Jump to content
Dogomania

Kacperek ma dla kogo mruczeć... Kacperkowy traktorek zostaje u Evy2406 :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='ona03']Kacperku :loveu: Rudzielcu :loveu: ależ bym Cię wyściskała, śliczny jesteś :loveu:

Tak patrzę i patrzę na te kwiatki na stole w święta:hmmmm: i dotarło, przecież mam siostrę Ewę :evil_lol:.

[FONT=Comic Sans MS]EV-ciu wszystkiego co najpiękniejsze i zdrówka, zdrówka, zdrówka[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]***************[/FONT][FONT=Comic Sans MS]***************[/FONT]

siostry Ewy nie mam:lol:, ale pod każdym pozostałym słowem i życzeniem gorąco się podpisuję... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE...

Posted

Zuzliczku Kochany, dziękuję. Ty zawsze o mnie pamiętasz. Telefonicznie składałyśmy sobie życzenia a i prezenty dostałam. Dziękuję :calus:.

A widziałaś świątecznego Kacperka?

Posted

[quote name='EVA2406']Zuzliczku Kochany, dziękuję. Ty zawsze o mnie pamiętasz. Telefonicznie składałyśmy sobie życzenia a i prezenty dostałam. Dziękuję :calus:.

A widziałaś świątecznego Kacperka?

Widziałam i szczerze przyznam, że ja nie potrafiłabym wybrać szczególnie którejś fotki... na wszystkich jest Kacperzątko kochane... rudasek pulchniutki... więc nijak bym nie wybrała:shake:...
Kacperek wygląda i jest :evil_lol::cool3: fenomenalnie jedyny... absolutnie jedyny!

A swoją drogą, coś mi się zdaje, że łączy nas jeszcze jedna przypadłość- nasze zwierzaki są dziwnie krągłe:evil_lol:...

Zawsze Ewuś... zawsze:loveu:!!!

Posted

Zuzliku, a jak one nie mają być krągłe, jak tak miłosiernie patrzą w oczy, które mówią: jestem głodny, no daj mi jeść .............
A poza tym słyszałaś o upodabnianiu się pani do zwierzaka, czy na odwrót :evil_lol:

Jutro wstawię nowe fotki i pokażę Wam jak się wygląda po imieninowej imprezie u kumpla Kacperka;)

Posted

zuzlikowa napisał(a):
siostry Ewy nie mam:lol:, ale pod każdym pozostałym słowem i życzeniem gorąco się podpisuję... WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE...

dołączam sie z wszystkimi moimi Gadziorkami :)

Posted

[quote name='EVA2406']Zuzliku, a jak one nie mają być krągłe, jak tak miłosiernie patrzą w oczy, które mówią: jestem głodny, no daj mi jeść .............
A poza tym słyszałaś o upodabnianiu się pani do zwierzaka, czy na odwrót :evil_lol:

Jutro wstawię nowe fotki i pokażę Wam jak się wygląda po imieninowej imprezie u kumpla Kacperka;)

hahaha... słyszałam, ale od każdej reguły są najwyraźniej wyjątki :):evil_lol:... gdyby moje się do mnie upodobniły, to skończyłabym w sądzie z oskarżeniem o zaniedbywanie psiaków:evil_lol:... i grzywnę wlepiliby mi bez mrugniecia okiem i to tą najwyższą.
Marzy mi się czasami, by to pani upodobniała sie do zwierzaków... nareszcie ciałka byłoby nieco na kosteczkach:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ale masz rację:lol:- nie daj drabom jeść, jak stanie ci to przed tobą i nawet nie prosi, tylko wślipia się w ciebie i w oczy pogląda... smutne miny robi... nawet zapomina o sporach i kooperować zaczyna... się nie da.

Posted

Spokojnej nocki Ewuś... spokojnej!

A przy tych fotkach, nie tylko śmiać się zaczęłam, ale i mnie chyba pogoni do łóżeczka zaraz... tak smacznie psio/ kocie sny zaczęły krążyć wokół mnie :)...

Posted

Dziękuję. To się samo robi....................z miłości do tych stworków, albo potworków ;)
Żeby jeszcze sprzęt był lepszy....................ale to już kasa potrzebna :(

• 2 weeks later...
Posted

EVA2406 napisał(a):
Dziękuję Oneczko :)

A teraz prosba od dziewczyn z Miau:

" jak możecie to wyślijcie eska na tego maluszka ciężko chorego

http://www.rc.fm/polityczne/moj-syn-franek-blog.html

Ewa, wrzuciłam na wątki moich bernardynów... i oczywiście sesemeska wysłałam... mam nadzieję, że bernardyny pomogą także Frankowi...

Pozdrawiam i tulę niezmiennie!
Moje kochane rude kocisko ściskam bez pamięci... więc dobrze,że wirtualnie :)!

Posted

malagos napisał(a):
No, kobiety, a trzymać jutro kciuki za moją Tikę, proszę!!! 3 miesiace tymczasu u mnie, a jutro...........

...na wszelki wypadek zaczynam już dzisiaj... powodzenia malutka!

EVA2406 napisał(a):
Romeczko :loveu::calus::calus::calus:
...wzajemnie...wzajemnie!!!