mrs.ka Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 megi345 napisał(a):okej, zdjęty :razz: chociaż tyle, odzew jest. :) czyli coś moje ogłoszenia dają ;) fajnie. a o jakieś inne psiaki też dzwonią czy tylko Baffi tak przypadł do gustu? o Baffika był po prostu szał :multi: ale właśnie dzisiaj pojechała jedna z czarnych suniek i to dzięki Twoim ogłoszeniom, a wczoraj czarny piesek :multi: także megi345 kawał dobrej roboty !!! zmienię ogłoszenie dla tej jednej czarnej ,która została i porobię tylko jej zdjęcia to poproszę Ciebie o zmianę jak bedzie gotowe ogłoszenie,ok? Quote
megi345 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 mrs.ka napisał(a):o Baffika był po prostu szał :multi: ale właśnie dzisiaj pojechała jedna z czarnych suniek i to dzięki Twoim ogłoszeniom, a wczoraj czarny piesek :multi: także megi345 kawał dobrej roboty !!! zmienię ogłoszenie dla tej jednej czarnej ,która została i porobię tylko jej zdjęcia to poproszę Ciebie o zmianę jak bedzie gotowe ogłoszenie,ok? jasne.. :) no i cieszę się bardzo!:bigcool: Quote
mrs.ka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 nowe fotki FIZI (przedtem ETNA) do ogłoszeń Quote
mrs.ka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 cd. [FONT=Arial Black]FIZIA[/FONT] a tutaj EMUS (wcześniej BANDI) , prawie labradorek...:) Quote
mrs.ka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 no i cała trójka - cudne są poprostu:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial Black]ELLA[/FONT] - solo Quote
Elka_Ka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Ale słodziaki:loveu: mrs.ka jakieś wielkie, zielone robaki zalęgły Ci się w obejściu:evil_lol: Jeden pełza obok Fizi. Quote
mrs.ka Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='Elka_Ka']Ale słodziaki:loveu: mrs.ka jakieś wielkie, zielone robaki zalęgły Ci się w obejściu:evil_lol: Jeden pełza obok Fizi. :roflt:ale mnie przestraszylaś ,jak zaczęłam czytać to mi się słabo zrobiło ,u mnie jest teraz taki sajgon ,że przez chwilę pomyślałam ,że może "coś" przeoczyłam i "wyszło " na zdjęciu :crazyeye: ale teren dla szczeniaków przygotowywałam z lupą przy trawie ,żeby było czyściutko. A[FONT=Arial Black] to[/FONT] zielone to ulubiona zabawka maluchów i nie jest to robal tylko tyka fasoli z listkami ,był jeszcze do kompletu Jaś Fasola ale mój Dolarek się nim bawił i ...wygryzł mu twarz :evil_lol: Quote
megi345 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 FIZIA ogłoszona na Starachowice, Kielce, Kraków. Zaraz robię reszte ;-) Quote
Majaa Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dobra robota Diewczyny!! Przepraszam, że się nie odzywam, ale produkuję pisma do UM St-ce, SM St-ce, UG Brody Quote
erka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Zginęła DON-ka w Kałkowie, nie wiecie , czy tam działa jakis hycel? http://www.dogomania.pl/threads/211735-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-okolice-Sanktuarium-w-Ka%C5%82kowie-zagin%C4%99%C5%82a-pi%C4%99kna-ufna-D%C5%BCaga Quote
Majaa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='erka']Zginęła DON-ka w Kałkowie, nie wiecie , czy tam działa jakis hycel? http://www.dogomania.pl/threads/211735-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-okolice-Sanktuarium-w-Ka%C5%82kowie-zagin%C4%99%C5%82a-pi%C4%99kna-ufna-D%C5%BCaga Wiecie, wiecie ..... działa albo UG Brody (czasami), albo ŚTOZ. Czasami rakarz, ale o tym byśmy raczej wiedziały - już idę na wątek Quote
mrs.ka Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='erka']Zginęła DON-ka w Kałkowie, nie wiecie , czy tam działa jakis hycel? http://www.dogomania.pl/threads/211735-%C5%9Awi%C4%99tokrzyskie-okolice-Sanktuarium-w-Ka%C5%82kowie-zagin%C4%99%C5%82a-pi%C4%99kna-ufna-D%C5%BCaga jakby co to wstawiam fotki gdyby ktoś widział sunie ,na imię ma DŻAGA Quote
