dni temu ,że psiak biega i szuka nie wiadomo czego,akurat w miejscu gdzie znam wszystkie psy i na pewno nie był "miejscowy" . Pojechałam dzisiaj i ...oniemiałam ,kto mógł takiego słodziaka wywalić:mad: Psiak nie ma nawet roku (wymienia mleczaki), garnie się do każdego kto okaże mu zainteresowanie,widać,że jest strasznie zagubiony w sytuacji ,w której się znalazł.Na pewno był w domu ,nie na podwórku... nie ma obroży ,identyfikatora. Jadę z nim we wtorek na szczepienia to jeszcze sprawdzę czipa ale bardzo bym się zdziwiła gdyby miał. No cóż ,następny do adopcji. Quote
aganela Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 rzeczywiście cudo :) właściciele(jeśli ich miał)mogli mu założyć obrożę z adreswówką,wygląda na zadbanego,więc mógł w czasie przejażdżki(np.do lasu)zwiać za zapachem,jak to terrier.. Quote
Ania102 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 No naprawdę śliczny psiak i z pewnością znajdzie szybko dom...Wstawić go do starachowickiej czy nie zginął? Quote
mrs.ka Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 tak myślę,że musimy go wstawić do starachowickiej chociaż ja zawsze uważam,że to właściciel powinien szukać psa ,a nie na odwrót Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ale pamiętaj jak było z Ramusem, a jaki pies szczęśliwy... Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie pojawił się urodzinowo Jasiu??? Wszystkiego NAJLEPSZEGO mrs.ka, samych szczęsliwych psiaków na drodze:) i sarenek Quote
Ania102 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie pojawił się urodzinowo Jasiu??? Wszystkiego NAJLEPSZEGO mrs.ka, samych szczęsliwych psiaków w zyciu :) i sarenek:new-bday: Quote
Recommended Posts