Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej
Moja suczka została potrącona,nie pszczy(piszczała tylko chwile po wypadku)narzaie nie moge jechać do wete. więc chce jej jakoś pomóc,dostała apap(tyle ile udało się wepchnąć)i tak jakby dyszała,troche dziwnie oddycha,sama nie wiem co jej jest albo ma coś z płucami,albo jest w ciąży i właśnie tu mam problem,bo się ciekała i niby była zapłodniona przez innego psa ale to chyba w styczniu,a teraz widziałam jak na niej pies siedział,czy możliwe jest,że zaszła w ciąże i teraz od uderzenia zaczeła rodzić????????

Posted

[quote name='wiosenka_95']Hej
Moja suczka została potrącona,nie pszczy(piszczała tylko chwile po wypadku)narzaie nie moge jechać do wete. więc chce jej jakoś pomóc,[SIZE="4"] dostała apap(tyle ile udało się wepchnąć)i tak jakby dyszała,troche dziwnie oddycha,sama nie wiem co jej jest albo ma coś z płucami,albo jest w ciąży i właśnie tu mam problem,bo się ciekała i niby była zapłodniona przez innego psa ale to chyba w styczniu,a teraz widziałam jak na niej pies siedział,czy możliwe jest,że zaszła w ciąże i teraz od uderzenia zaczeła rodzić????????
Nie wiem ile udało Ci sie "wepchnąć" jej tego apapu ale jechałabym natychmiast do weterynarza bo paracetamol moze powodowac u psów silne zatrucie.
"Objawy zatrucia paracetamolem związane są z uszkodzenia wątroby. Obserwuje się początkowo osłabienie, osowienie, wymioty, obniżenie temperatury ciała, żółtaczkę, obrzęk twarzy lub obwodowych części kończyn, i w końcu może dojść do śmierci."
Klinika Weterynaryjna BADA

Posted

po prostu nie moge... kopara mi opadla do samej podlogi jak to przeczytalam.
Nie dosc, ze nie wiesz czy suka jest w ciazy, bo w styczniu zostala zaplodnina przez jakiegos psa, do tego ostatnio widzialas jak na niej kopuluje inny pies, to jeszcze suke (byc moze ciezarna) potracil samochod i nie pojechalas z nia do weterynarza. i ten wpychany apap... matko...
Nie dziwie sie, ze nie pojechalas z nia do weterynarza, co my tu sie bedziemy rozpisywac, ze bysmy umarli ze starchu o psa. Myslicie, ze wlascicielka ktora ma suke w cieczce i jakies przypadkowe psy na niej kopuluja, bedzie sie martwila jak ja potraci samochod?

jesli to nie przyklad bardzo zuchwałego trollowania, to ja na prawde nie wiem skad sie biora tacy ludzie...

• 1 month later...