Majaa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Tak apropos ON-ów: Dzisiaj przeczytałam ogłoszenie w gabinecie weterynaryjnym, które najpierw wzbudziło mój niekontrolowany ubaw z głupoty i bezczelności ludzkiej, a teraz zastanawiam się, czy coś z tym fantem można zrobić dalej, bo utrzymywanie ludzi w niewiedzy, jej powielanie, podobnie, jak i jej wykorzystywanie dla zysku oraz robienie krzywdy zwierzętom w tak krótszym, jak i dłuższym okresie czasu, wcale mnie nie bawi:shake:: Ogłoszenie było mniej więcej takiej treści: >>Sprzedam piękne szczeniaki rasy owczarek niemiecki (tu było blablanie o rasie, pochodzeniu itp.) w wieku 4 tygodni(!!!:mad::mad:). Szczeniaki o maści czarnej - podpalanej, żółtej i biało - czarnej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cena 200 zł<< Ale myliłby się ten, który by pomyślał, iż to koniec ogłoszenia ............ cd.: >> Sprzedam również yorki, 6-tygodniowe, (tu opowiastka o znakomitości rasy dla alergików)<< Nie doczytałam do końca, bo musiałam wejść do gabinetu z mrs.ka w celu rozliczenia UG Brody, ale mnie ciekawi, jak te "yorki" wyglądają, jeśli ONki są biało - czarne :crazyeye::crazyeye::mad::mad: Chyba nie wytrzymam jutro ........... "będę chętna na zakup" :cool3: Równocześnie wystąpię oficjalnie do lekarzy weterynarii o kontrolowanie treści ogłoszeń i nie wydawanie pozwoleń lub choć zdejmowanie ogłoszeń o tak absurdalnej treści (choć wiem, że sporadycznie niektórzy lekarze to robią, na szczęście) Quote
Majaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 :multi::multi:Dżaga odnaleziona i już grzeje doopkę w swoim domku!!! :multi::multi: Quote
Elka_Ka Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Majaa']Tak apropos ON-ów: Dzisiaj przeczytałam ogłoszenie w gabinecie weterynaryjnym, które najpierw wzbudziło mój niekontrolowany ubaw z głupoty i bezczelności ludzkiej, a teraz zastanawiam się, czy coś z tym fantem można zrobić dalej, bo utrzymywanie ludzi w niewiedzy, jej powielanie, podobnie, jak i jej wykorzystywanie dla zysku oraz robienie krzywdy zwierzętom w tak krótszym, jak i dłuższym okresie czasu, wcale mnie nie bawi:shake:: Ogłoszenie było mniej więcej takiej treści: >>Sprzedam piękne szczeniaki rasy owczarek niemiecki (tu było blablanie o rasie, pochodzeniu itp.) w wieku 4 tygodni(!!!:mad::mad:). Szczeniaki o maści czarnej - podpalanej, żółtej i biało - czarnej:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cena 200 zł<< Ale myliłby się ten, który by pomyślał, iż to koniec ogłoszenia ............ cd.: >> Sprzedam również yorki, 6-tygodniowe, (tu opowiastka o znakomitości rasy dla alergików)<< Nie doczytałam do końca, bo musiałam wejść do gabinetu z mrs.ka w celu rozliczenia UG Brody, ale mnie ciekawi, jak te "yorki" wyglądają, jeśli ONki są biało - czarne :crazyeye::crazyeye::mad::mad: Chyba nie wytrzymam jutro ........... "będę chętna na zakup" :cool3: Równocześnie wystąpię oficjalnie do lekarzy weterynarii o kontrolowanie treści ogłoszeń i nie wydawanie pozwoleń lub choć zdejmowanie ogłoszeń o tak absurdalnej treści (choć wiem, że sporadycznie niektórzy lekarze to robią, na szczęście) a bo sie na rasach nie znasz:eviltong: To jest bardzo popularna rasa owczarek niemiecki - świętokrzyski. Mój brat ma rottweilera świętokrzyskiego a ja świętokrzyską jamniczkę:diabloti: [quote name='Majaa']:multi::multi:Dżaga odnaleziona i już grzeje doopkę w swoim domku!!! :multi::multi: Dobrze, że się odnalazła psina:multi: A co z tym listem gończym za ON-kowatą suńką. Zdjęcie doszło ale nie mogę drukować bo mi się tusz całkiem wyczerpał:roll: Miałaś jeszcze coś pomyśleć nad tym. Quote
Majaa Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 [quote name='Elka_Ka']a bo sie na rasach nie znasz:eviltong: To jest bardzo popularna rasa owczarek niemiecki - świętokrzyski. Mój brat ma rottweilera świętokrzyskiego a ja świętokrzyską jamniczkę:diabloti: Bo ja taka głupawa jestem czasami :cool3: Nie znam się na rasach kompletnie :oops:;) Wychodzi na to, że Kenzo, zwany "świadkiem koronnym" z racji pochodzenia jest owczarkiem niemieckim i to nawet z umaszczeniem wymaganym :crazyeye::crazyeye: (Się głupia nie skroiłam :oops::evil_lol::evil_lol::evil_lol:) [quote name='Elka_Ka']A co z tym listem gończym za ON-kowatą suńką. Zdjęcie doszło ale nie mogę drukować bo mi się tusz całkiem wyczerpał:roll: Miałaś jeszcze coś pomyśleć nad tym. Moja wina - nie skończyłam plakatu i nie problemem jest wydruk, co jego dopracowanie,a właściwie brak czasu! napewno nadrobię! Quote
lika1771 Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Proszę Was o pomoc w znalezieniu cioci do wizyty w Gryficach- zachodniopomorskie. Kochani sunia ma szanse na dom prosze pomozcie Quote
Majaa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 lika1771 napisał(a):Proszę Was o pomoc w znalezieniu cioci do wizyty w Gryficach- zachodniopomorskie. Kochani sunia ma szanse na dom prosze pomozcie Super,że sunia ma szanse na dom, ale nie oczekuj reakcji od osób, które są ok. 900 km dalej Quote
Majaa Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Mrs.ka, nie wiem jak to odbierzesz;), ale muszę Ci to napisać: "się zaniedbujesz i to bardzo":evil_lol: A gdzie fotki obiecane suk z interwencji z Botanicznej? Na pierwszej są psy, które niewiadomo gdzie są :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Oczywiście, to żart, ale dzisiaj próbowałam wieczorem "starachowice" podliczyć, w kwestii liczby psów i kotów dla akcji "Zaginął dom" Policzyłam po swojemu, a nie na podstawie pierwszej strony wątku. Nie widzę sensu umieszczania psów "od rakarza" na tej stronie, jeśli nie możemy się doprosić aktualnych zdjęć i opisów. Wspólnie z Agnieszką_77 ma być prowadzona strona adopcyjna UM. Może wówczas się doliczymy ......... psów "starachowickich" Quote
mrs.ka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 nie mogłam zrobić zdjęć z dwóch powodów: scenografii ;) oraz efektów specjalnych czyli ciagłych opadów deszczu. A dzisiaj jadę zaszczepić szczeniaki (te z botanicznej) także cała wyprawa mnie czeka bo właśnie kurier przywiózł mi transporterek (wreszcie sie dorobiłam). Quote
Topi Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Marsz poparcia dla nowelizacji ustawy o ochronie zwierząt http://www.dogomania.pl/threads/2121...0#post17358410 Quote
Majaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 mrs.ka napisał(a):nie mogłam zrobić zdjęć z dwóch powodów: scenografii ;) oraz efektów specjalnych czyli ciagłych opadów deszczu. A dzisiaj jadę zaszczepić szczeniaki (te z botanicznej) także cała wyprawa mnie czeka bo właśnie kurier przywiózł mi transporterek (wreszcie sie dorobiłam). No to fakt - leje nieprzerwanie prawie od 6 tygodni ;( Gdzieś Ci się podział chyba ten transporterek dzisiaj :cool3: , bo blondas na kolankach grzecznie siedział :diabloti::diabloti: Quote
mrs.ka Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 bo nie mogłam podnieść transporterka z trzema szczeniorami !!! więc zabrałam na szczepienie tylko blondasa ,który sam ważył 6 kg ,i faktycznie był super grzeczny :) Quote
Majaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Blondas pojechał dzisiaj do nowego domku !!!!1 Quote
Recommended Posts